MUNDBIND 😷
3-lag Type IIR CE godkendt
😷 MUNDBIND
+45 60 54 62 25    |    LEVERING PÅ 2-4 HVERDAGER   |    [email protected]

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
0 kr 3730 kr
Producenter
Iphone
vis flere mindre
Ipad
vis flere mindre
MFi sertifikat
vis flere mindre
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
vis flere mindre
Produktgaranti
vis flere mindre
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Vanntett
vis flere mindre
Mulighed for afhentning i københavn
vis flere mindre
vis flere mindre
Filter
iPad 4

iPad 4Det er 387 produkter.

iPad 4 var kanskje bare en liten oppdatering for iPad 3, men iPad 3 allerede hadde mange kule ting og iPad 4 er bare enda bedre.  Med iPad 4 får du både en rask prosessor, den nye Lightning-kontakten og en Retina-skjerm som gjør iPad 4 til et flott nettbrett og en veldig god iPad. iPad 4-tilbehør er også viktig for å få mest mulig ut av iPad 4. Det er alltid godt å ha en ekstra plugg og en lader for iPad 4, disse har vi både originale og uoriginale, begge er til meget gode priser. Du finner både uoriginale...
les mer
Viser 1 - 54 av 387 produkter
iPad 4

iPad 4 var kanskje bare en liten oppdatering for iPad 3, men iPad 3 allerede hadde mange kule ting og iPad 4 er bare enda bedre. 

Med iPad 4 får du både en rask prosessor, den nye Lightning-kontakten og en Retina-skjerm som gjør iPad 4 til et flott nettbrett og en veldig god iPad.

iPad 4-tilbehør er også viktig for å få mest mulig ut av iPad 4. Det er alltid godt å ha en ekstra plugg og en lader for iPad 4, disse har vi både originale og uoriginale, begge er til meget gode priser. Du finner både uoriginale og originale ladere og kabler nedenfor.

iPad 4 tilbehør kan også være et tastatur, vi har en som er både tastatur og deksel samtidig, det er laget av alu og funksjon ved hjelp av Bluetooth, tastaturet gjør det mye mer brukervennlig å ha en iPad, siden du kan skrive lange tekster på , forvandler den iPad 4 fra en innholdsvisning til et innholds lager. Hvorfor har din MacBook i skolen, en iPad tar opp mindre plass, og gjør det lettere å dra inn i skolen. 

Du kan få mye deksler og beskyttelsesutstyr for din IPAD 4, selger vi ikke noe av dette tilbehøret siden vi rett og slett ikke bestille store nok hjem av det og derfor ikke kan inkluderes hvis du mangler disse tingene, har vi ganske mange konkurrenter som vil gjerne hjelpe Du med iPad sikkerhets tilbehøret. 

IPad 4 tilbehør trenger ikke være kjedelig, en kabel er en kabel, men med våre tøffe kabler kan du velge farge selv, og du vil også få en fin stoffer kabel som varer mer enn de andre.  

iPad 4 tilbehør hva med en photovoltaic batteri? Vi kan også og våre kan levere nok strøm til å la iPad opp, det er lett å bruke også, det er solen som lar iPad opp.