+45 60 54 62 25    |    LEVERING PÅ 2-4 HVERDAGER   |    [email protected]

Filtre produkter

Utstyr

vis flere mindre

Han porten

vis flere mindre

Hun porten

vis flere mindre

Pris

19 kr 4029 kr

Producenter

vis flere mindre

Farge

QI opladning

vis flere mindre

MFi sertifikat

vis flere mindre

Oplader effekt

vis flere mindre

Understøtter: USB-PD

vis flere mindre

Lengde

vis flere mindre

SøgiPad mini 4

iPad mini 4Det er 330 produkter.

EN LITEN GIANTIPad mini 4 er en konstant ledsager med svært små spesifikasjoner. Det er noen forbedringer fra iPad mini 3 som gjør det til en må-eie for Apple elskere! Den deilige nye fargen (Rose Gold) som iPhone 6s også kommer inn, så vel som en enda tynnere design som får det ned til 6,1 mm i tykkelse, samt en nesten ikke-eksisterende vekt på 299 gram! Skjermen er fortsatt en fin Retina og den samme brikken har kommet i det som iPhone 6 og iPhone 6 Plus, noe som gjør det sterkt for alle...
les mer
  • Vis:
Viser 1 - 54 av 330 produkter
iPad mini 4

EN LITEN GIANT
IPad mini 4 er en konstant ledsager med svært små spesifikasjoner. Det er noen forbedringer fra iPad mini 3 som gjør det til en må-eie for Apple elskere! Den deilige nye fargen (Rose Gold) som iPhone 6s også kommer inn, så vel som en enda tynnere design som får det ned til 6,1 mm i tykkelse, samt en nesten ikke-eksisterende vekt på 299 gram! Skjermen er fortsatt en fin Retina og den samme brikken har kommet i det som iPhone 6 og iPhone 6 Plus, noe som gjør det sterkt for alle oppgaver!

 

JEG TRENGER GRUNNLEGGENDE UTSTYR FOR MIN IPAD MINI 4!
Da er du på rett sted. Eie en Apple iPad kan ha mange sider-kanskje du bruker den for spill, se på Netflix, eller arbeider? Det er også ofte at det er brukt i skolen og på universitetet for å ta notater på og søke på Internet t. Er du en av dem? Deretter anbefaler vi vårt trådløse tastatur med Bluetooth. Deretter får du et fullt tastatur for bruk uansett hvor du er! I forbindelse med skolearbeid, kan det også være en god idé å alltid ha noen nødsituasjon strøm på iPad mini 4. Med hjelp av vår Premium PowerBank XL med 10000 MAh, vil din iPad alltid ha tilgang til lading, og du vil aldri komme til frustrasjoner som møter en når den går død midt i en del arbeid! I denne forbindelse kan du også få en ekstra lader kontakt for iPad mini 4-muligens vår egen MFi Lightning kabel, enten i standard hvit eller mer hardføre gull! Deretter kan du alltid ha en Lightning-kabel i vesken med strøm banken, eller en liggende på arbeidsplassen, slik at du ikke trenger å transportere den originale kabelen frem og tilbake hele tiden.

Det er kanskje mer av en iPad mini for hjemmet du har? Så det er en ny, avkjøle innretning til deres! iDevices iGrill mini termometer er den beste venn av grillen master! Du laster ned et program på AppStore, koble grillen termometeret til iPhone ved hjelp av Bluetooth, og deretter kan du holde et øye med Stegen helt fra innsiden av stua! Det gir deg mye frihet, og utvilsomt en fryd som bare moderne teknologi kan gi!