300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
Ipad
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Han porten
Hun porten
Vanntett
Mulighed for afhentning i københavn
Filter
iPad 4

iPad 4

Det er 330 produkter.
iPad 4 var kanskje bare en liten oppdatering for iPad 3, men iPad 3 allerede hadde mange kule ting og iPad 4 er bare enda bedre.  Med iPad 4 får du både en rask prosessor, den nye Lightning-kontakten og en Retina-skjerm som gjør iPad 4 til et flott nettbrett og en veldig...
les mer
Viser 1 - 54 av 330 produkter
iPad 4

iPad 4 var kanskje bare en liten oppdatering for iPad 3, men iPad 3 allerede hadde mange kule ting og iPad 4 er bare enda bedre. 

Med iPad 4 får du både en rask prosessor, den nye Lightning-kontakten og en Retina-skjerm som gjør iPad 4 til et flott nettbrett og en veldig god iPad.

iPad 4-tilbehør er også viktig for å få mest mulig ut av iPad 4. Det er alltid godt å ha en ekstra plugg og en lader for iPad 4, disse har vi både originale og uoriginale, begge er til meget gode priser. Du finner både uoriginale og originale ladere og kabler nedenfor.

iPad 4 tilbehør kan også være et tastatur, vi har en som er både tastatur og deksel samtidig, det er laget av alu og funksjon ved hjelp av Bluetooth, tastaturet gjør det mye mer brukervennlig å ha en iPad, siden du kan skrive lange tekster på , forvandler den iPad 4 fra en innholdsvisning til et innholds lager. Hvorfor har din MacBook i skolen, en iPad tar opp mindre plass, og gjør det lettere å dra inn i skolen. 

Du kan få mye deksler og beskyttelsesutstyr for din IPAD 4, selger vi ikke noe av dette tilbehøret siden vi rett og slett ikke bestille store nok hjem av det og derfor ikke kan inkluderes hvis du mangler disse tingene, har vi ganske mange konkurrenter som vil gjerne hjelpe Du med iPad sikkerhets tilbehøret. 

IPad 4 tilbehør trenger ikke være kjedelig, en kabel er en kabel, men med våre tøffe kabler kan du velge farge selv, og du vil også få en fin stoffer kabel som varer mer enn de andre.  

iPad 4 tilbehør hva med en photovoltaic batteri? Vi kan også og våre kan levere nok strøm til å la iPad opp, det er lett å bruke også, det er solen som lar iPad opp.