300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 549 KR
200.000 DANSKER BRUKER OSS

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Han porten
Hun porten
Vanntett
Mulighed for afhentning i københavn
Filter
iPhone 3GS

iPhone 3GS

Det er 279 produkter.
iPhone 3gs ladere, adaptere og tilbehør Denne ikoniske telefonen ble lansert tilbake i 2009 og var en verdig etterfølger til iPhone 3g, da den kom med flere nye funksjoner, inkludert autofokus i kameraet, videopptak og stemmekontroll. Hvis du er en av de få som fortsatt er fornøyd med din 3gs,...
les mer
Viser 1 - 54 av 279 produkter
iPhone 3GS

iPhone 3gs ladere, adaptere og tilbehør

Denne ikoniske telefonen ble lansert tilbake i 2009 og var en verdig etterfølger til iPhone 3g, da den kom med flere nye funksjoner, inkludert autofokus i kameraet, videopptak og stemmekontroll. Hvis du er en av de få som fortsatt er fornøyd med din 3gs, har du her hos Mackabler.no muligheten til å kjøpe flotte tilbehør til denne gamle juvelen. Det kan være litt vanskelig å finne 30-pin iPhone-ladekabler nå som iPhone 5 kom med 8-pin Lightning-kontakten, men vi selger selvfølgelig fortsatt den gode gamle kabelen og også ladepluggen hvis du har mistet den. Siden din 3gs kanskje har noen år på baken, er batteriet kanskje ikke hva det pleide å være - vurder å skaffe deg en PowerBank! Vi selger flere forskjellige modeller som vil gjøre hverdagen enklere og redusere antall ganger telefonen går tom for strøm på dårlige tidspunkter.

Vi har også HDMI-kabler til iPhone 3gs

Ønsker du å se bildene fra telefonen din på en større skjerm, eller må du vise noe til flere mennesker samtidig? Det kan gjøres enkelt med en 30-pin til HDMI-kabel som kan koble iPhone 3gs til for eksempel en datamaskin, en projektor eller en ekstern skjerm. Til slutt vil vi nevne Google Chromecast. Selv om 3gs er av en eldre generasjon, kan den fortsatt utføre noen av de samme oppgavene som de nyere iPhone-modellene. Med Googles Chromecast kan du bruke den som en fjernkontroll som, ved hjelp av en applikasjon, kan styre hva Chromecasten skal vise på TV-en din - helt uten kabler. Ta en titt på våre utvalgte produkter og se om det er noe tilbehør du synes mangler hjemme til din iPhone 3gs!

iaai