300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Han porten
Hun porten
Vanntett
Mulighed for afhentning i københavn
Filter
iPhone 5

iPhone 5

Det er 431 produkter.
IPHONE 5 TILBEHØR GJØR TELEFONEN ENDA BEDREEn av de beste ting om en iPhone 5 er-i tillegg til kvaliteten på telefonen og de mulighetene du har med det-at det er så mange forskjellige typer tilbehør produsert. Her på Mackabler.no, er vi i nær kontakt med markedet, slik at vi kan gi deg den beste...
les mer
Viser 1 - 54 av 431 produkter
iPhone 5

IPHONE 5 TILBEHØR GJØR TELEFONEN ENDA BEDRE
En av de beste ting om en iPhone 5 er-i tillegg til kvaliteten på telefonen og de mulighetene du har med det-at det er så mange forskjellige typer tilbehør produsert. Her på Mackabler.no, er vi i nær kontakt med markedet, slik at vi kan gi deg den beste iPhone 5 tilbehør på noen av de beste prisene i markedet. Og ikke bare det-vi også sørge for at vi er stadig på beat slik at vi kan tilby de siste tingene som dukker opp!

Med tilbehør til iPhone 5, kan du se frem til å få mye mer glede av din deilige telefon, og med mange av Mackabler.no, kan du beskytte telefonen effektivt. La oss se på noen av gadgets som vil få smilet på leppene.

iPhone 5 har en super fin skjerm med en utrolig god oppløsning. Ville det ikke være en skam hvis kjekk skallet var fylt med riper? For ganske mange penger kan du faktisk få en beskyttende film på skjermen, slik at du er trygg fra kjedelige riper-vi selger en rustning glass for iPhone og eStuff TitanShield beskyttelse glass. I samme ball gaten er det et skinndeksel med en kortholderen som holder telefonen trygg. Og så er det batterilevetid, som noen ganger godt kan være litt lenger. Med en Power bank som iPhone 5 tilbehør, kan iPhone nå lades mens du er på farten og har ikke tilgang til en vanlig stikkontakt. En Power bank koster ikke mye, og den dagen du står og ut av kraft, slik at du ikke kan ringe eller tekstil, de får penger vel brukt. iPhone 5-tilbehør kan også være en ekstra lader, så du trenger ikke å ta den faste laderen over til kjæresten. Vi har to Premium-modeller på lager med ulik kapasitet. Sjekk dem ut! Du kan også velge å kjøpe en ekstra lader til arbeidsplassen din, slik at du kan komme deg gjennom dagen uten problemer. 

Men gå utforske her på sidene: så vil definitivt finne noen deilige iPhone 5 tilbehør som du ikke kan gjøre uten eller som vil være den perfekte gaven til en av dine venner. Mackabler har alle slags tilbehør, og våre priser er blant de beste på markedet. Vi sender varene på samme dag som du bestiller, så du trenger ikke å vente en evighet for å få varene.