300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 549 KR
200.000 DANSKER BRUKER OSS

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farge
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Mulighed for afhentning i københavn
QI opladning
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
Mac-er
Filter
MacBook Pro 16" M2 Pro / Max

MacBook Pro 16" M2 Pro / Max

Det er 373 produkter.
MacBook Pro 16" med M2 Pro - En bærbar datamaskin for de kreative sjelerMacBook Pro 16" med M2 Pro er en bærbar datamaskin fra Apple, skapt med tanke på profesjonelle brukere innenfor områder som grafisk design, videoproduksjon, musikkproduksjon og utvikling. Denne datamaskinen er utstyrt med...
les mer
Viser 1 - 54 av 373 produkter
MacBook Pro 16" M2 Pro / Max

MacBook Pro 16" med M2 Pro - En bærbar datamaskin for de kreative sjeler

MacBook Pro 16" med M2 Pro er en bærbar datamaskin fra Apple, skapt med tanke på profesjonelle brukere innenfor områder som grafisk design, videoproduksjon, musikkproduksjon og utvikling. Denne datamaskinen er utstyrt med en stor skjerm, en kraftig M2 Pro-prosessor, rikelig med minne og lagringsplass, samt avanserte funksjoner som en av verdens raskeste prosessorer, et lynraskt grafikkort, Touch ID og mye mer. M2 Pro er en ekstra kraftig versjon av M2-prosessoren, spesialdesignet for å håndtere krevende oppgaver som videoredigering, 3D-grafikk og maskinlæring i stor skala. Apple har gjort denne datamaskinen enda raskere, med en hastighet som er omtrent 20% raskere og et grafikkort som er omtrent 30% raskere enn forrige generasjon.

Utstyr til MacBook Pro 16" med M2 Pro/Max

Det finnes mange forskjellige typer utstyr du kan kjøpe til din MacBook Pro 16" med M2 Pro/Max. Her er noen eksempler:

Ekstern skjerm

Du kan koble til en ekstern skjerm til din MacBook Pro via HDMI eller Thunderbolt 3-porten for å øke skjermstørrelsen og forbedre produktiviteten. Macen støtter opptil 4 eksterne skjermer, og alle skjermer kan kobles til uten behov for adaptere. Du kan bruke både USB-C og HDMI-skjermer, men adaptere gjør det enkelt å koble til hva som helst annet til din MacBook Pro med M2 Pro.

Ekstern harddisk

Du kan koble til en ekstern harddisk til din MacBook Pro via USB-C eller Thunderbolt 3-porten for å øke lagringsplassen.

Eksternt tastatur og mus

Du kan koble til et eksternt tastatur og en mus til din MacBook Pro via USB-C eller Bluetooth for å gjøre skriving og navigasjon mer komfortabelt. Dette er spesielt nyttig hvis du også kjøper en ekstern harddisk.

Dockingstasjon

Du kan kjøpe en dockingstasjon som gir deg flere porter, inkludert HDMI, Ethernet, USB-A, SD-kortleser og mer. Du kan få dem med nesten alle typer tilkoblinger. Du kan til og med få en som lar deg koble til både harddisk, mus/tastatur, skjerm og strøm, slik at du bare trenger å plugge inn en enkelt kabel i din Mac for å få alt til å fungere.

Beskyttelsescover

Du kan kjøpe et beskyttelsescover til din MacBook Pro for å beskytte den mot skader og riper.

Eksternt lydkort

Du kan kjøpe et eksternt lydkort for å forbedre lydkvaliteten på din MacBook Pro, for eksempel hvis du skal spille inn eller avspille lyd.

Ekstern batteripakke

Du kan kjøpe en ekstern batteripakke for å forlenge batteritiden på din MacBook Pro.

MacBook Pro 16" med M2 Pro vs. MacBook Pro 16" med M2 Max

Både MacBook Pro 16" med M2 Pro og MacBook Pro 16" med M2 Max er bærbare datamaskiner fra Apple som bruker den nyeste M2-prosessoren. Men det er noen viktige forskjeller mellom dem.

Prosessor

M2 Pro er en ekstra kraftig versjon av M2-prosessoren, spesialdesignet for å håndtere krevende oppgaver som videoredigering, 3D-grafikk og maskinlæring i stor skala. M2 Max er den kraftigste prosessoren i Apple's M2-familie og kan håndtere enda mer krevende oppgaver enn M2 Pro.

Hukommelse

MacBook Pro 16" med M2 Pro har mulighet for opptil 32 GB RAM, mens MacBook Pro 16" med M2 Max kan håndtere opptil 96 GB RAM.

Grafikk

MacBook Pro 16" med M2 Pro har en 19-kjerners grafikkprosessor, mens MacBook Pro 16" med M2 Max har en opptil 38-kjerners grafikkprosessor, noe som gir bedre ytelse i grafikkintensive oppgaver. M2 Max er altså opptil dobbelt så rask som M2 Pro.

Pris

Både MacBook Pro 16" med M2 Pro og MacBook Pro 16" med M2 Max er kostbare datamaskiner, men MacBook Pro 16" med M2 Max er dyrere enn MacBook Pro 16" med M2 Pro på grunn av sine mer kraftfulle spesifikasjoner.

Så MacBook Pro 16" med M2 Max er den kraftigste versjonen av MacBook Pro med M2-prosessor, med bedre ytelse, mer minne og bedre grafikk, men også med en høyere pris.

Hvis du allerede har en MacBook Pro med en M Apple-silisiumprosessor, trenger du ikke å oppgradere. Men hvis du har en eldre Mac, har oppgraderingen blitt enda bedre.

En skjerm uten sidestykke

En av de mest undervurderte funksjonene på MacBook Pro er skjermen. Den er en av de beste skjermene noensinne. Den er svært lyssterk, har en bred fargeskala, er utrolig skarp og har en imponerende kontrast. Skjermen alene koster mer enn de fleste konkurrentene til MacBook Pro 16". Den har også Retina-oppløsning, er kalibrert for å vise hele P3-fargeområdet, har True Tone og er skapt for de som jobber profesjonelt med skjermen sin.

.iaai