+45 60 54 62 25    |    LEVERING PÅ 2-4 HVERDAGER   |    [email protected]

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
0 kr 3730 kr
Producenter
Ipad
vis flere mindre
MFi sertifikat
vis flere mindre
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
vis flere mindre
Produktgaranti
vis flere mindre
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Vanntett
vis flere mindre
Mulighed for afhentning i københavn
vis flere mindre
vis flere mindre
Filter
iPad Mini 3

iPad Mini 3

Det er 363 produkter.
De nyeste Apple-tablettene, iPad mini 3 (3rd-Generation iPad mini), ble utgitt i oktober 2014. Svært lik iPad Mini 2 er dens utseende og hardware-den eneste forskjellen er tillegg av touch ID (sett fra iPhone 5S), samt en ny farge i tillegg til den eksisterende sølv og "Space Grey", nemlig gull. Her på siden er valgt noen produkter vi ser passer og brukbare til å eie som eier av en iPad mini 3.  Retina-skjermen er et flott sted å se på, noe som er grunnen til at iPad er ideell for å se filmer og forestillinger. Men vil du ikke sitte og holde...
les mer
Viser 1 - 54 av 363 produkter
iPad Mini 3

De nyeste Apple-tablettene, iPad mini 3 (3rd-Generation iPad mini), ble utgitt i oktober 2014. Svært lik iPad Mini 2 er dens utseende og hardware-den eneste forskjellen er tillegg av touch ID (sett fra iPhone 5S), samt en ny farge i tillegg til den eksisterende sølv og "Space Grey", nemlig gull. Her på siden er valgt noen produkter vi ser passer og brukbare til å eie som eier av en iPad mini 3. 

Retina-skjermen er et flott sted å se på, noe som er grunnen til at iPad er ideell for å se filmer og forestillinger. Men vil du ikke sitte og holde det når du ligger i senga og ser Breaking Bad? Så vi anbefaler en MacBook/iPad stå i aluminium! Med den, kan iPad mini 3 settes opp som du vil, og så bare kjøre av med TV-serien. Har du også et par høyttalere du vil koble til? Kjøp en mini Jack-Stick og du vil få både en god visuell og lydopplevelse! 

Har du både en iPad mini 3 og iPhone 5, for eksempel? Deretter vurdere å anskaffe en Sanberg iPhone/iPad USB lader. I tillegg til å være sertifisert av Apple og kommer med en 5-års garanti, har den to USB-utganger, slik at du ikke trenger å tenke på om det er NOK stikkontakter i nærheten for begge enhetene dine. 

En godt kjent og godt verktøy er en Stylus penn. Du kan for eksempel lage mer detaljerte tegninger i en tegne app, skrive hånd notater på iPad mini 3, eller bare unngå å bruke fingrene direkte. Vi selger dem i to modeller-en standard og premie, både i flere forskjellige farger. 

Til slutt vil vi nevne en MicroUSB til Lightning-tilkobling. iPad mini 3 har et lyn utgang (8PIN), og som ikke har prøvd bare å være hjemme med en Android-venn, går tom for strøm og har glemt sin egen lader? Med denne lille omformer, kan du bruke en stor mengde ladere fra telefoner enn Apple, noe som gjør det mye mer sannsynlig å kunne bli belastet iPad hvis du har glemt laderen.