300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
Hun porten
Batterilevetid
vis flere mindre
Batteri opladningstid
Oplader effekt
Mulighed for afhentning i københavn
Filter
Batterier

Batterier

Det er 32 produkter.
Her kan du se alle batteriene vi har på Mackabler. Alle batteriene er i stand til å lade opp din iPhone. Vi har ulike batterideksler til de ulike iPhone-modellene. Et batterideksel gjør det mulig for telefonen å lade opp og beskytte iPhone-en din mens den er i lommen. Hva er det beste batteriet...
les mer
Viser 1 - 32 av 32 produkter
Batterier

Her kan du se alle batteriene vi har på Mackabler.

Alle batteriene er i stand til å lade opp din iPhone.

Vi har ulike batterideksler til de ulike iPhone-modellene.

Et batterideksel gjør det mulig for telefonen å lade opp og beskytte iPhone-en din mens den er i lommen.

Hva er det beste batteriet til iPhone?

Når du skal velge hvilket batteri til iPhone du vil bruke, er det viktigste å se etter mengden mAh, da det er en indikasjon på hvor mye ekstra du kan lade opp iPhone-en din. De mest effektive løsningene for dette formålet vil ofte være en powerbank til iPhone (forutsatt at du ikke har mulighet til å lade den direkte, selvfølgelig), da de har relativt mange oppladninger i forhold til prisen. Du kan få en powerbank til iPhone i omtrent den størrelsen du ønsker, og de fleste vil gi deg mellom 2-8 ekstra oppladninger til iPhone-en din, noe som er ganske betydelig hvis du skal på tur og ikke har mulighet til å lade opp. Det finnes også ulike ekstra funksjoner til powerbanks, som kan være svært praktiske under de rette omstendighetene. Vi har powerbanks som kontinuerlig lader batteriet ved hjelp av solceller, noe som gir deg enda lengre batteritid når du er ute, forutsatt solfylt vær. På samme måte kan du få powerbanks til iPhone med mulighet for å lade flere enheter samtidig. I tillegg finnes det ulike andre funksjoner, og de fleste merkene legger vekt på ulike ting, hvorav en ting som Qi-trådløs lading til iPhone blir stadig mer populært, for eksempel.

Hvis du ønsker en mer elegant, men kanskje mindre effektiv, løsning, har vi også et utvalg av batterideksler som både fungerer som deksel og ekstra batteri. Dette kan være en virkelig god løsning for mange, da du både får beskyttelse til iPhone-en din, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at den dyrebare iPhone-en din går i stykker så snart du tar den med deg et sted, samtidig som du får en ekstra oppladning med på turen, slik at du ikke er så avhengig av å være i nærheten av stikkontakter.

Men se gjennom utvalget vårt, det er noen virkelig kule muligheter for å få lengre batterilevetid til iPhone-en.

I tillegg kan du også finne noen powerbanks her, store som små. En powerbank er et bærbart batteri som du kan lade opp hjemmefra og ta med deg på farten. Hvis du skal ut å reise, kan det være at du vil se på våre reiseadaptere. Dette produktet gjør det nemlig veldig enkelt for deg å reise til USA eller England, da disse to landene har en annen stikkontakt enn det vi er vant til i det meste av Europa. Så hvis du trenger et bærbart batteri å ha med på veien eller for eksempel en fleksibel adapter til reisene dine, trenger du ikke å lete lenger, vi har dem her.

Batterier (Powerbanks) til iPhones og iPads

.iaai