300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Han porten
Hun porten
Vanntett
Mulighed for afhentning i københavn
Filter
iPhone 5s

iPhone 5s

Det er 412 produkter.
DET BESTE TILBEHØRET DIREKTE PÅ DØRENSitter du inne med en deilig iPhone 5s, men føler du mangler noe utstyr for det? Da har vi samlet det kuleste utstyret du ønsker å nyte på denne siden, som kan hjelpe deg med å få en enda bedre iPhone-opplevelse! Først av alt, er det godt å ha det nødvendige...
les mer
Viser 1 - 54 av 412 produkter
iPhone 5s

DET BESTE TILBEHØRET DIREKTE PÅ DØREN
Sitter du inne med en deilig iPhone 5s, men føler du mangler noe utstyr for det? Da har vi samlet det kuleste utstyret du ønsker å nyte på denne siden, som kan hjelpe deg med å få en enda bedre iPhone-opplevelse! Først av alt, er det godt å ha det nødvendige utstyret i orden-nemlig en lader. Vi er stolte av å selge våre egne Apple-godkjente Lightning-kabler, som er fullt funksjonelle og perfekte for iPhone 5s. Les mer om våre MFi Lightning-kabler her, og kjøpe din egen i dag!

Vi selger også flere adaptere som kan gi telefonen enda flere alternativer. En MicroUSB-til-Lightning-kontakt gjør det mulig å låne en av dine venners ladere, selv om de ikke er til fordel for Apple og iPhone. Du kan koble iPhone 5s til en av de populære Ladekontaktene for Android-og Windows-telefoner. Eller har du kanskje en høyttaler med 30pin-inngang (porten som er på iPhone 4s og tidligere)? Vi har en fin 8PIN-til-30pin adapter (8PIN er inngangen på en iPhone 5 og nyere) som bare kan plugges inn i høyttalerens kontakt, og som du senere kan koble telefonen til, og sømløst spille musikk på systemet. Adapteren fungerer også på andre dokker med 30pin port, selvfølgelig, og de arbeider med lyd også.

Hvis du heller vil holde iPhone 5s trygg, anbefaler vi Armor glass for iPhone. Det er et beskyttende glass som du kan sette på skjermen, som beskytter den mot, blant annet, irriterende riper og eventuelle sjokk. Men hvis du er den typen som vil oppgradere telefonen, se på våre Premium objektivet for iPhone som vil gjøre din iPhone øyeblikksbilder skiller seg ut enda mer fra andre.

Bla gjennom våre produkter og Finn akkurat det du trenger! Bestill i dag, vil du ha det i morgen.