300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
Pris
kr kr
Han porten
Hun porten
Mulighed for afhentning i københavn
Oplader effekt
Producenter
vis flere mindre
Iphone
Filter

Smart lys

Det er 56 produkter.
Hvilke smart lys muligheder finnes? Når det kommer til smart lys, finnes det flere forskjellige muligheter. Den mest direkte måten er å bruke smarte pærer i lampene dine, slik at du kan styre selve pæren ved hjelp av en app eller en sentral enhet som Google Home, Alexa eller Xiaomi sentral. Dette...
les mer
Viser 1 - 54 av 56 produkter
Smart lys

Hvilke smart lys muligheder finnes?

Når det kommer til smart lys, finnes det flere forskjellige muligheter. Den mest direkte måten er å bruke smarte pærer i lampene dine, slik at du kan styre selve pæren ved hjelp av en app eller en sentral enhet som Google Home, Alexa eller Xiaomi sentral. Dette er også en måte å beholde det samme utseendet som før byttet til smart pære. Alternativt kan du bruke en smart pæreholder som settes mellom pæren og sokkelen, slik at den styrer strømtilførselen til pæren. Dette gir i de fleste tilfeller samme funksjonalitet som en smart pære, men du kan bruke vanlige pærer og beholde funksjonaliteten. Dette kan vise seg å være billigere i det lange løp, men det kan se mindre pent ut siden pæren som settes i en smart pæreholder vil stikke lenger ut enn hvis den ikke var der.

Hva er den beste smart lys muligheten?

Hvilken smart lysløsning som er best for deg, avhenger av hvilken type lys du har i hjemmet ditt eller ønsker å koble til. For vanlige tak- eller vegglamper er det generelt tre muligheter. Du kan enten bytte ut selve pæren med en smart pære, noe som er like enkelt som å sette inn en hvilken som helst annen pære. Ellers kan du sette inn en smart pæreholder som kan bruke de samme pærene som lampen kunne før. Eller så kan du bruke en smart bryter for å håndtere strømtilkoblingen til lampen, noe som er smart fordi den kan brukes til mer enn bare lamper og dermed er mer fleksibel. Men hvis du har gulvlamper eller andre typer lamper som kobles til stikkontakten, kan du med fordel skaffe deg en smart stikkontaktplugg, som har samme funksjonalitet som de andre, men som du bare plugger i stikkontakten.

iaai