300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
Pris
kr kr
Farge
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Mulighed for afhentning i københavn
QI opladning
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
Mac-er
Filter
Mac Pro

Mac Pro

Det er 189 produkter.
Den ekstraordinære Mac Pro er en profesjonell gigant sett fra innsiden, og en deilig liten sak sett fra utsiden. I 2014 kom en ny utgave av Apples Mac Pro, som ikke bare revolutioned i design, men også i interiøret, som det er ekstremt kraftig. Denne datamaskinen er ikke bare...
les mer
Viser 1 - 54 av 189 produkter
Mac Pro

Den ekstraordinære Mac Pro er en profesjonell gigant sett fra innsiden, og en deilig liten sak sett fra utsiden. I 2014 kom en ny utgave av Apples Mac Pro, som ikke bare revolutioned i design, men også i interiøret, som det er ekstremt kraftig. Denne datamaskinen er ikke bare for den gjennomsnittlige Apple fan-det er for proffene som virkelig trenger sin hesteveddeløp i sitt arbeid. 

 

Med 4 USB-og 6 Thunderbolt-innganger er det mulig å koble til hele 8 deler av eksternt utstyr og fullføre 4 4K-skjermer, noe som gir et veldig stort skrivebord med muligheter til å utnytte. Generelt er det mange muligheter for kopling av utstyr, slik at du endelig løs!

 

Her på Mackabler, selger vi mye brukbart utstyr og kule gadgets å forbedre din erfaring med MAC Pro. Har du mistet strømkabelen eller nettverkskabelen? Du kan raskt få en ny en her. En annen brukbar kabel er en HDMI-kabel hvis du vil sette datamaskinen på en TV. For dette kan du også bruke en Mini DisplayPort for HDMI-dongle hvis du allerede har en skjerm koblet til MAC Pros HDMI-inngang. 

 

Når du nå sitter med en slik luksuriøs datamaskin, bør utstyret ikke lagres. Det er derfor vi anbefaler mini-DispalyPort for 4K HDMI, som lar deg bruke en 4K-skjerm med datamaskinen-det vil si en skjerm med 4000 px horisontalt, noe som gir en veldig fin skarphet og vakker HD-opplevelse i alt du gjør. Jobber du med grafikk, filmer eller spille en masse dataspill, så ikke kompromiss på kvalitet!

 

Har du et godt installasjonssted for Office der du arbeider? Forbedre arbeidsplassen med farge kabel monteringer som gjør at du raskt kan organisere alle ledningene slik at det ikke fungerer så rotete. Vare vi ville nevne en mini kaie plugg hvilke er likeledes anvendelig inne din kontor innfatning hvis du har en par av høyttaler står. Dette er også virkelig anbefales hvis du arbeider med filmer eller ofte spiller dataspill med din Mac Pros svært voldelig styrke.