300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farge
Han porten
Hun porten
Mulighed for afhentning i københavn
QI opladning
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
Mac-er
Filter
iPhone 13 mini 5,4"

iPhone 13 mini 5,4"

Det er 445 produkter.
iPhone 13 Mini 5,4" - en mindre iPhone med høy ytelseI den nye iPhone 13 Mini 5,4" finner du den nye A15-chipen utviklet av Apple, som er verdens raskeste chip noensinne laget for en smarttelefon. Til tross for sin lille størrelse, leverer den samme høye ytelse som den vanlige iPhone 13. Du får...
les mer
Viser 1 - 54 av 445 produkter
iPhone 13 mini 5,4"

iPhone 13 Mini 5,4" - en mindre iPhone med høy ytelse

I den nye iPhone 13 Mini 5,4" finner du den nye A15-chipen utviklet av Apple, som er verdens raskeste chip noensinne laget for en smarttelefon. Til tross for sin lille størrelse, leverer den samme høye ytelse som den vanlige iPhone 13. Du får dermed en god brukeropplevelse når du kjøper en iPhone 13 Mini.

Super Retina XDR-skjerm

iPhone 13 Mini 5,4" har en imponerende Super Retina XDR-skjerm som alltid leverer flotte bilder med høy oppdateringshastighet. Du får med andre ord akkurat den brukeropplevelsen gjennom denne skjermen som bekrefter Apples styrke på skjermfronten. Samtidig har skjermen et Ceramic Shield som gjør at glasset er sterkere enn noe annet smarttelefonglass. Du er dermed svært godt rustet i tilfelle du skulle miste telefonen din. Ceramic Shield gir en beskyttelse som er opptil fire ganger bedre enn tidligere iPhones.

Hvordan finner jeg riktig lader, adapter eller kabel til min iPhone?

Hos Mackabler.no legger vi vekt på å presentere et stort utvalg av ladere, adaptere og kabler til din iPhone 13 Mini 5,4". Vi ønsker å sikre at du får den beste opplevelsen der dine behov blir møtt og du ikke mangler noe. Vi tilbyr ladere med rask lading, adaptere som gjør det mulig å utvide tilkoblingsmulighetene dine, eller bare en ny ladekabel hvis den gamle er ødelagt. Alt dette finner du i vår butikk, og det styrker bruken av din iPhone slik at du er godt rustet til hverdagen.

Kan jeg kjøpe et deksel til iPhone 13 Mini?

Utvalget av deksler er stort, og vi streber etter å oppfylle alle våre kunders behov. Vi har derfor et hav av forskjellige typer deksler, hver med sitt formål. Du kan ha behov for et deksel som tåler mer enn andre deksler, eller kanskje et deksel med plass til kredittkort. Uansett behov, har vi noe for enhver smak i vårt sortiment. Vi har til og med nedbrytbare deksler, som er det mer miljøvennlige valget.

Men hvorfor bør man kjøpe et deksel? Etter vår mening lønner det seg alltid å investere i et deksel til sin iPhone. Du gjør telefonen mer motstandsdyktig, og du får også muligheten til å få smarte funksjoner som kortlomme. Det hjelper også mot eventuelle reparasjonskostnader i tilfelle du skulle miste telefonen.

Hvis du er usikker på hvilken type deksel du bør kjøpe, kan du alltid ta en titt på vår guide som hjelper deg med å finne det beste dekselet til din iPhone.

Gjør din iPhone 13 Mini mer holdbar med et beskyttelsesglass

Hvis din iPhone 13 Mini 5,4" trenger et beskyttelsesglass for å tåle mer, bør du vurdere å skaffe deg et. Et slikt glass beskytter skjermen mot riper og andre skader. Det er alltid smart å montere et beskyttelsesglass på din iPhone, da skjermen er en viktig del av telefonen. Riper og skader kan redusere skjermens respons og forringe brukeropplevelsen.

Det beste beskyttelsesglasset for iPhone 13 Mini 5,4" som du finner i vår butikk, er vi svært fornøyde med selv. Det er laget av selskapet VMax, som har skapt et svært holdbart glass som tåler mye. Med den medfølgende rammen er du alltid sikret en enkel montering, hvor du kun trenger ett forsøk.

Husk å skaffe deg en USB-C-lader når du kjøper en ny iPhone

Apple har valgt å ikke inkludere en lader med de nyeste modellene. Dette skyldes at de fleste iPhone-brukere allerede har en lader og derfor ikke trenger en ekstra. Likevel følger det fortsatt med en USB-C til Lightning-kabel.

Hos Mackabler.no har vi et stort utvalg av forskjellige typer USB-C-ladere. Disse er laget for ulike formål. Enten du ønsker en vanlig lader som lader en enkelt iPhone om gangen, eller om du trenger en som kan lade opptil 6 enheter samtidig, så har vi det. I tillegg varierer de også i wattstyrke, så det er viktig at du vurderer ditt behov før du kjøper. Da kan du være helt sikker på at du får den laderen du trenger.

Skal du ha en MagSafe-lader?

Hvis du er interessert i trådløs lading med MagSafe til din nye iPhone, må du kjøpe dette separat. Det følger ikke med når du kjøper en ny iPhone. Hos oss har vi et stort utvalg av trådløse ladere. Alt fra originale MagSafe-ladere fra Apple til andre merker som fungerer på samme måte. Igjen er det viktig at du vurderer ditt behov, slik at du alltid får akkurat den trådløse laderen du ønsker.

Koble til et sett med hodetelefoner til din iPhone 13 Mini 5,4"

Ønsker du et sett med hodetelefoner til din nye iPhone? Da kan du med fordel ta en titt på vårt utvalg i butikken. Du får ikke med et sett EarPods eller AirPods når du kjøper en ny iPhone. Med den økende populariteten til trådløse Bluetooth-hodetelefoner, anbefaler vi at du ser i den retningen. De leverer svært god lyd, og du slipper unna ledninger som kommer i veien.

Hvis du derimot allerede har et sett med hodetelefoner eller annen lydkilde som bruker jackplugg, kan du med fordel skaffe deg en adapter som konverterer fra Lightning til jackplugg. Hvis du ønsker å lade iPhone-en samtidig, kan du kjøpe en splitter som tillater lading og tilkobling av lyd samtidig.

Bruk din iPhone som GPS i bilen med en holder

Hvis du bruker iPhone-en som GPS når du kjører bil, kan du med fordel skaffe deg en bilholder. Det gir deg bedre oversikt, slik at du alltid vet hvor turen går. Samtidig overholder du også lovgivningen om bruk av telefonen under kjøring ved å ha den plassert slik at du ikke trenger å betjene den mens du kjører.

Vi tilbyr i vår butikk en rekke forskjellige modeller som har ulike funksjoner. Ønsker du en vanlig bilholder, eller vil du også ha muligheten til å lade trådløst når du fester iPhone-en din, så er det muligheter for dette. Vi har modeller som festes i luftventilen i bilen din. Vi har også modeller med sugekopp til bilruten og instrumentpanelet. Med andre ord, det er noe for enhver smak.

.iaai