+45 60 54 62 25    |    LEVERING PÅ 2-4 HVERDAGER   |    [email protected]

Filtre produkter

Utstyr

vis flere mindre

Han porten

vis flere mindre

Hun porten

vis flere mindre

Pris

19 kr 4029 kr

Producenter

vis flere mindre

Farge

QI opladning

vis flere mindre

MFi sertifikat

vis flere mindre

Oplader effekt

vis flere mindre

Understøtter: USB-PD

vis flere mindre

Lengde

vis flere mindre

SøgiPhone 6 plusDet er 468 produkter.

BILLIG UTSTYR FOR EN STOR TELEFONDenne store, deilige saken ble sluppet tilbake i september 2014, og en god del har allerede kjøpt den. Det du får er en pluss modell, det vil si en større versjon av Apples iPhone 6, som med sin cm større skjerm (hele 5,5-tallet) leverer virkelig gode opplevelser. Men hva er en telefon uten gadgets?En slik feit telefon er vanskelig ikke å ha opp lommen hele tiden-men det raskt resulterer i et tomt batteri! Det er vanskelig å unngå, men med en PowerBank kan du raskt jobbe deg rundt...
les mer
  • Vis:
Viser 1 - 54 av 468 produkter
iPhone 6 plus

BILLIG UTSTYR FOR EN STOR TELEFON
Denne store, deilige saken ble sluppet tilbake i september 2014, og en god del har allerede kjøpt den. Det du får er en pluss modell, det vil si en større versjon av Apples iPhone 6, som med sin cm større skjerm (hele 5,5-tallet) leverer virkelig gode opplevelser. Men hva er en telefon uten gadgets?

En slik feit telefon er vanskelig ikke å ha opp lommen hele tiden-men det raskt resulterer i et tomt batteri! Det er vanskelig å unngå, men med en PowerBank kan du raskt jobbe deg rundt det. vi selger flere modeller (f. eks Premium PowerBank XL med 10000 mAh og Premium PowerBank av 3000 eller 4500 mAh), som begge fungerer som en masse ekstra batterilevetid du kan Ha med deg på eventyr. Vi selger også en billig, smart solenergi lader som kan romme hele 8000 mAh og er perfekt for solfylte somre. 

Det er heller ingen hemmelighet at iPhone 6 Plus er ikke den billigste i butikken. Det er derfor viktig å ikke komme til å ødelegge-eller bøye-det. Du kan velge å gå drastisk og stadig har det innpakket i bobleplast-eller du kan velge en mer håndterlig metode og fortsatt ta godt vare på den. En iPhone skinndeksel kortholderen med klaff er en god løsning. Her telefonen er godt pansrede, men likevel som bruker-vennlig takket være dekselet type, og du vil alltid holde styr på hvor kortene er. Tilgjengelig i tre-pinners farger. I tillegg til et godt dekke, kan eStuff TitanShield beskyttende glass bidra til å holde helsen til telefonen din. Det gjør det mye mindre sårbar for riper og mindre slag, med et godt stykke glass blir satt på skjermen. A 0, 33mm tykt glass som er satt på din iPhone sørger for å bryte før selve skjermen glass iPhones pauser-og dermed hindrer telefonen fra å bli skadet for lett!

Betenke hvorvidt du kunne rettferdig bruk ettall eller flere av det over-omtalte fastsette innretning og kikke igjennom denne side for våre kjennetegnet produktene for iPhone 6 addisjonstegn. Prisen har en aldrendeg vært bedre på tilbehør til iPhone 6s Plus!