300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
Ipad
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Han porten
Hun porten
Vanntett
Mulighed for afhentning i københavn
Filter
iPad Air

iPad Air

Det er 354 produkter.
Med en vakker Retina-skjerm og en bredde på bare 7, 5mm, er iPad Air-designen et mesterverk. Prinsippet om "mindre er mer" gjennomsyrer produktet, som også vises i form av den to ganger rask prosessor og dobbel-rask grafikkort. Det er imidlertid fortsatt mulig å gjøre...
les mer
Viser 1 - 54 av 354 produkter
iPad Air

Med en vakker Retina-skjerm og en bredde på bare 7, 5mm, er iPad Air-designen et mesterverk. Prinsippet om "mindre er mer" gjennomsyrer produktet, som også vises i form av den to ganger rask prosessor og dobbel-rask grafikkort. Det er imidlertid fortsatt mulig å gjøre produktet enda mer brukervennlig og kompatibelt med tilbehør til iPad Air.

Enten du trenger å ta notater, utvikle kunstnerisk, eller bare se filmer, kan iPad Air brukes. Men det må sies at hvis disse funksjonene skal gjøres mer effektiv og mer brukervennlig, må du investere i tilbehør til iPad Air.

Innenfor iPad Air tilbehør, er det visse produkter som er vanskelig å komme ut av.

For eksempel kommer den leverte laderen bokstavelig talt raskt til kort i et klasserom, og det er derfor svært relevant å investere i en lengre kabel for laderen.

I tillegg kan det fort bli slitsomt å skrive lengre tekstbiter på iPad Air tastatur, så det kan være en god investering å kjøpe et eksternt tastatur, det kan enkelt kobles til iPad.

Ett av problemene som opstår bruker en berøringsskjerm er at ens fingre kan skygge skjermen og det blir tungvint å tegne eller skrive i fritt hånd. Dette problemet kan lett overvinnes ved å investere i en pekepenn som enkelt og elegant gjør bruk av iPad Air håndterlig.

Alt i alt er iPad Air et produkt som har et bredt spekter av ulike brukervennlighet som lett kan optimaliseres ved å kjøpe riktig tilbehør.