300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Han porten
Hun porten
Vanntett
Mulighed for afhentning i københavn
Filter
iPhone 6 plus

iPhone 6 plus

Det er 446 produkter.
BILLIG UTSTYR FOR EN STOR TELEFONDenne store, deilige saken ble sluppet tilbake i september 2014, og en god del har allerede kjøpt den. Det du får er en pluss modell, det vil si en større versjon av Apples iPhone 6, som med sin cm større skjerm (hele 5,5-tallet) leverer...
les mer
Viser 1 - 54 av 446 produkter
iPhone 6 plus

BILLIG UTSTYR FOR EN STOR TELEFON
Denne store, deilige saken ble sluppet tilbake i september 2014, og en god del har allerede kjøpt den. Det du får er en pluss modell, det vil si en større versjon av Apples iPhone 6, som med sin cm større skjerm (hele 5,5-tallet) leverer virkelig gode opplevelser. Men hva er en telefon uten gadgets?

En slik feit telefon er vanskelig ikke å ha opp lommen hele tiden-men det raskt resulterer i et tomt batteri! Det er vanskelig å unngå, men med en PowerBank kan du raskt jobbe deg rundt det. vi selger flere modeller (f. eks Premium PowerBank XL med 10000 mAh og Premium PowerBank av 3000 eller 4500 mAh), som begge fungerer som en masse ekstra batterilevetid du kan Ha med deg på eventyr. Vi selger også en billig, smart solenergi lader som kan romme hele 8000 mAh og er perfekt for solfylte somre. 

Det er heller ingen hemmelighet at iPhone 6 Plus er ikke den billigste i butikken. Det er derfor viktig å ikke komme til å ødelegge-eller bøye-det. Du kan velge å gå drastisk og stadig har det innpakket i bobleplast-eller du kan velge en mer håndterlig metode og fortsatt ta godt vare på den. En iPhone skinndeksel kortholderen med klaff er en god løsning. Her telefonen er godt pansrede, men likevel som bruker-vennlig takket være dekselet type, og du vil alltid holde styr på hvor kortene er. Tilgjengelig i tre-pinners farger. I tillegg til et godt dekke, kan eStuff TitanShield beskyttende glass bidra til å holde helsen til telefonen din. Det gjør det mye mindre sårbar for riper og mindre slag, med et godt stykke glass blir satt på skjermen. A 0, 33mm tykt glass som er satt på din iPhone sørger for å bryte før selve skjermen glass iPhones pauser-og dermed hindrer telefonen fra å bli skadet for lett!

Betenke hvorvidt du kunne rettferdig bruk ettall eller flere av det over-omtalte fastsette innretning og kikke igjennom denne side for våre kjennetegnet produktene for iPhone 6 addisjonstegn. Prisen har en aldrendeg vært bedre på tilbehør til iPhone 6s Plus!