300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 549 KR
200.000 DANSKER BRUKER OSS

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
Pris
kr kr
Han porten
Hun porten
Mulighed for afhentning i københavn
Producenter
vis flere mindre
Iphone
Filter
Google hjem produkter

Google hjem produkter

Det er 96 produkter.
Google Home produkter Tilbehør til Google Home I denne kategorien finner du vårt tilbehør til Google Home. Vi vil forklare hva du kan gjøre med Google Home-produkter, som alle har som mål å gjøre hverdagen din smartere! Disse produktene er alle kompatible med Google Home (Nest Home), slik at du...
les mer
Viser 1 - 54 av 96 produkter
Google hjem produkter

Google Home produkter

Tilbehør til Google Home

I denne kategorien finner du vårt tilbehør til Google Home. Vi vil forklare hva du kan gjøre med Google Home-produkter, som alle har som mål å gjøre hverdagen din smartere! Disse produktene er alle kompatible med Google Home (Nest Home), slik at du kan snakke og styre tilbehøret ditt via Google Assistant. Du kan bare si "OK Google, slå på lyset!" og lyset vil slås på.

Dette tilbehøret til Google Home kan enkelt settes opp via Google Home-appen, som tilbehøret vil veilede deg gjennom. Deretter kan du koble produktet til Google Home. På denne måten kan du enkelt styre tilbehøret ditt gjennom Google Smart Home, enten ved å bruke stemmen din eller via iPhone eller Android-smarttelefonen din.

Hvordan bruker jeg Google Smart Home?

Ved å bruke Google Smart Home med Google Home-høyttaleren din, Google Assistant på telefonen din eller annet tilbehør, kan du samle alle enhetene dine på ett sted. På denne måten har du full oversikt over alle enhetene som er koblet til hjemmet ditt, og du kan se om de er på eller av. Enten du ønsker å holde øye med om elektroniske apparater er slått av eller på, sette tidsskjema for enhetene dine eller noe annet, er helt opp til deg. Du kan sette opp regler for tilbehøret ditt gjennom Google Smart Home-systemet. For eksempel kan du ønske at lyset skal slås på i et bestemt rom hvis det er bevegelse, eller at lyset skal slås på til en bestemt tid på dagen. På denne måten kan du sikre at det er lys i huset når du kommer hjem sent på kvelden, eller slå av lyset når du skal ut av døren. På denne måten slipper du å bekymre deg for en høy strømregning.

Google Home-appen

I Google Home-appen får du en samlet oversikt over hele hjemmet ditt og alle tilkoblede enheter. Dette kan være høyttalere, lyskilder eller annet som vises i appen. Dette gir deg bedre mulighet til å kontrollere alt direkte på smarttelefonen din. Når du skal installere nye enheter i det smarte hjemmet ditt, må du gjøre dette gjennom Google Home-appen. Appen er brukervennlig og vil veilede deg gjennom hele installasjonsprosessen for å sikre at alt fungerer raskt. Etter at du har registrert enhetene dine, kan du styre dem gjennom appen og med stemmen din via Google Assistant. Du kan også opprette regler for enhetene dine, slik at de slås av og på akkurat når du ønsker det.

Hvilke enheter trenger jeg for mitt Google Smart Home?

Dette spørsmålet er vanskelig å svare på, da mulighetene som nevnt er uendelige. Du kan koble til mange forskjellige typer enheter som passer til ulike behov og brukere. Før du kjøper noe, bør du derfor vurdere hva du ønsker å koble til Google Smart Home.

Nedenfor vil vi forklare noen av enhetene du kan koble til Google Smart Home, samt produkter vi anbefaler at du skaffer deg til hjemmet ditt.

Hvordan vet jeg om mine smarte enheter er kompatible med Google Smart Home?

Når det gjelder kompatibilitet med Google Smart Home, skiller man mellom to typer som hjelper deg med å velge riktig. Vi vil her beskrive hva hver av dem betyr:

  • Made for Google: Enheter av denne typen kan konfigureres og styres fra start til slutt gjennom Google Home-appen. Dette betyr at du ikke trenger en bro, en hub eller appen som produsenten av enheten har laget for å kontrollere produktet.
  • Kompatibel med Google Assistant: Hvis du har enheter som er kompatible med Google Assistant, krever det både Google Home-appen og appen som produsenten av enheten har laget for å konfigurere og kontrollere enheten.

Som beskrevet ovenfor, er det mulig å koble til de fleste enheter. Men det er generelt enklere og smartere å koble til enheter som er "Made for Google", da disse kan kontrolleres i samme app som resten av Google Smart Home-enhetene dine. På denne måten slipper du å håndtere flere apper for å konfigurere og kontrollere enhetene dine.

Google Home-pærer

Pærer til lampene dine som kan kobles til Google Smart Home, er en av de mest utbredte produktgruppene i smart home-økosystemet. Med en pære som støtter Google Home, kan du enkelt styre lyset ditt via Google Home Mini, iPhone eller Android-smarttelefonen din. Hvis du også har en Google Nest, kan du også bruke stemmen din til å aktivere enhetene dine. Du kan bare si "OK Google, slå på lyset". På denne måten slipper du å reise deg eller strekke deg bak sofaen for å nå stikkontakten.

Google Home-kompatible pærer er en smart og uvurderlig tillegg til hjemmet ditt. De kan tidsinnstilles, slås på ved bevegelse og styres på lang avstand. Med andre ord gjør disse Google Home-kompatible pærene livet ditt mye enklere.

Tilkoble Sonoff-enhetene dine til Google Smart Home

Hvis du bruker de smarte Sonoff-enhetene i hjemmet ditt, kan du med fordel koble dem til Google Smart Home. Dette gir deg mer kontroll over de elektroniske apparatene i hjemmet ditt og mer frihet. Sonoff-enhetene er fylt med mange funksjoner som alle har til felles å gjøre hverdagen din enklere og smartere.

Sonoffs hjemmeautomatisering er en del av det som kalles "Internet of Things". Dette betyr at alle enheter som kan kobles sammen, samarbeider og inngår i et fellesskap som du kan kontrollere samtidig. Hjemmeautomatisering er den smarte tillegg til hjemmet ditt som sikrer deg en enklere hverdag. Enten du ønsker tidsinnstilt lys eller en kaffemaskin som sørger for fersk kaffe når du kommer hjem fra jobb, kan du tilpasse enhetene dine etter dette. Du kan lese vår guide om hvordan du velger den beste Sonoff-bryteren for ditt smarte hjem.

Sonoff integreres i Google Smart Home-økosystemet gjennom stemmekontrollen. Du kan enkelt be Google Assistant om å slå av og på de tilkoblede elektroniske apparatene dine som er koblet til Sonoff-enhetene. Siden Sonoff-enhetene kontrolleres gjennom eWeLink-appen, må du konfigurere enhetene gjennom den appen hvis du vil bruke dem sammen med Google Assistant. Dette skyldes at de er kategorisert som "Kompatibel med Google Assistant".

Hvordan kobler jeg til mine Sonoff-enheter til mitt Google Smart Home?

  1. Last ned eWeLink-appen fra App Store på iOS eller Play Store på Android. Opprett en konto og registrer Sonoff-enhetene dine på eWeLink-brukeren din.
  2. Last ned Google Home-appen og konfigurer den med Google-kontoen din.
  3. Åpne Google Home-appen og trykk på "+"-ikonet øverst i venstre hjørne → "Konfigurer enhet" → "Fungerer sammen med Google" → Søk etter "Smart We Link" og trykk på det. Du blir omdirigert til en påloggingside der du legger inn eWeLink-informasjonen din.
  4. Etter at du har logget inn, vises en liste over alle enhetene du har registrert på eWeLink-brukeren din.

Merk at hvis du ønsker å legge til nye enheter i Google Smart Home, må du fjerne tilkoblingen til Smart We Link. Deretter må du gjennomføre prosessen ovenfor på nytt. Dette skyldes at Google Smart Home ikke synkroniserer nye enheter med eWeLink-appen.

Du kan fjerne tilkoblingen ved å trykke på "Smart We Link" under enhetene dine, og deretter trykke på "Fjern tilkobling". Når du har fjernet tilkoblingen, må du legge til de nye enhetene på eWeLink-brukeren din og deretter legge til brukeren på Google Smart Home.

Hvordan bruker jeg Google Home?

Google Home er Googles løsning for et smart og sentralt styrt hjem. Med en Google Home-enhet, enten den vanlige eller mini-versjonen, kan du gi kommandoer til alle enhetene som er tilkoblet, enten ved å bruke stemmen din eller apper - inkludert Google Home-appen som du finner i App Store på iOS og Play Store på Android.

Google Smart Home er svært praktisk, da det gir deg muligheten til å kommunisere enkelt med de tilkoblede enhetene i hjemmet ditt, som vanligvis bare kan styres fysisk ved å stå ved kontakten. Du slipper derfor å krype bak sofaen for å slå av lyset på kontakten. Alt kan nå styres med stemmen din eller gjennom smarttelefonen din via Google Home-appen.

Smart Home er et marked i rask utvikling, der det stadig kommer flere og flere muligheter for hva som kan kobles til Google Home. For eksempel finner du allerede de fleste multimedietjenestene, som søk, strømming, musikk osv., på Google Home-plattformen. Så selv om du ikke er interessert i å optimalisere produktene i hjemmet, er det fortsatt et flott multimediesenter å ha. Du kan bare be Google Home Assistant om å spille musikk fra favorittartisten din, og musikken vil straks begynne å spille.

Hva trenger jeg for Google Home?

Vi har samlet noen forslag til smarte tillegg som kan gjøre en forskjell i hverdagen din og som passer godt til Google Smart Home. Blant annet anbefaler vi å få en smart stikkontakt eller smart stikkontakt for Google Home, da disse gir deg muligheten til å styre strømmen via nettet. På denne måten kan du kontrollere når apparatene dine er på eller av, enten fra sofaen eller fra den andre siden av kloden.

Vi tilbyr også fatninger som er spesielt laget for smarte pærer. På denne måten slipper du å bytte ut lampene dine. Med en smart bryter får du også muligheten til å styre andre elektriske produkter av forskjellige typer. På denne måten får du en smart og intuitiv kontroll over de elektriske apparatene i hjemmet ditt. På denne måten kan du også ha kontroll over strømforbruket i huset, noe som alltid er en fordel for strømregningen.

Skap god oversikt i Google Smart Home

Når du setter opp et Google Smart Home-system, er det lurt å gruppere alle enhetene dine i separate rom. På denne måten er det enklere å holde oversikt over enhetene dine, og du kan slå av og på spesifikke rom individuelt. Du kan for eksempel bli sittende i sofaen og slå av lyset i resten av huset uten å måtte pause filmen på TV-en for å gå rundt til hver enkelt kontakt.

Samtidig er det en smart måte å gruppere de forskjellige strømslukerne i huset, slik at du enkelt kan slå av alt det verste gjennom Google Home-appen. Du kan også skaffe deg en smart bryter som kan måle strømforbruket. Vi anbefaler Sonoffs smarte brytere for dette, som du kan se nedenfor.

Bevegelsessensoren og pæren trenger ikke å være av samme merke, men de må være kompatible med Google Smart Home. Dette kan du alltid finne ut av ved å se på produktet eller se på produktene vi har i denne kategorien.

iaai