300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

SX Remanufactured Canon CL546XL blæk Colour 300 sider

vare nr.: #SE01-SXO-ICCL546XL

SX Remanufactured Canon CL546XL blæk Colour 300 sider

SX Remanufactured Canon CL546XL blæk Colour 300 sider

vare nr.: #SE01-SXO-ICCL546XL

ℹ️ Pris i NOK inkl. mva. Ingen toll.

    495,00 kr

    ca. 1-3 dages levering
    Frakt fra 49 kr.

    Varen er ikke på lager

    av varen I ekstern lagring

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Sendt i morgen lørdag midt på dagen. 15,00
    Sendt i morgen søndag midt på dagen. 15,00
    Bestill nå og vi sender om Timer & Minutter... Lørdag. Søndag.



    1-3 dager etter levering
    Leveres med GLS fra ekstern lagring
    300 dagers returrett
    200.000 dansker har kjøpt av oss


    Denne produktkategorien inneholder et bredt utvalg av skrivere som passer til ulike behov og budsjetter. Enten du trenger en skriver til hjemmebruk eller til kontoret, vil du finne en modell som passer for deg.

    PIXMA MG2450 er en allsidig skriver som gir deg muligheten til å skrive ut dokumenter og bilder i høy kvalitet. Den har en rekke funksjoner som gjør det enkelt å skrive ut fra både PC og mobiltelefon.

    PIXMA MG2550 er en annen populær modell som gir deg muligheten til å skrive ut i høy kvalitet. Den har en rekke funksjoner som gjør det enkelt å skrive ut fra både PC og mobiltelefon.

    PIXMA iP2850 er en rimelig skriver som gir deg muligheten til å skrive ut dokumenter og bilder i høy kvalitet. Den er enkel å bruke og har en rekke funksjoner som gjør det enkelt å skrive ut fra både PC og mobiltelefon.

    PIXMA MG2950 er en allsidig skriver som gir deg muligheten til å skrive ut dokumenter og bilder i høy kvalitet. Den har en rekke funksjoner som gjør det enkelt å skrive ut fra både PC og mobiltelefon.

    PIXMA MX495 er en multifunksjonsskriver som gir deg muligheten til å skrive ut, skanne og kopiere dokumenter og bilder i høy kvalitet. Den har en rekke funksjoner som gjør det enkelt å skrive ut fra både PC og mobiltelefon.

    PIXMA MG3050 er en allsidig skriver som gir deg muligheten til å skrive ut dokumenter og bilder i høy kvalitet. Den har en rekke funksjoner som gjør det enkelt å skrive ut fra både PC og mobiltelefon.

    PIXMA MG2555S er en annen populær modell som gir deg muligheten til å skrive ut i høy kvalitet. Den har en rekke funksjoner som gjør det enkelt å skrive ut fra både PC og mobiltelefon.

    PIXMA MG3051 er en allsidig skriver som gir deg muligheten til å skrive ut dokumenter og bilder i høy kvalitet. Den har en rekke funksjoner som gjør det enkelt å skrive ut fra både PC og mobiltelefon.

    PIXMA MG3052 er en annen populær modell som gir deg muligheten til å skrive ut i høy kvalitet. Den har en rekke funksjoner som gjør det enkelt å skrive ut fra både PC og mobiltelefon.

    PIXMA MG3053 er en allsidig skriver som gir deg muligheten til å skrive ut dokumenter og bilder i høy kvalitet. Den har en rekke funksjoner som gjør det enkelt å skrive ut fra både PC og mobiltelefon.

    PIXMA TS3150 er en allsidig skriver som gir deg muligheten til å skrive ut dokumenter og bilder i høy kvalitet. Den har en rekke funksjoner som gjør det enkelt å skrive ut fra både PC og mobiltelefon.

    PIXMA TS3151 er en annen populær modell som gir deg muligheten til å skrive ut i høy kvalitet. Den har en rekke funksjoner som gjør det enkelt å skrive ut fra både PC og mobiltelefon.

    PIXMA TS305 er en rimelig skriver som gir deg muligheten til å skrive ut dokumenter og bilder i høy kvalitet. Den er enkel å bruke og har en rekke funksjoner som gjør det enkelt å skrive ut fra både PC og mobiltelefon.

    PIXMA TS205 er en annen rimelig modell som gir deg muligheten til å skrive ut i høy kvalitet. Den er enkel å bruke og har en rekke funksjoner som gjør det enkelt å skrive ut fra både PC og mobiltelefon.

    PIXMA TR4550 er en multifunksjonsskriver som gir deg muligheten til å skrive ut, skanne og kopiere dokumenter og bilder i høy kvalitet. Den har en rekke funksjoner som gjør det enkelt å skrive ut fra både PC og mobiltelefon.

    PIXMA TR4551 er en annen populær modell som gir deg muligheten til å skrive ut i høy kvalitet. Den har en rekke funksjoner som gjør det enkelt å skrive ut fra både PC og mobiltelefon.

    PIXMA TS3350 er en allsidig skriver som gir deg muligheten til å skrive ut dokumenter og bilder i høy kvalitet. Den har en rekke funksjoner som gjør det enkelt å skrive ut fra både PC og mobiltelefon.

    PIXMA TS3351 er en annen populær modell som gir deg muligheten til å skrive ut i høy kvalitet. Den har en rekke funksjoner som gjør det enkelt å skrive ut fra både PC og mobiltelefon.

    PIXMA TS3352 er en allsidig skriver som gir deg muligheten til å skrive ut dokumenter og bilder i høy kvalitet. Den har en rekke funksjoner som gjør det enkelt å skrive ut fra både PC og mobiltelefon.

    PIXMA MG2550S er en rimelig skriver som gir deg muligheten til å skrive ut dokumenter og bilder i høy kvalitet. Den er enkel å bruke og har en rekke funksjoner som gjør det enkelt å skrive ut fra både PC og mobiltelefon.

    PIXMA TS3450 er en allsidig skriver som gir deg muligheten til å skrive ut dokumenter og bilder i høy kvalitet. Den har en rekke funksjoner som gjør det enkelt å skrive ut fra både PC og mobiltelefon.

    PIXMA TS3451 er en annen populær modell som gir deg muligheten til å skrive ut i høy kvalitet. Den har en rekke funksjoner som gjør det enkelt å skrive ut fra både PC og mobiltelefon.

    PIXMA TS3452 er en allsidig skriver som gir deg muligheten til å skrive ut dokumenter og bilder i høy kvalitet. Den har en rekke funksjoner som gjør det enkelt å skrive ut fra både PC og mobiltelefon.

    PIXMA TR4650 er en multifunksjonsskriver som gir deg muligheten til å skrive ut, skanne og kopiere dokumenter og bilder i høy kvalitet. Den har en rekke funksjoner som gjør det enkelt å skrive ut fra både PC og mobiltelefon.

    PIXMA TR4651 er en annen populær modell som gir deg muligheten til å skrive ut i høy kvalitet. Den har en rekke funksjoner som gjør det enkelt å skrive ut fra både PC og mobiltelefon.

    .iaai

    Dataark

    • Merke:

      Sinox

    • SKU:

      #SE01-SXO-ICCL546XL

    • EAN nummer:

      5706808034753

    • Returnere:

      300 dagers returrett

    • EAN nummer:

      SXO-ICCL546XL

    • Utstyr:

      Blækpatron

    • Produktgaranti:

      Normal norsk produsentgaranti med 2 års reklamasjonsrett

    • CE sertifikat:

      ja

    • RoHS sertifikat:

      ja

    Tilbehør

    Vurderinger



    0 av 5 // basert på anmeldelser


    Spørgsmål & svar