MUNDBIND 😷
3-lag Type IIR CE godkendt
😷 MUNDBIND
+45 60 54 62 25    |    LEVERING PÅ 2-4 HVERDAGER   |    [email protected]

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
0 kr 3828 kr
Producenter
Ipad
vis flere mindre
MFi sertifikat
vis flere mindre
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
vis flere mindre
Produktgaranti
vis flere mindre
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Vanntett
vis flere mindre
Mulighed for afhentning i københavn
vis flere mindre
vis flere mindre
Filter
iPad Air 2

iPad Air 2Det er 406 produkter.

2. oktober 2014, den nyeste iPad Air ble sluppet, som med sin 9,7 tommers skjerm og 2048 x 1536 piksler oppløsning er en deilig liten sak. Men en Apple-opplevelse kan alltid forbedres med riktig utstyr.  Ser du ofte på din iPad utendørs og vil det være litt kaldt for fingrene i lengden? Da kan vi anbefale et sett med touch hansker for å holde Touch-funksjonalitet samtidig som du holder hendene varme. Eller tar du det på camping for å se noen filmer på kvelden, og er ikke det en stikkontakt på hjørnet? Da...
les mer
Viser 1 - 54 av 406 produkter
iPad Air 2

2. oktober 2014, den nyeste iPad Air ble sluppet, som med sin 9,7 tommers skjerm og 2048 x 1536 piksler oppløsning er en deilig liten sak. Men en Apple-opplevelse kan alltid forbedres med riktig utstyr. 

Ser du ofte på din iPad utendørs og vil det være litt kaldt for fingrene i lengden? Da kan vi anbefale et sett med touch hansker for å holde Touch-funksjonalitet samtidig som du holder hendene varme. Eller tar du det på camping for å se noen filmer på kvelden, og er ikke det en stikkontakt på hjørnet? Da bør du se på våre nye Premium PowerBank XL kvalitetsprodukter for strøm mangel. 

 

En iPad er et flott verktøy for tegning, og det er allerede en stor mengde skisse app22s du kan spille rundt. For å gjøre det enda bedre, tror vi du bør vurdere å anskaffe en Stylus pen-med dette, notatene og skisser er enda mer nøyaktig-og vennene vil ikke ha en sjanse mot deg i programmer som Draw Something!

 

Vi har også en haug med andre gadgets du kan bruke for deilige iPad-Bryn ' gjennom siden og se hva som vil gjøre bare dagen din bedre!