+45 60 54 62 25    |    LEVERING PÅ 2-4 HVERDAGER   |    [email protected]

Filtre produkter

Utstyr

vis flere mindre

Han porten

vis flere mindre

Hun porten

vis flere mindre

Pris

5 kr 4029 kr

Producenter

vis flere mindre

Farge

QI opladning

vis flere mindre

MFi sertifikat

vis flere mindre

Oplader effekt

vis flere mindre

Understøtter: USB-PD

vis flere mindre

Lengde

vis flere mindre

SøgiPhone 5s

iPhone 5sDet er 501 produkter.

DET BESTE TILBEHØRET DIREKTE PÅ DØRENSitter du inne med en deilig iPhone 5s, men føler du mangler noe utstyr for det? Da har vi samlet det kuleste utstyret du ønsker å nyte på denne siden, som kan hjelpe deg med å få en enda bedre iPhone-opplevelse! Først av alt, er det godt å ha det nødvendige utstyret i orden-nemlig en lader. Vi er stolte av å selge våre egne Apple-godkjente Lightning-kabler, som er fullt funksjonelle og perfekte for iPhone 5s.
les mer
  • Vis:
Viser 1 - 54 av 501 produkter
iPhone 5s

DET BESTE TILBEHØRET DIREKTE PÅ DØREN
Sitter du inne med en deilig iPhone 5s, men føler du mangler noe utstyr for det? Da har vi samlet det kuleste utstyret du ønsker å nyte på denne siden, som kan hjelpe deg med å få en enda bedre iPhone-opplevelse! Først av alt, er det godt å ha det nødvendige utstyret i orden-nemlig en lader. Vi er stolte av å selge våre egne Apple-godkjente Lightning-kabler, som er fullt funksjonelle og perfekte for iPhone 5s. Les mer om våre MFi Lightning-kabler her, og kjøpe din egen i dag!

Vi selger også flere adaptere som kan gi telefonen enda flere alternativer. En MicroUSB-til-Lightning-kontakt gjør det mulig å låne en av dine venners ladere, selv om de ikke er til fordel for Apple og iPhone. Du kan koble iPhone 5s til en av de populære Ladekontaktene for Android-og Windows-telefoner. Eller har du kanskje en høyttaler med 30pin-inngang (porten som er på iPhone 4s og tidligere)? Vi har en fin 8PIN-til-30pin adapter (8PIN er inngangen på en iPhone 5 og nyere) som bare kan plugges inn i høyttalerens kontakt, og som du senere kan koble telefonen til, og sømløst spille musikk på systemet. Adapteren fungerer også på andre dokker med 30pin port, selvfølgelig, og de arbeider med lyd også.

Hvis du heller vil holde iPhone 5s trygg, anbefaler vi Armor glass for iPhone. Det er et beskyttende glass som du kan sette på skjermen, som beskytter den mot, blant annet, irriterende riper og eventuelle sjokk. Men hvis du er den typen som vil oppgradere telefonen, se på våre Premium objektivet for iPhone som vil gjøre din iPhone øyeblikksbilder skiller seg ut enda mer fra andre.

Bla gjennom våre produkter og Finn akkurat det du trenger! Bestill i dag, vil du ha det i morgen.