300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Han porten
Hun porten
Vanntett
Mulighed for afhentning i københavn
Filter
iPhone X

iPhone X

Det er 457 produkter.
iPhone X leveres med en fin stor 5,8 OLED-skjerm som kommer til å gå helt til kanten av alle sider, betyr det at skjermen vil gå rundt høyttaleren på toppen av telefonen, og derfor ikke være tradisjonelt firkantet som alle andre skjermer.  iPhone X er det offisielle navnet, men er også kalt...
les mer
Viser 1 - 54 av 457 produkter
iPhone X

iPhone X leveres med en fin stor 5,8 OLED-skjerm som kommer til å gå helt til kanten av alle sider, betyr det at skjermen vil gå rundt høyttaleren på toppen av telefonen, og derfor ikke være tradisjonelt firkantet som alle andre skjermer. 

iPhone X er det offisielle navnet, men er også kalt iPhone 10, iPhone Edition. iPhone Anniversary Edition.

IPhone mangler også hjem-knappen for første gang, der knappen blir en type programvare knappen på skjermen, i sin tur kan du bruke hele smarttelefonen når du selv filmer og Homeknapp er bare opprykk når du trenger det.

iPhone X kommer ut i november, men vi har allerede mye tilbehør til det, så du trenger ikke å mangle fra den første dagen.

iPhone X

Endelig har iPhone X kommet til gatene! Det er publisert i den 10. Årsdagen for utgivelsen av den første iPhone og X bør derfor forstås som den romerske tall symbol for 10. Men kjære barn har mange navn, så hvis du kaller det X eller 10, har vi her med Mackabler tilbehøret til det.

X-TREMT sterk telefon

Tidligere i år ble iPhone 8 og iPhone 8 + utgitt, som begge bidro med noen tekniske oppdateringer sammenlignet med sine forgjengere. Spesielt kameraet og den oppdaterte Retina-skjermen var verdt bite merke i.

Selv om iPhone X har bare vært på gaten for et par dager nå, har det allerede blitt proklamert den beste iPhone til dags dato. Apple CEO Tim Cook har også sagt at iPhone X er det største skrittet fremover for telefoner siden den første iPhone kom til gatene 10 år siden. Når du ser på de siste bildene på iPhone slektstreet, er det også å forstå hvorfor X får så mange gode ord underveis.

Det første du legger merke til er skjermen, som har avrundede kanter og fyller hele forsiden av telefonen. Skjermen er OLED, som er første gang den brukes i en iPhone, som også kalles Super Retina, måler 5,8 og har en oppløsning på 2 436 x 1 125 piksler og gir et kontrastforhold på svimlende 1000000:1.

i tillegg Den brukte også True tone-teknologi, som er en automatisk justering av hvitbalansen på skjermen, slik at den hele tiden matcher dine omgivelser. En teknologi som også brukes i iPhone 8 og 8 + og i 10,5 "iPad Pro.

Du kan navigere på telefonen ved hjelp av et intuitivt system som betyr at du kan gå tilbake til startskjermen med et enkelt sveip, uansett hvor du er på telefonen. Hvis du sveiper opp og holder fingeren på skjermen, får du opp de åpne appene dine. Swipes deg ned, kommer kontrollsenteret ut. Dette gjør at du kan justere og tilasses i henhold til dine behov. For å aktivere Siri, trykk og hold sideknappen for å sikre betalinger via ApplePay, og dobbeltklikk deretter på sideknappen.

Det er ingen synlige hjem-knappen på skjermen, og du har muligheten til å låse opp telefonen via ansiktsgjenkjenning. I tillegg er skjermen vann-og støv avstøtende.

Bilder av topp kvalitet

Den bakre kamera i iPhone X har dual-objektiv med 12 megapiksler med dobbel optisk bildestabilisator, som består av en vidvinkel f/1.8 linse og en F/2.4 telelinse. Front kameraet består av 7 megapiksler og har både bildestabilisator og EKSPONERINGSKONTROLL. Begge Kamaras gjøre bruk av den nye naturlige belysningseffekt, som også brukes i iPhone 8. Sist men ikke minst har videokvaliteten også fått et løft, og du får 4K-oppløsning med 60 bps og Slow-Motion med 240fps.

Av ledende magasiner som spesialiserer seg på vurdering av kamaraer, iPhone X igjen score toppkarakterer. Selv om iPhone 8 og 8 + også hadde et løft i forhold til kvaliteten på deres camarks, er det spesielt telelinse som iPhone X er utstyrt med som trekker tegnet opp. det sikrer at du får bedre resultater sammenlignet med for eksempel både zoom og Nering.

A11 Bionic-chip

Som i den nye iPhone 8, iPhone x har også en A11 Bionic chip. Det er 70% sterkere og mer effektiv enn den forrige A10, som ble brukt i iPhone 7. Allerede i telefonen, var chip LANGT raskere enn noen andre Android-telefoner, så nå som A11 er så mye sterkere enn forgjengeren, er det ingen tvil om at det er en topp-resultater telefonen du får til å gjøre når du har kjøpt en iPhone X.

For å sammenligne, er det så mye styrke og effektivitet i A11-brikken at det fungerer like raskt og kraftfullt som en MacBook Pro. Så du har å gjøre med en Smartphone det kanne sømløst løpe planer det ha tatt det forsterke realitet teknologien i bruk. Så, i iPhone X, er en virkelig kraftig prosessor kombinert med en utrolig glød og du får en helt ny opplevelse av hva det betyr å ha en smarttelefon.

A11 Bionic-brikken er også godt støttet av en nyutviklet 6-kjerne GPU, som er 30% sterkere enn forgjengeren. 3 av kjernene er raske og 3 av dem er energieffektive. Denne kombinasjonen, derfor, gir en oppgradering til telefonen, noe som gjør det nå den raskeste modellen på markedet.

Batteri

I den forrige iPhone 7 gjorde Apple bruk av et 2 900 mAh-batteri som ikke er så langt fra 2 716 mAh-batteriet som brukes i iPhone X. så det har en levetid som er 2 timer lengre enn den forrige iPhone 7. Den store forskjellen er imidlertid at iPhone X har tatt Qi-teknologi til seg selv, noe som betyr at trådløs lading støttes. Derfor kan du bruke Qi-kompatible ladere til å lade iPhone X, noe som betyr at du kan bruke de trådløse ladere som er tilgjengelige på hoteller og flyplasser rundt om i verden. Denne teknologien er mulig å bruke fordi iPhone X har både foran og bak i glass, som er omsluttet av et rustfritt stål band.

Men fra Apples side, er det designet for å utvide den trådløse teknologien. Som nå, for eksempel, må du plassere Qi enheten akkurat for det å lade. Apple har imidlertid satt opp for 2018 til å lansere sin AirPower matte, som kan lade både din iPhone, iWatch og dine trådløse AirPods på samme , uansett hvordan de befinner seg.

FaceID

Apple har utviklet mye teknologi for iPhone X. I den lille boksen øverst på skjermen har du et infrarødt kamera, infrarød belysning, avstandssensor, omgivelseslyssensor, høyttaler, mikrofon, 7 MP kamera og punkt prosjekter. Utrolig mye teknologi i et svært lite område.

I denne nye teknologien er også TrueDepth funksjonen, som ikk Ebackground gir helt fantastiske bilder, men også gjør FaceID mulig. Så du kan låse opp telefonen ved å se på den. Det fungerer på den måten at når du ser på telefonen, vil ansiktet ditt bli opplyst av et infrarødt lys som gjenkjenner konturene og formen på ansiktet ditt ved hjelp av hele 30 000 projeksjons punkter. Anslagene er usynlige, og derfor er det ikke en ansikts skanning som du ser på filmer som kan forventes. Alt etter Epler ' programvare Bestyrer Craig Federighi, det facial gjenkjennelse ville likeledes arbeide til tross for solbriller. Gitt at disse solbrillene ikke filtrerer for mange infrarøde stråler fra.

Som et sikkerhetstiltak kan ansiktsgjenkjenning bare brukes når du gir din iPhone X full oppmerksomhet. Med det antas det at du bør se direkte på telefonen med åpne øyne for å kunne bruke FaceID. Du vil derfor også kunne bruke teknologien til å vise meldinger på skjermen eller holde skjermen påslått mens du leser dokumenter fra smarttelefonen.

Appene som bruker TouchID i dag vil også gi deg muligheten til å ta FaceID uten de samme oppstarts problemene du hadde med TouchID.

Hva kan vi tilby?

Her på Mackabler, har vi et bredt utvalg av tilbehør til iPhone X som gjør det mulig for deg å gjøre det meste ut av det og virkelig nyte alle funksjonene den kommer med.

Virtuell virkelighet

Virtual Reality-teknologi utvikler seg, og med en telefon som kan håndtere tunge oppgaver, kan du være på forsiden bølge av programmer som bruker virtuell virkelighet.

Nå som Apple har laget en telefon der skjermen er blant de vakreste og TruE to realitet, og ha kombinert den med en ytterst kraftfull makt apparat av en A11 Bionic flis, så det er mye lagt opp å bli kjøpedyktig få vill virkelig realitet erfaringer. Vi har en rekke VR-briller som raskt vil gi deg muligheten til å utforske en helt ny virkelighet. Med brillene og inn i et nytt univers.

Strøm bank

Batteriet i iPhone X har fått et løft, men det er fortsatt veldig lavt til å gå tom for strøm. Og en eller annen måte, skjer det alltid i de mest ubeleilig ganger. Ved å anskaffe en strøm bank, er du ute av spørsmålet. Med makt bankene vi holder her på Mackabler, kan du ha så mye som to ekstra kostnader i baklommen.

Når du kjøper en PowerBank er det nødvendig å være klar over at det er vanligvis et tap i forhold til hvor mye energi som er angitt på strøm banken selv. Her på Mackabler vi går opp i at dette tapet er så nær minimum som mulig, slik at du får et produkt som lever opp til hva du forventer.

Trådløse ladere

Nå, når du har muligheten til å bruke trådløs lading, er det en skam å ikke bruke den. For å kunne bruke den, vil du trenge en PowerMat, som vi på Mackabler selvfølgelig også forhandle.

De er tilgjengelige i forskjellige design og former, slik at du kan velge de du likte best. Avhengig av om du er for at telefonen skal stå opp eller ligge flatt på bordet, har vi ladere som du trenger. Det er en teknologi som er veldig hendig i en travel hverdag der trådløse løsninger bidrar til effektiviteten i hverdagen.

Opprettholde

En gang youve ' kjøpt en hyggelig telefon, dens ' likeledes hyggelig å bli kjøpedyktig oppbevare den idet hyggelig idet når du kjøpt den. Selv om glasset som sitter på din iPhone X er utstyrt med et lag som er motstandsdyktig mot fett flekker, de er ikke helt fjernet. Du kan derfor dra nytte av et rengjøringssett for iPhone. Disse settene inneholder både rengjøringsvæske og en liten klutIl å holde skjermen fett gratis.

Skulle ulykken være ute og skjermen pauser, vi også selge reparasjon kits som du kan bruke til å selv erstatte skjermen i iPhone X. For å endre skjermen, stille hender og en liten bit av kunnskap er nødvendig. Men med verktøyene vi forhandle her, har du i alle tilfelle utstyrt for å utføre en slik oppgave.

Deksler/beskyttelses glass

Med en ny telefon, er det alltid en god idé å ta vare på sine forholdsregler hvis du ønsker å unngå det bryte. Dette kan gjøres ved å investere i et godt dekke for iPhone X. Her på Mackabler vi ventet på telefonen hadde kommet på markedet før du kjøper deksler hjemme, så vi var sikre på at de var basert på de riktige målene og ikke basert på ennå ubekreftede rykter om telefonens utseende. Dekslene som du får med oss er derfor perfekt tilpasset din iPhone X.

Vi har også forhandle beskyttende glass slik at skjermen ikke bryte og beskyttende glass, slik at skjermen ikke er utsatt for riper og skraper. Med den rette kombinasjonen av beskyttelse, ser telefonen din ny for en mye lengre tid enn hvis du ikke beskytter den.

Kamera tilbehør

Siden den nye iPhone X har markedets ledende kamera, ville det være dumt å ikke bruke den. Her på Mackabler forhandler vi diverse tilbehør til hobbyfotografen.

Vi har et utvalg av stativer slik at du kan få gode bilder uten risting eller til og med hoppe inn i naturen fotografiet ved hjelp av selvutløser. Det er en virkelig fint valgmuligheten å ha når du ville like å fange en spesiell øyeblikk opp på din tur. Med et stativ, er iPhone stabil og sikker på en flat overflate, slik at du kan få riktig skudd i boksen.

Den opprinnelige selfie Stick er også nesten en selvsikker hvis du ønsker å være i stand til å ta gode gruppe bilder, eller ønsker å hevde ferien. Selv om begynnelsen av selfie Stick æra så litt partisk på folk som gjorde bruk av dem, er det nå en helt akseptert del av bybildet I store byer eller blant turister ved spesielle landemerker.

Dekker kommer langs veien, har vi ikke bestille før smarttelefonen er ute, er det mange andre som gjør, men vi tenker alltid disse designene som er basert på rykter sitter super dårlig og derfor ikke beskytte riktig, så også vente et år for å få noe som er gjort T Il rett iPhone.

Kablene, kontakter og ladere er de samme for den nye iPhone som den gamle, vi forventer ikke den nye iPhone for å få en ny plugg eller en ny lader fordi ingenting har blitt vist om det, men det blir trådløs lading vi forventer , dette må vi vente på å finne ut hvilke standard Apple kommer til å bruke, tar de sannsynligvis IQ standarden som eksisterer nå og gjør det litt om så det bedre passer de som er svært lite sikkerhet i noen av dagens lading standarder så det vil Apple helt Sannsynligvis ønsker å gjøre det bedre.