300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
Ipad
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Han porten
Hun porten
Vanntett
Mulighed for afhentning i københavn
Filter
iPad mini 4

iPad mini 4

Det er 345 produkter.
EN LITEN GIANTIPad mini 4 er en konstant ledsager med svært små spesifikasjoner. Det er noen forbedringer fra iPad mini 3 som gjør det til en må-eie for Apple elskere! Den deilige nye fargen (Rose Gold) som iPhone 6s også kommer inn, så vel som en enda tynnere...
les mer
Viser 1 - 54 av 345 produkter
iPad mini 4

EN LITEN GIANT
IPad mini 4 er en konstant ledsager med svært små spesifikasjoner. Det er noen forbedringer fra iPad mini 3 som gjør det til en må-eie for Apple elskere! Den deilige nye fargen (Rose Gold) som iPhone 6s også kommer inn, så vel som en enda tynnere design som får det ned til 6,1 mm i tykkelse, samt en nesten ikke-eksisterende vekt på 299 gram! Skjermen er fortsatt en fin Retina og den samme brikken har kommet i det som iPhone 6 og iPhone 6 Plus, noe som gjør det sterkt for alle oppgaver!

 

JEG TRENGER GRUNNLEGGENDE UTSTYR FOR MIN IPAD MINI 4!
Da er du på rett sted. Eie en Apple iPad kan ha mange sider-kanskje du bruker den for spill, se på Netflix, eller arbeider? Det er også ofte at det er brukt i skolen og på universitetet for å ta notater på og søke på Internet t. Er du en av dem? Deretter anbefaler vi vårt trådløse tastatur med Bluetooth. Deretter får du et fullt tastatur for bruk uansett hvor du er! I forbindelse med skolearbeid, kan det også være en god idé å alltid ha noen nødsituasjon strøm på iPad mini 4. Med hjelp av vår Premium PowerBank XL med 10000 MAh, vil din iPad alltid ha tilgang til lading, og du vil aldri komme til frustrasjoner som møter en når den går død midt i en del arbeid! I denne forbindelse kan du også få en ekstra lader kontakt for iPad mini 4-muligens vår egen MFi Lightning kabel, enten i standard hvit eller mer hardføre gull! Deretter kan du alltid ha en Lightning-kabel i vesken med strøm banken, eller en liggende på arbeidsplassen, slik at du ikke trenger å transportere den originale kabelen frem og tilbake hele tiden.

Det er kanskje mer av en iPad mini for hjemmet du har? Så det er en ny, avkjøle innretning til deres! iDevices iGrill mini termometer er den beste venn av grillen master! Du laster ned et program på AppStore, koble grillen termometeret til iPhone ved hjelp av Bluetooth, og deretter kan du holde et øye med Stegen helt fra innsiden av stua! Det gir deg mye frihet, og utvilsomt en fryd som bare moderne teknologi kan gi!