300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Han porten
Hun porten
Vanntett
Mulighed for afhentning i københavn
Filter
iPhone 5c

iPhone 5c

Det er 400 produkter.
LAVT PRISET TILBEHØR SOM LØFTER IPHONE 5CHar du en iPhone 5c eller vurderer du å kjøpe deg en. Så, du trenger å vite at vi har alt i utstyr og tilbehør som gjør din iPhone 5c din favoritt telefon og gir den en masse nye funksjoner og...
les mer
Viser 1 - 54 av 400 produkter
iPhone 5c

LAVT PRISET TILBEHØR SOM LØFTER IPHONE 5C
Har du en iPhone 5c eller vurderer du å kjøpe deg en. Så, du trenger å vite at vi har alt i utstyr og tilbehør som gjør din iPhone 5c din favoritt telefon og gir den en masse nye funksjoner og alternativer.

Men først: Hva er iPhone 5c egentlig for et dyr, og kan det noe andre ikke kan foruten å være litt billigere enn Apples beste modell iPhone 5s? Motoren i iPhone 5c er omtrent den samme som for den gamle iPhone 5, men med iPhone 5c du har massevis av morsomme og dristige farger å velge mellom. Det er litt større enn iPhone 5s, men har også den super ser Retina-skjermen. Viktigst er imidlertid iPhone 5c kjent for å være plast, og som jeg sa, de mange fargene du kan velge fra. Enten det er noen farger du elsker, må det være opp til din personlige smak å dømme. iPhone 5c er utstyrt med en fin 8-megapiksel kamera og en god linse som også klarer å finpusse fine videoopptak.

Hva kan du få av tilbehør til iPhone 5c? Som et utgangspunkt, kan du få alle de deilige delene som vi også selger til resten av Apple-familien. La oss starte fra en slutt på og med de mest praktiske: lading caps av nesten alle slag og prisklasse. For både skrive, seng, kontor bord og bil, kan du være trygg på at du aldri vil gå tom for saft til iPhone, og du kan velge mellom flere forskjellige typer lader kabler for iPhone 5c her på Mackabler. Hvis det ikke er elektrisitet nær deg kan du få en strøm bank, slik at du alltid er kledd for en prat uansett hvor du er i verden. Og hva med å beskytte den lille fyren fra Bump og tap. Her tilbyr vi beskyttelse i form av en eStuff TitanShield beskyttende glass som gjør at iPhone 5c er ikke så lett skadet hvis du mister den. Til slutt må vi også nevne de forskjellige linsene du kan montere på din iPhone 5c, slik at du får enda bedre bilder med telefonen-på denne siden har vi funnet Universal linsen og klemmenObjektivet forover.

Alle våre priser er, uten unntak, mye lavere enn hva du må betale for originalt utstyr. Og kvaliteten og funksjonen er like god som den originale produkter, må du gaffel ut mye mer.