+45 60 54 62 25    |    LEVERING PÅ 2-4 HVERDAGER   |    [email protected]

Filtre produkter

Utstyr

vis flere mindre

Han porten

vis flere mindre

Hun porten

vis flere mindre

Pris

5 kr 4029 kr

Producenter

vis flere mindre

Farge

QI opladning

vis flere mindre

MFi sertifikat

vis flere mindre

Oplader effekt

vis flere mindre

Understøtter: USB-PD

vis flere mindre

Lengde

vis flere mindre

SøgiPad Air

iPad AirDet er 332 produkter.

Med en vakker Retina-skjerm og en bredde på bare 7, 5mm, er iPad Air-designen et mesterverk. Prinsippet om "mindre er mer" gjennomsyrer produktet, som også vises i form av den to ganger rask prosessor og dobbel-rask grafikkort. Det er imidlertid fortsatt mulig å gjøre produktet enda mer brukervennlig og kompatibelt med tilbehør til iPad Air. Enten du trenger å ta notater, utvikle kunstnerisk, eller bare se filmer, kan iPad Air brukes. Men det må sies at hvis disse funksjonene skal gjøres mer effektiv og mer brukervennlig, må...
les mer
  • Vis:
Viser 1 - 54 av 332 produkter
iPad Air

Med en vakker Retina-skjerm og en bredde på bare 7, 5mm, er iPad Air-designen et mesterverk. Prinsippet om "mindre er mer" gjennomsyrer produktet, som også vises i form av den to ganger rask prosessor og dobbel-rask grafikkort. Det er imidlertid fortsatt mulig å gjøre produktet enda mer brukervennlig og kompatibelt med tilbehør til iPad Air.

Enten du trenger å ta notater, utvikle kunstnerisk, eller bare se filmer, kan iPad Air brukes. Men det må sies at hvis disse funksjonene skal gjøres mer effektiv og mer brukervennlig, må du investere i tilbehør til iPad Air.

Innenfor iPad Air tilbehør, er det visse produkter som er vanskelig å komme ut av.

For eksempel kommer den leverte laderen bokstavelig talt raskt til kort i et klasserom, og det er derfor svært relevant å investere i en lengre kabel for laderen.

I tillegg kan det fort bli slitsomt å skrive lengre tekstbiter på iPad Air tastatur, så det kan være en god investering å kjøpe et eksternt tastatur, det kan enkelt kobles til iPad.

Ett av problemene som op22står bruker en berøringsskjerm er at ens fingre kan skygge skjermen og det blir tungvint å tegne eller skrive i fritt hånd. Dette problemet kan lett overvinnes ved å investere i en pekepenn som enkelt og elegant gjør bruk av iPad Air håndterlig.

Alt i alt er iPad Air et produkt som har et bredt spekter av ulike brukervennlighet som lett kan optimaliseres ved å kjøpe riktig tilbehør.