300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Han porten
Hun porten
Vanntett
Mulighed for afhentning i københavn
Filter
iPad Pro 2

iPad Pro 2

Det er 332 produkter.
Tilbehør til iPad Pro 9,7" Her har vi tilbehør til iPad Pro med 9,7" skjerm, det er den første iPad Pro og den som virkelig plasserte iPaden på linje med andre datamaskiner. iPad Pro skal brukes til arbeid og studier, noe som betyr at du trenger tilbehør for å gjøre det enklere og raskere.Hva...
les mer
Viser 1 - 54 av 332 produkter
iPad Pro 2

Tilbehør til iPad Pro 9,7"

Her har vi tilbehør til iPad Pro med 9,7" skjerm, det er den første iPad Pro og den som virkelig plasserte iPaden på linje med andre datamaskiner. iPad Pro skal brukes til arbeid og studier, noe som betyr at du trenger tilbehør for å gjøre det enklere og raskere.

Hva trenger jeg til min iPad Pro 9,7"?

Med en iPad Pro 9,7" har du et kraftig verktøy i hånden, og med hvor dypt vi er knyttet til omverdenen, gir den deg tilgang til alle kanalene du trenger. Derfor er det viktig å ha riktig utstyr, slik at du kan bruke den på best mulig måte. Det er selvfølgelig viktig å ha en god lader til iPad og en god Lightning-kabel til iPad, slik at du alltid enkelt kan lade den. I tillegg er beskyttelse av stor betydning, slik at din iPad Pro 9,7" ikke får skader eller riper, spesielt hvis du bruker den til arbeid eller reiser mye. I den forbindelse finnes det også alternativer som tastatur til iPad, som forbedrer skriveopplevelsen betydelig på din iPad Pro 9,7". I tillegg finnes det tilbehør til de fleste behov, der bilader til iPad og adapter til iPad helt sikkert er blant de beste valgene.

Hva er den beste laderen til min iPad Pro 9,7"?

For å få den beste laderen til iPad Pro 9,7" kreves det en kraftig Lightning-kabel til iPad, hvor vi kan anbefale enten vår egen MFi Lightning-kabel eller Avantree MFi Lightning-kabel, da begge gir god holdbarhet til prisen. Som lader kan du enten velge en lader laget for å lade få enheter, eller en som kan lade mange samtidig med lavere hastighet. Her finnes det flere gode pakkeløsninger med begge deler, som for eksempel Avantree multi-USB-lader + 5x MFi Lightning-kabel, eller MFi-kabel og en god 12W-lader. Alternativt kan du også velge Avantree 50W USB-C og USB-lader, da får du både en lader til iPad og en lader til MacBook i ett. I tillegg finnes det gode muligheter for lading i bilen hvis du har behov for å lade iPaden din der.

Hvordan beskytter jeg best min iPad Pro 9,7"?

For å beskytte din iPad Pro 9,7" best mulig trenger du et deksel til iPad som kan dekke hele veien rundt, slik at du unngår skader. Et Xlevel FIB iPad-deksel gir utmerket beskyttelse og funksjonalitet, så det kan absolutt anbefales. I tillegg er det også en god idé med et iPad-beskyttelsesglass, da det gir ekstra beskyttelse til selve skjermen, som er det mest skjøre på din iPad Pro 9,7". Hvis du ønsker ekstra sikkerhet, er vårt utvalg av holdere til iPad også verdt å se på.

.iaai