300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farge
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Mulighed for afhentning i københavn
QI opladning
Oplader effekt
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
Mac-er
Filter
Macbook pro 13 Retina

Macbook pro 13 Retina

Det er 274 produkter.
DEN LILLE STJERNEN SOM ALLE ELSKER Den imponerende MacBook Pro 13" Retina er utrolig vakker med sine over 4 millioner piksler, og dens imponerende prosessorer gjør den bemerkelsesverdig rask å bruke. Imidlertid kan du forbedre opplevelsen med MacBook Pro Retina ved å kjøpe tilbehør som er...
les mer
Viser 1 - 54 av 274 produkter
Macbook pro 13 Retina

DEN LILLE STJERNEN SOM ALLE ELSKER

Den imponerende MacBook Pro 13" Retina er utrolig vakker med sine over 4 millioner piksler, og dens imponerende prosessorer gjør den bemerkelsesverdig rask å bruke. Imidlertid kan du forbedre opplevelsen med MacBook Pro Retina ved å kjøpe tilbehør som er spesifikt tilpasset MacBook Pro 13" Retina.

Akkurat som mange andre Mac-datamaskiner er det visst tilbehør til MacBook Pro 13 Retina som man ikke kan være uten. Dette inkluderer for eksempel et beskyttende sleeve som beskytter MacBooken din mot riper og andre overfladiske skader, eller et par hodetelefoner som lar deg nyte en god film eller lytte til musikk når du er på farten.

Men selv om MacBook Pro 13" Retina er godt designet og teknisk avansert, kan det oppstå visse irritasjonsmomenter hvis du ikke kjøper riktig utstyr. Et godt eksempel er mangelen på VGA- eller DVI-innganger på MacBook Pro 13" Retina, noe som kan gjøre det umulig å koble datamaskinen til en TV eller projektor. MacBook Pro 13" Retina-tilbehør kan gjøre MacBooken din til en komplett arbeidsstasjon. MacBook Pro 13" Retina har nemlig 2 Thunderbolt-porter og en HDMI-port, slik at du kan koble til en rekke skjermer og annet tilbehør samtidig, hvis du kjøper riktig tilbehør.

Hvis du føler at du ikke har nok lagringsplass på MacBooken din, er det heldigvis løsninger tilgjengelig. Vi har begynt å selge en liten MicroSD-kortadapter. Denne kan settes inn i MacBook Pro 13" Retina og gi deg ekstra lagringsplass i Mac-datamaskinen. Den smarte lille adapteren er spesiallaget for denne MacBook-modellen, da den ikke stikker ut og passer perfekt.

Til slutt må det nevnes at dette er en god datamaskin, men den har visse begrensninger uten tilbehør. Disse begrensningene kan imidlertid enkelt omgås ved å kjøpe riktig tilbehør til MacBook Pro 13" Retina, her hos Mackabler.

MacBook Pro 13" Retina

.iaai