300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farge
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Mulighed for afhentning i københavn
QI opladning
MFi sertifikat
Oplader effekt
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
Mac-er
Filter
iMac 4k med Thunderbolt 3

iMac 4k med Thunderbolt 3

Det er 333 produkter.
Kabler og adaptere Hvis du har investert i en iMac 4k med Thunderbolt, er det viktig å sjekke om du har alle kabler og adaptere du trenger. Disse er essensielle for å kunne koble til andre enheter. Et vanlig problem er mangel på vanlige USB-kontakter, da iMac 4k med Thunderbolt fokuserer på den...
les mer
Viser 1 - 54 av 333 produkter
iMac 4k med Thunderbolt 3

Kabler og adaptere

Hvis du har investert i en iMac 4k med Thunderbolt, er det viktig å sjekke om du har alle kabler og adaptere du trenger. Disse er essensielle for å kunne koble til andre enheter.

Et vanlig problem er mangel på vanlige USB-kontakter, da iMac 4k med Thunderbolt fokuserer på den nyere og raskere Thunderbolt-teknologien. Derfor kan det være lurt å ha noen kabler som går fra USB-C til USB, eller adaptere i samme stil.

Kabler som gjør det mulig å koble mellom Thunderbolt og HDMI eller Mini DisplayPort er også veldig nyttige, da de gjør det mulig å koble til eldre skjermer, som de fleste fortsatt bruker. Det er like greit å bruke dem hvis du allerede har dem.

Lightning-kabler som gjør det mulig å lade iPhones i din iMac 4k er alltid populære, da det gjør det mulig å lade en iPhone raskt.

Hvis du vil være smart og løse flere problemer samtidig, kan du skaffe deg en hub til iMac, slik at du kan koble til mange forskjellige typer kontakter. På den måten blir det enkelt å organisere alle de forskjellige enhetene som skal kobles til iMac-en din.

Men det finnes mange flere produkter enn de som er nevnt her, så sjekk gjennom linken for å se hva du trenger:

her

Hodetelefoner og høyttalere

En av de viktigste produktene å skaffe til din iMac 4k med Thunderbolt er et godt headset, da det gir en betydelig bedre opplevelse. Et headset til iMac kommer i forskjellige former, avhengig av dine behov.

Den mest allsidige løsningen er å skaffe et par earphones, da de gir lyd av rimelig kvalitet og er enkle å håndtere. De kan også brukes med de fleste andre enheter, slik at du raskt kan ta dem ut og bruke dem med din iPhone for eksempel.

Vi har også earphones av høy kvalitet med funksjoner som støtter andre aktiviteter. Et flott sett med earphones til iMac kan også brukes når du er aktiv, for eksempel på løpeturen.

Men hvis du vil ha suveren lydkvalitet og støyisolering, er den beste løsningen definitivt et over-ear headset. Det kan blokkere all ekstern lyd, slik at du kan fokusere på å høre musikk, podcaster eller hva du vil bruke det til.

her

Tilbehør til iMac

Hvis du generelt leter etter tilbehør til iMac, har vi forskjellige produkter i denne kategorien.

Et minnekort til iMac er en god måte å lagre eller overføre viktig data eller dokumenter.

En holder til iMac er også en god investering, da den gir mulighet til å justere høyden og vinkelen du ser på skjermen. Dette kan spare deg for forskjellige skader, som for eksempel ryggsmerter.

her.iaai