300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 549 KR
200.000 DANSKER BRUKER OSS

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
Pris
kr kr
Farge
Han porten
Hun porten
Mulighed for afhentning i københavn
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Ipad
Iphone
Mac-er
Filter
MacBook-ladere

MacBook-ladere

Det er 36 produkter.
Kloss, sokkel, boks, adapter, lader - kjært barn har mange navn Når emnet er lader til MacBook, finnes det mange interessante temaer å ta tak i. Kvalitet er en stor del, da en god lader til MacBook kan gjøre livet enklere, mens en dårlig kan gjøre det motsatte. I tillegg er det sterke funksjoner...
les mer
Viser 1 - 36 av 36 produkter
MacBook-ladere

Kloss, sokkel, boks, adapter, lader - kjært barn har mange navn

Når emnet er lader til MacBook, finnes det mange interessante temaer å ta tak i. Kvalitet er en stor del, da en god lader til MacBook kan gjøre livet enklere, mens en dårlig kan gjøre det motsatte. I tillegg er det sterke funksjoner å ta hensyn til.

Kvaliteten på en lader til MacBook kommer til uttrykk i hvor holdbar den er og hvor høy effekt den er i stand til å lade med. En lader til MacBook med høy effekt kan raskt og effektivt lade opp MacBook-en din, og en holdbar lader gjør at du ikke trenger å erstatte den hele tiden.

I tillegg kan man få forskjellige ladere til MacBook som har spesielle funksjoner. Her kan en multi-lader til MacBook være aktuelt for mange, da det gjør det mulig å lade opp flere enheter samtidig.

Når man skal på tur, kan det også være en stor fordel å ha en bil-lader til MacBook, da det gir muligheten til å lade opp MacBook-en i bilen. På den måten kan barna på baksetet enkelt se filmer, og du kan ha en fulladet MacBook når du kommer frem.

Tilbehør til din lader til MacBook

Til din lader til MacBook er det utrolig viktig å ha riktig kabel, slik at lading av MacBook-en blir mer problemfritt. Et kabel av god kvalitet kan utgjøre en stor forskjell, og det er selvfølgelig viktig å kunne koble riktig til din lader til MacBook.

Vi har forskjellige kabler som henholdsvis kan koble til USB-C til MacBook og USB til MacBook. På den måten kan du få et kabel til MacBook som passer perfekt til den lader til MacBook du har.

Det er også en god idé å se på kvaliteten på ditt kabel til MacBook når du skal velge et nytt, da det kan være stor forskjell avhengig av merke og pris. Ofte kan man få et billig kabel til MacBook som raskt går i stykker, eller et kabel til MacBook av høyere kvalitet.

MacBook-ladere - det har aldri vært enklere å ha full kraft

Det har aldri vært enklere å sikre seg mot at MacBook-en din går tom for strøm. Samtidig har det aldri vært billigere å få tak i MacBook-ladere av høy kvalitet som sikrer deg full kraft - både når det gjelder daglig bruk, på ferie eller når du jobber på farten.

Det finnes en rekke muligheter for å sikre deg at du aldri går tom for strøm, slik at du kan være på når du trenger det. Her får du en rekke gode råd om hvordan du alltid kan sikre deg at du bare trenger å koble til din MacBook-lader og fortsette derfra.

Rådene er enkle og billige, så du trenger ikke å investere i din egen generator eller installere solcellepaneler på MacBook-en din for å være sikret at det alltid er strøm på MacBook-en din.

Lad opp over hele verden

Hvis du har prøvd det bare én gang, er det uten tvil noe du vil huske. Du er på ferie, batterinivået på MacBook-en din er kritisk, og du vil koble til MacBook-laderen. Til din store skrekk oppdager du at støpselet langt fra passer i stikkontakten. Du trenger ikke å dra langt fra Danmark for å oppdage at stikkontaktutformingen er veldig forskjellig fra den danske. Det kan derfor være gull verdt å ha kjøpt en reiseadapter før du pakker kofferten og drar av sted.

Med en reiseadapter til din MacBook-lader trenger du heller ikke bekymre deg for om spenningen er riktig. Det fikser reiseadapteren for deg. Hvis dere er flere som reiser sammen, kan det være lurt å se etter en MacBook-lader med mulighet for flere tilkoblinger. Det sparer både penger og plass i kofferten, siden man da kan nøye seg med halvparten så mange MacBook-ladere, i motsetning til om hver person har sin egen.

Beskyttelse gjelder også MacBook-ladere

Det kan fort bli en dyr fornøyelse å måtte bytte ut MacBook-laderen i tide og utide fordi man har mistet den, eller kabelen har fått en knekk i vesken. Beskyttelse og reparasjon er ikke bare noe som hører til med MacBooks og iPhones. Det kan også være veien til gode besparelser når det gjelder MacBook-laderen din.

Her kan et produkt som Sugru raskt bli din gode venn. Det ligner modellervoks, men etter en halv time kan det gjøre MacBook-laderen din like god som ny. Når det er formet, stivner Sugru, så det blir hardt. Dermed er du sikret at kabelen ikke knekker eller går i stykker igjen. Samtidig forblir ytelsen til MacBook-laderen som før skaden. En pakke med åtte koster mindre enn en ny kabel eller MacBook-lader, så du kan raskt tjene inn pengene dine her. Det vil derfor være anbefalt at du husker å ta med en pakke Sugru når du pakker vesken med MacBook-en din, MacBook-laderen og alt det andre man ikke kan klare seg uten på farten.

I tillegg til å kunne bruke et kabel til MacBook for å koble til en lader, kan det også være en fordel å ha et kabel til MacBook for å koble til en skjerm eller annen enhet som bruker USB eller USB-C.

Tilbehør til MacBook-laderen din

Det finnes forskjellig tilbehør til MacBook-laderen som kan gjøre det enklere å bruke og på andre måter gi ekstra funksjonalitet. Det kan gjøre opplevelsen din mye bedre eller bare enklere, avhengig av hva du skaffer deg.

En powerbank til MacBook kan være veldig praktisk å ha med seg hvis du skal være borte fra en stikkontakt i lengre tid og trenger MacBook-en din. En powerbank til MacBook kan dermed gi litt ekstra batteritid å jobbe med.

I tillegg kan en kabelholder til MacBook hjelpe mye med å organisere kabler på kontoret eller bare hjemme. På den måten blir det både enklere å finne frem og det ser mye bedre ut enn hvis det er rotete overalt.

Et ekstra kabel til Magsafe kan også gjøre underverker hvis ditt forrige kabel går i stykker, da det er mye billigere å ha en reserve liggende enn å måtte kjøpe en ny Magsafe, da det kan bli en kostbar affære.

iaai