300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 549 KR
200.000 DANSKER BRUKER OSS

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Vanntett
Mulighed for afhentning i københavn
Filter
iPad Air 10,9"

iPad Air 10,9"

Det er 337 produkter.
iPad Air 4 10,9" - En allsidig og kraftig iPad iPad Air 4 10,9" har blitt rost for sin hastighet, allsidighet og stilfulle design. Det nye designet er fokusert på produktivitet, og den er ideell for både studenter og profesjonelle som trenger en bærbar enhet til arbeidet sitt. I denne...
les mer
Viser 1 - 54 av 337 produkter
iPad Air 10,9"

iPad Air 4 10,9" - En allsidig og kraftig iPad

iPad Air 4 10,9" har blitt rost for sin hastighet, allsidighet og stilfulle design. Det nye designet er fokusert på produktivitet, og den er ideell for både studenter og profesjonelle som trenger en bærbar enhet til arbeidet sitt. I denne kategoriteksten skal vi utforske iPad Air 4 10,9" nærmere og se hva den har å tilby.

Design og skjerm

iPad Air 4 10,9" har et slankt design med avrundede hjørner og er laget av aluminium, noe som gjør den både lett og robust. Skjermen er 10,9 tommer stor med en oppløsning på 2360 x 1640 piksler, noe som gir skarpt og klart bilde. Skjermen har også en True Tone-funksjon som automatisk tilpasser fargetemperaturen til omgivelseslyset, slik at lesing og skriving blir mer behagelig for øynene.

Ytelse og batteritid

iPad Air 4 10,9" drives av en A14 Bionic-chip, som også finnes i iPhone 12-serien. Denne brikken gir utrolig hastighet og ytelse når du bruker iPaden til multitasking, strømming av video eller spill. Batteriet kan vare opptil 10 timer på en enkelt lading, slik at du kan jobbe og spille på iPaden hele dagen.

Kameraer og lyd

iPad Air 4 10,9" har et 12-megapiksel kamera på baksiden og et 7-megapiksel kamera på forsiden. Begge kameraene kan ta opp video i 1080p HD og ta fantastiske bilder, selv i svakt lys. iPaden har også fire høyttalere som gir en fyldig og kraftig lyd når du ser filmer eller lytter til musikk.

Tilbehør og funksjonalitet

iPad Air 4 10,9" er kompatibel med Apple Pencil 2 og Magic Keyboard, som gir mulighet for presis skriving og produktivitet. iPaden støtter også Touch ID, som gir en sikker og rask måte å låse opp enheten på.

Konklusjon

iPad Air 4 10,9" er en utrolig allsidig iPad som kan brukes til alt fra arbeid til underholdning. Den har kraftig ytelse, et slankt design og en skarp skjerm som gjør det enkelt å se og gjøre ting. Med muligheten til å legge til tilbehør som Apple Pencil 2 og Magic Keyboard, kan du øke produktiviteten og gjøre iPad Air 4 10,9" enda mer allsidig.

.iaai