300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Han porten
Hun porten
Vanntett
Mulighed for afhentning i københavn
Filter
iPhone 7 pluss

iPhone 7 pluss

Det er 420 produkter.
iPhone 7 Plus kan ikke se nye, men det kommer med mange nyheter som ikke er så likegyldig som man kan anta når du ser uendret design.  iPhone 7 Plus er nå mye raskere, 30% raskere enn den raskeste telefonen på markedet, iPhone 6s, prosessoren er Apples nye A10 Fusion...
les mer
Viser 1 - 54 av 420 produkter
iPhone 7 pluss

iPhone 7 Plus kan ikke se nye, men det kommer med mange nyheter som ikke er så likegyldig som man kan anta når du ser uendret design. 

iPhone 7 Plus er nå mye raskere, 30% raskere enn den raskeste telefonen på markedet, iPhone 6s, prosessoren er Apples nye A10 Fusion chip, som blåser alt bort, fra både Samsung, Google, HTC etc. Apple kaller det en Fusion chip fordi den har 2 kjerner for normal bruk og 2 kjerner for energisparende bruk, på den måten iPhone 7 pluss kan både levere en veldig rask opplevelse med det å ha bedre batterilevetid enn den siste iPhone. For å si det i perspektiv, har vi en MacBook (2015) her på kontoret, er dette 30% tregere enn iPhone 7 pluss selv om det er bare ett år gammel og bør brukes til å kjøre en hel PC.

iPhone 7 pluss kommer i nye farger, begge fargene er svarte, men de er litt annerledes, den forrige svarte iPhone var faktisk Gray, kommer den nye iPhone 7 pluss i Jet svart, som er en skinnende svart som ser ut som en av skjermen og en matt svart som mest sannsynlig velger Som det er minst svært tankevekkende og holder sitt beste. Men hvis du har valgt den ville jet svart, bør du sannsynligvis få dekke for iPhone 7 pluss, som en som fyller så lite som mulig og derfor ikke er irriterende, f. eks vår Haweel, som de fleste som kjøpte den sier er det beste dekselet du kan kjøpe.

Kameraet er den beste i alle iPhone, kameraet er enda bedre enn det som kommer i iPhone 7, de 2 linsene gjør at du kan zoome på bildene med optisk zoom, men hva er mer viktig er at du kan gjøre DSLR (stor sensor) effekter fordi iPhone 7 pluss kan se hva som er I forgrunnen og bakgrunnen, og på den måten uskarphet det ut, har effekten allerede vært opp og venner i noen av verdens største fotograf fora og saken er enkel, er det veldig veldig vanskelig å se at det er en liten iPhone 7 pluss som har tatt bildene.

iPhone 7 Addisjonstegn er blitt vanntett, Eple løfter den kanne klare 30min opp på 1meter av vann, det er en Så vanntett som vi noensinne kommer til å trenge, siden den eneste virkelige grunnen til å lage en iPhone vanntett er fordi da kan du vaske det;) 

iPhone 7 addisjonstegn har nei mini kaie, den kommer med en adapter, denne adapter du kanne likeledes kjøpe fra oss, vi selge den å 55KR der hvor Eple tar 75kr for den. 

iPhone 7 pluss kommer med doble høyttalere, er lyden fortsatt ikke godt nok for det meste, men de er tross alt bedre enn det var i det siste som er en fordel.