300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
Pris
kr kr
Hun porten
Mulighed for afhentning i københavn
Producenter
vis flere mindre
Filter

Smart kamera

Det er 10 produkter.
Smart kamera Hva kan jeg gjøre med et smart kamera? Et smart kamera er et kamera for hjemmet som kan kobles til nettet og dermed sende all informasjon direkte til telefonen din. På den måten kan du til enhver tid se hva som skjer på kameraet ditt gjennom en app på telefonen din. Et smart kamera...
les mer
Viser 1 - 10 av 10 produkter
Smart kamera

Smart kamera

Hva kan jeg gjøre med et smart kamera?

Et smart kamera er et kamera for hjemmet som kan kobles til nettet og dermed sende all informasjon direkte til telefonen din. På den måten kan du til enhver tid se hva som skjer på kameraet ditt gjennom en app på telefonen din. Et smart kamera fungerer derfor veldig bra som et sikkerhetskamera, da du alltid har tilgang til videoen.

De fleste smarte kameraer er frittstående enheter, noe som betyr at du ikke trenger en sentral enhet for å bruke dem. Siden de ofte brukes som sikkerhetskameraer, er det viktig at de alltid er funksjonelle. Derfor har et smart kamera flere viktige funksjoner, som nattsyn, bevegelsesdeteksjon og mikrofon.

Hva trenger jeg for et smart kamera?

Det aller viktigste er selvfølgelig å ha et godt smart kamera. For dette formålet har vi funnet et utmerket alternativ fra Xiaomi Mijia. Med de viktigste funksjonene får du et smart kamera med nattsyn, et smart kamera med bevegelsesdeteksjon og et smart kamera med mikrofon. I tillegg må kameraet ha tilgang til wifi for å kunne koble seg til appene og enhetene dine.

Et smart kamera kan også fungere som en sentral enhet, og det er derfor en utmerket mulighet til å koble til andre smarte enheter, spesielt sensorer som kan overvåke forskjellige ting. En kombinasjon av et smart kamera og en bevegelsessensor i blinde vinkler kan gi ekstra god sikkerhet for hjemmet ditt. Et generelt råd for smarte systemer er også å dekke så mye som mulig for å få mest mulig ut av dem. Når det fungerer som en sentral enhet, kan man like gjerne erstatte gamle apparater med smarte produkter.

Det er også mulig å skape et ekstra godt sikkerhetsnett ved å bruke flere smarte kameraer, slik at alle viktige vinkler blir sendt til telefonen din, enten du er på jobb eller på reise på en annen kant av kloden.

Xiaomi overvåkningskamera

Xiaomi er et fantastisk merke som tilbyr kameraer med nattsyn, full HD 1080p og Wi-Fi av høy kvalitet. Xiaomi Mijias smarte hjemmekamera er fullpakket med funksjoner og kan settes opp og tilgås gjennom Xiaomi Mi Home-appen uansett hvor du er, så lenge du har internettilkobling.

Kameraene har innebygd inngang for et micro-SD-kort slik at du kan lagre opptakene. Du kan enten sette det til å ta opp kontinuerlig, eller for eksempel kun når det er bevegelse. Alt i alt er Xiaomi-kameraene veldig gode.

iaai