300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 549 KR
200.000 DANSKER BRUKER OSS

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farge
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Mulighed for afhentning i københavn
QI opladning
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
Mac-er
Filter

MacBook Air 15" 2023

Det er 379 produkter.
Den Nye MacBook Air 15": En Revolusjon innen Bærbar Teknologi Apple har introdusert den nye MacBook Air 15", en bærbar datamaskin som er designet for å revolusjonere måten vi samhandler med teknologi på. Med en rekke banebrytende funksjoner og enestående ytelse, er denne nye MacBook Air klar til...
les mer
Viser 1 - 54 av 379 produkter
MacBook Air 15" 2023

Den Nye MacBook Air 15": En Revolusjon innen Bærbar Teknologi

Apple har introdusert den nye MacBook Air 15", en bærbar datamaskin som er designet for å revolusjonere måten vi samhandler med teknologi på. Med en rekke banebrytende funksjoner og enestående ytelse, er denne nye MacBook Air klar til å sette en ny standard for bærbare datamaskiner.

En Storslått Skjerm

Den nye MacBook Air har en imponerende 15,3-tommers Liquid Retina-skjerm, som gir brukerne muligheten til å se enda mer innhold. Med opptil 500 nits lysstyrke og støtte for 1 milliard farger, gjør den strålende Liquid Retina-skjermen innholdet bemerkelsesverdig rikt og levende, og teksten knivskarp. Den er også dobbelt så høyoppløst og 25 prosent lysere enn en sammenlignbar PC-datamaskin.

Verdens Tynneste 15" Laptop

Den nye MacBook Air måler kun 11,5 mm i tykkelse, noe som gjør den til verdens tynneste 15-tommers bærbare datamaskin. Den veier kun 1,5 kg, så den er utrolig bærbar. Selv med sin store skjerm er den nye MacBook Air solid og holdbar. Den er også nesten 40 prosent tynnere og et halvt kilo lettere enn en sammenlignbar PC-datamaskin.

Utrolig Ytelse og Fantastisk Batteritid med M2

Med M2-brikken har den 15-tommers MacBook Air utrolig ytelse. Den er opptil 12 ganger raskere enn den raskeste Intel-baserte MacBook Air. Når den sammenlignes med den bestselgende 15-tommers PC-datamaskinen med en Core i7-prosessor, er den nye MacBook Air opptil dobbelt så rask. Den leverer også ekstraordinær batteritid, med opptil 18 timer - 50 prosent mer enn på PC-en - selv med en bedre skjerm og bedre ytelse.

1080p FaceTime HD-kamera og Seks-Høyttaler Lydsystem

Det 1080p FaceTime HD-kameraet på MacBook Air er perfekt for FaceTime-samtaler og videokonferanser. Kombinert med prosessorkraften fra den avanserte bildebehandlingsprosessoren på M2, vil brukerne se bra ut på videokall. Et tre-mikrofon array fanger opp ren lyd ved hjelp av avanserte beamforming-algoritmer, slik at brukerne kommer tydelig frem på videokall.

Bedre for Miljøet

Den nye MacBook Air er designet med miljøet i tankene, nå ved hjelp av 100 prosent resirkulert gullbelegg og tinnlodding i flere kretskort, og 100 prosent resirkulerte sjeldne jordarter i alle magneter. MacBook Air har også 100 prosent resirkulert kobolt i MagSafe-kontakten og 90 prosent resirkulert stål i batteribakken. MacBook Air oppfyller Apples høye standarder for energieffektivitet og er fri for kvikksølv, PVC og beryllium. Over 99 prosent av emballasjen er fiberbasert, noe som bringer Apple nærmere sitt mål om å fjerne all plast fra emballasjen innen 2025.

Den nye MacBook Air 15" er en sann game-changer innen bærbar teknologi. Med sin utrolige ytelse, fantastiske skjerm og banebrytende design er den klar til å sette en ny standard for hva en bærbar datamaskin kan være. Uansett om du er en student, en profesjonell eller bare en teknologi-entusiast, er den nye MacBook Air 15" en investering som er verdt å vurdere.

.iaai