300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
Mac-er
Filter

Mac batterier til reparation

Det er 5 produkter.
Mac batterier til reparasjon Hva kan man bruke et batteri til Mac til? Et batteri til Macbook kan brukes til å erstatte det gamle batteriet i Macen din hvis det har dødd eller ikke lenger holder strøm i lang tid. Dette skjer naturligvis etter hvert som du bruker det, så de fleste vil komme til et...
les mer
Viser 1 - 5 av 5 produkter
Mac batterier til reparation

Mac batterier til reparasjon

Hva kan man bruke et batteri til Mac til?

Et batteri til Macbook kan brukes til å erstatte det gamle batteriet i Macen din hvis det har dødd eller ikke lenger holder strøm i lang tid. Dette skjer naturligvis etter hvert som du bruker det, så de fleste vil komme til et punkt der utskifting er en fordel.

Det kan også skje mange ting med batteriet som kan føre til at det blir ødelagt, som overbelastning eller vannskade, og det kan føre til at det ikke lenger fungerer som det skal. Det er flott å kunne erstatte det etter behov, slik at du kan få Macbooken din til å fungere igjen.

Batteriene her på siden fungerer som reservedeler og er av original kvalitet, så du kan forvente å få et batteri som er like bra som det opprinnelige batteriet i Macbooken din. Siden de fungerer som reservedeler, må du også kunne sette inn batteriet i Macbooken din selv.

Hvordan velger man det riktige batteriet til Mac?

Når du skal velge det riktige batteriet til Macen din, er det første trinnet å finne det som passer til din Mac-versjon. For de forskjellige batteriene står det alltid i tittelen hvilken type de hører til, som pro, air osv., og hvilken skjermstørrelse i tommer den aktuelle Macen har.

Mer spesifikt står det hvilket år det hører til, slik at du raskt kan sortere i det, og aller viktigst, det står et modellnummer som forteller nøyaktig hvilken modell batteriet passer til. Hvis du kjenner modellnummeret på Macbooken din, og det passer med batteriet, er det alltid det riktige.

Du kan også komme langt ved å gå ut fra typen og året, men hvis du vil være helt sikker, kan du finne modellnummeret ved å gå til "Om denne Mac" på Macen din eller ved å se på merket på baksiden, der det burde stå hvis du fortsatt har det der.

I tillegg kan du også vurdere hvilken kvalitet du vil ha på batteriet. Her vil vi alltid anbefale å skaffe et batteri til Mac av original kvalitet, da det sikrer at det ikke er noen problemer, i motsetning til kopibatterier der det er vanskelig å vite hva de oppfyller.

Hvordan settes et batteri til Mac inn?

For å sette inn det nye batteriet til Macen din, må du først skru av baksiden av Macbooken din. Dette kan gjøres med små skrutrekkere (vi har forskjellige typer, bare søk etter skrutrekkere), der det er små skruer på baksiden av Macen din som bare må skrus av raskt.

Deretter er det en strømkabel som forbinder hovedkortet og batteriet som må tas ut. Det anbefales å gjøre dette med en plastbit eller lignende, da du ellers kan risikere å få et lite støt fra kabelen, noe som kan være en ubehagelig opplevelse.

Når det er gjort, må du lete etter et par små skruer som holder batteriet på plass. Disse må skrus ut, og deretter kan du forsiktig lirke ut batteriet. Etter at batteriet er ute, må du bare sette inn det nye, og følge den omvendte rekkefølgen.

Altså: Lirk batteriet på plass, skru skruene i batteriet, koble strømkabelen til batteriet, skru på baksiden, og så er du ferdig. Hvis det er første gang du prøver dette, kan det være lurt å se en YouTube-video også, da det gir en god visualisering av hva det går ut på.

Hva er fordelene med et batteri til Mac?

Det er mange fordeler med å kunne bytte batteriet på Macen din selv, der den største selvfølgelig er at du kan spare mye penger. Du kan nemlig finne batteriet til den prisen du vil betale, noe som kan resultere i betydelige besparelser sammenlignet med forhandleren.

Du slipper også å betale timeprisen for å få det fikset hos en forhandler eller en Mac/phonefixer, noe som ofte kan bidra betydelig til kostnadene. Spesielt hvis det må sendes helt til den opprinnelige produsenten for å bli fikset, noe som kan være dyrt.

Det er også praktisk å lære hvordan du fikser utstyret ditt, der fremgangsmåten med mange forskjellige enheter generelt er den samme. Så det du kan lære ved å bytte på Macen din, kan du også bruke til å bytte på iPhonen din, iPaden din osv.

En av de største fordelene er også at det kan fikses ganske raskt, spesielt sammenlignet med å få andre til å gjøre det. Hvis du er litt teknisk anlagt og vet hvordan du bruker en skrutrekker, kan du fikse en utskifting på under en halv time, noe som er ganske raskt.

Hva bør man være oppmerksom på med et batteri til Mac?

Først og fremst må du være oppmerksom på at så snart du har åpnet Macen din, vil garantien fra Apple gå ut, da de ikke kan stå ansvarlig for reparasjonene du har gjort selv på Macen din. Dette gjelder selvfølgelig bare for nyere modeller, da garantien uansett har utløpt for eldre modeller.

Det er også viktig å være forsiktig når du jobber med sensitivt maskinvare som det er i Macen din. Det er synd hvis du skulle miste noe solid ned på innsiden av Macen din, eller enda verre, den koppen med kaffe du har ved siden av.

Kvaliteten på batteriet ble nevnt tidligere, men det er viktig å nevne det igjen, da det kan ha stor betydning, både for annen maskinvare i Macen din, men også for opplevelsen du vil få når det er satt inn. Et dårlig batteri kan gi en overraskende negativ effekt.

Til slutt har det betydning hvor gammel resten av maskinvaren i Macen din er. Hvis du har en gammel Mac der mange deler nærmer seg utløpsdatoen, vil utskifting av batteriet kanskje ikke føles akkurat som nytt, da de andre delene trekker ned.

iaai