+45 60 54 62 25    |    LEVERING PÅ 2-4 HVERDAGER   |    [email protected]

Filtre produkter

Utstyr

vis flere mindre

Han porten

vis flere mindre

Hun porten

vis flere mindre

Pris

19 kr 4029 kr

Producenter

vis flere mindre

Farge

QI opladning

vis flere mindre

MFi sertifikat

vis flere mindre

Oplader effekt

vis flere mindre

Understøtter: USB-PD

vis flere mindre

Lengde

vis flere mindre

SøgiPad Air 2

iPad Air 2Det er 338 produkter.

2. oktober 2014, den nyeste iPad Air ble sluppet, som med sin 9,7 tommers skjerm og 2048 x 1536 piksler oppløsning er en deilig liten sak. Men en Apple-opplevelse kan alltid forbedres med riktig utstyr.  Ser du ofte på din iPad utendørs og vil det være litt kaldt for fingrene i lengden? Da kan vi anbefale et sett med touch hansker for å holde Touch-funksjonalitet samtidig som du holder hendene varme. Eller tar du det på camping for å se noen filmer på kvelden, og er ikke det en stikkontakt på hjørnet? Da...
les mer
  • Vis:
Viser 1 - 54 av 338 produkter
iPad Air 2

2. oktober 2014, den nyeste iPad Air ble sluppet, som med sin 9,7 tommers skjerm og 2048 x 1536 piksler oppløsning er en deilig liten sak. Men en Apple-opplevelse kan alltid forbedres med riktig utstyr. 

Ser du ofte på din iPad utendørs og vil det være litt kaldt for fingrene i lengden? Da kan vi anbefale et sett med touch hansker for å holde Touch-funksjonalitet samtidig som du holder hendene varme. Eller tar du det på camping for å se noen filmer på kvelden, og er ikke det en stikkontakt på hjørnet? Da bør du se på våre nye Premium PowerBank XL kvalitetsprodukter for strøm mangel. 

 

En iPad er et flott verktøy for tegning, og det er allerede en stor mengde skisse app22s du kan spille rundt. For å gjøre det enda bedre, tror vi du bør vurdere å anskaffe en Stylus pen-med dette, notatene og skisser er enda mer nøyaktig-og vennene vil ikke ha en sjanse mot deg i programmer som Draw Something!

 

Vi har også en haug med andre gadgets du kan bruke for deilige iPad-Bryn ' gjennom siden og se hva som vil gjøre bare dagen din bedre!