300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 549 KR
200.000 DANSKER BRUKER OSS

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farge
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Mulighed for afhentning i københavn
QI opladning
Oplader effekt
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
Mac-er
Filter
Macbook pro 17

Macbook pro 17

Det er 185 produkter.
GOOTS FOR EN PENSJONERT KLASSIKERBeklageligvis, denne 17-tommen MacBook Pro er ikke lenger del av epler ' line-opp, bortsett fra du sitte med en modell fra når den var så uredd – du kanne fremdeles finner en masse rekvisita her over opp på Mackabler.no til deres MacBook Pro 17 "! 17 "er ganske...
les mer
Viser 1 - 54 av 185 produkter
Macbook pro 17

GOOTS FOR EN PENSJONERT KLASSIKER
Beklageligvis, denne 17-tommen MacBook Pro er ikke lenger del av epler ' line-opp, bortsett fra du sitte med en modell fra når den var så uredd – du kanne fremdeles finner en masse rekvisita her over opp på Mackabler.no til deres MacBook Pro 17 "!

17 "er ganske mye plass å jobbe med, men er ikke helt nok, eller er du bare en stor fan av utvidede skjermer, så man må ha en adapter eller en plugg som kan koble datamaskinens Mini DisplayPort med DVI, VGA , DisplayPort eller – hvis skjermen eller projektoren er nyere – HDMI. Vi selger ulike utgaver av alle tre kombinasjoner, så se på produktene og se hvilke som oppfyller dine krav. Hvis du ønsker en virkelig høy oppløsning, kan du også få en Mini DisplayPort for 4K HDMI-adapter. Hvis du har flere elementer til vekselvis koble til MacBook Pro 17 så vi anbefaler en Mini DisplayPort for 3-i-1-den har inngang for både HDMI, DisplayPort og DVI! Da vil du bli kvitt å ha flere adaptere liggende og sparer mye penger.

Hvis du er lei av å ha plugger og ledninger overalt, bør du vurdere å investere i en smartcast v5i airplay! Det er trådløs HDMI, slik at videosignaler med lyd kan sendes direkte til TV-en din – fra MacBook, iPhone eller andre Apple-enheter! Airplay er innebygd i enhetene siden iOS7.

MITT UTSTYR ER BRUTT!
Det er sannsynligvis et par år siden du fikk din MacBook 17, og utstyret som fulgte med det kan ha brutt. Bortsett fra dont ' bekymre, for Mackabler.no du kanne kjøpe en absolutt original Eple MagSafe avgift, hvilke arbeider helt likt det ettall det kom inne boksen! Og hvis du er ofte på reise, har vi en reise adapter som er super enkel å bruke. Teasing tastaturet litt, men er det dyrt å få det fikset? Da er vårt trådløse Bluetooth-tastatur et flott alternativ, slik at du fortsatt kan få arbeidet gjort og alt annet på MacBook 17. Selv om det har et lite år på baksiden, er det ikke nødvendig å endre den hvis den ikke kan festes med gadgets og tilbehør! Hos Mackabler har vi alt Du trenger, med den beste servicen og de beste prisene.