300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Han porten
Hun porten
Vanntett
Mulighed for afhentning i københavn
Filter
iPhone 6s pluss

iPhone 6s pluss

Det er 463 produkter.
GJØR DIN OPPLEVELSE SELV WILDER!Med en gang den nyeste teknologien sender Apple en rakett til månen – i form av iPhone 6S Plus! og selv om vi også er en fan av den deilige telefonen selv, kan vi ikke unngå å forbedre livet med gadgets som forsterker iPhone 6S...
les mer
Viser 1 - 54 av 463 produkter
iPhone 6s pluss

GJØR DIN OPPLEVELSE SELV WILDER!
Med en gang den nyeste teknologien sender Apple en rakett til månen – i form av iPhone 6S Plus! og selv om vi også er en fan av den deilige telefonen selv, kan vi ikke unngå å forbedre livet med gadgets som forsterker iPhone 6S Plus-ytelsen.

For eksempel er bak kameraet nå opp til 12MP (megapixel), og derfor kan ta opp i super high definition-nemlig 4K video. Så ta din deilige luksus telefonen ut på opplevelser og få knivskarpe minner hjem. Men hei-det er fortsatt en iPhone, så kan du regne med batterilevetid til å holde hele turen til et punkt der kameraet skal brukes? For å være sikker anbefaler vi en strøm bank for iPhone 6S Plus. Vi har til og med to modeller som vi finner brukbare for iPhone: en Premium Power bank med enten 3000-eller 4500mAh, eller en XL-utgave med hele 10000mAh i den. med et slikt Monster har du alltid muligheten til å la iPhone 6S Plus opp, så få en før ferien starter!

I tillegg til den praktiske tilbehør, er sikkerhet alltid å foretrekke når du kjøper inn i din iPhone, som det er, tross alt, en dyrere investering som du ikke vil unngå å gjøre for ofte. Sørg derfor for at iPhone 6S Plus ikke lider av skade ved hjelp av skjermbeskyttelse. Her på Mackabler har vi en eStuff TitanShield beskyttende glass og en anti-tank glass for iPhone, som begge er et stykke holdbart glass som er satt på forsiden av iPhone 6S Plus, så det står mot hverdagslige riper og små slag. Det vil utvilsomt forlenge levetiden, som ekstra stykke glass kan bare byttes når riper er gjort-det er litt lettere å gjøre enn om det er din iPhone 6S Plus ' glass blir ødelagt!

En annen del av iPhone Survival Pack er en ekstra lader kontakt, av to grunner! Dessverre, den originale du får med når du kjøper iPhone 6S Plus ikke leve evig, så det er en god idé å ha en ny tydelig så snart den første setter treskoene. Dernest kan det være fint å have en kabel stedene du ofte besøker-hans kjæreste, noen venner, arbeidsplassen og lignende. 

Mackabler har de beste prisene og det beste tilbudet-våre høye service krav gjør varene dine levert dagen etter at de er bestilt. Så skynd deg og shoppe!