300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 549 KR
200.000 DANSKER BRUKER OSS

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
Pris
kr kr
Farge
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Mulighed for afhentning i københavn
QI opladning
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
Mac-er
Filter
iMac 27-tommers 5k

iMac 27-tommers 5k

Det er 172 produkter.
Det iMac med en 27 "skjermen og 5k er det best Mac noen gang, skjermen alene lager den en billig PC fordi ingen andre kanne gjøre alt lignende for det likt pris, likeledes har massers av makt og massers av vise egenskaper over det. Hva trenger jeg for iMac 27 "med 5k? Nå som du har...
les mer
Viser 1 - 54 av 172 produkter
iMac 27-tommers 5k

Det iMac med en 27 "skjermen og 5k er det best Mac noen gang, skjermen alene lager den en billig PC fordi ingen andre kanne gjøre alt lignende for det likt pris, likeledes har massers av makt og massers av vise egenskaper over det.

Hva trenger jeg for iMac 27 "med 5k?

Nå som du har kjøpt toppen av pop i form av en iMac 27 "5k, kan du like godt gå hele veien og få det beste utstyret med der. Derfor er det viktig å være sikker på at du kan koble til alle enhetene dine hjemme eller på jobb der, enten det er en ekstra skjerm, en ekstra mus eller den deilige planten som bare venter på å bli sparket. For det er det et bredt spekter av adaptere og huber som vi har pent presentert her på siden som kan møte alle dine behov for å koble til din iMac 27 "5k. Idet topp prioritet er ofte grunnlegge USB-C å lyn kabel for iPhone eller USB-C å Mini DisplayPort-adapter så du kanne forbinde din skjermen fra vare generasjon. Lyden må også alltid være i orden, så med en Avantree audition Pro Bluetooth headset du er også sikret Nice lyd, enten du sitter på jobb eller hjemme.

Hva kan jeg koble til min iMac 27 "5k?

Din iMac 27 "5k leveres som standard med Ethernet, fire USB 3,0-er, to Thunderbolt 3 (USB-C), SDXC-kortspor og hodetelefoninngang. Dette gjør at du kan koble de fleste enheter til din iMac 27 "5k, som de fleste bruker USB i dag. Det kan hende du trenger en adapter eller en hub hvis du må ha tilkoblede skjermer fra tidligere generasjoner, enten med Mini DisplayPort, DisplayPort eller HDMI. Her kan det være en stor fordel å få en adapter som kan konvertere til USB-C, som det er denne oppføringen som gir den beste kvaliteten.

Hvilket utstyr skal brukes til iMac 27 "5k?

Her er mange alternativer for å gjøre den optimale kombinasjonen for deg. Det kan alltid anbefales med en USB-C til Lightning-kabel for iPhone eller iPad, slik at du alltid kan lade og overføre mellom din iMac 27 "5k og din iPhonE. med en USB-C HDMI Dock og USB-C til USB-adapter du også komme langt som det gir deg ekstra porter av de mest brukte, nemlig HDMI og USB. Hvis du ønsker å ta det et skritt videre, slik at du kan få den perfekte løsningen for kontoret, så Baseus USB-C Notebook hub adapter er det riktige valget for å ta som det gir tilgang til de vanligste portene, selv av eldre generasjoner, slik at du er dekket om du arbeider med H Nytt utstyr eller en blanding av eldre og nye.