300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Han porten
Hun porten
Vanntett
Mulighed for afhentning i københavn
Filter
iPad Air (nummer 3 fra 2019)

iPad Air (nummer 3 fra 2019)

Det er 353 produkter.
I denne kategorien finner du alt vårt kule tilbehør til iPad Air (2019), som kan gjøre livet litt morsommere og litt enklere med en iPad Air (2019). Vi har alt fra vanlige ladere til reparasjonsutstyr til din iPad Air (2019), slik at du kan få akkurat det du trenger uansett hva du leter etter....
les mer
Viser 1 - 54 av 353 produkter
iPad Air (nummer 3 fra 2019)

I denne kategorien finner du alt vårt kule tilbehør til iPad Air (2019), som kan gjøre livet litt morsommere og litt enklere med en iPad Air (2019). Vi har alt fra vanlige ladere til reparasjonsutstyr til din iPad Air (2019), slik at du kan få akkurat det du trenger uansett hva du leter etter.

Det første man trenger til sin iPad Air (2019) er ofte en lader til iPad, slik at man faktisk har mulighet til å få strøm. I denne kategorien har vi massevis av dem, som kommer i mange forskjellige varianter og med mange forskjellige funksjoner, slik at det er litt å velge mellom.

Hvis du bare trenger en ny og billig lader til iPad som reserve, så har vi et par stykker av dem. Hvis du derimot ønsker en som kan mer enn en billig eller standard lader, så har vi flere alternativer her som kan oppfylle det behovet og på forskjellige måter gjøre livet enklere.

Etter at man har orden på sin lader til iPad Air (2019), er det viktig å ha de riktige kablene til det, slik at man kan bruke sin nye lader, eller bare for å sikre at man kan koble til de forskjellige enhetene man har hjemme, da det ellers blir vanskelig å bruke sin iPad som man vil.

Derfor har vi samlet et bredt utvalg av kabler, som vi er eksperter på, som kan gjøre forskjellige ting etter behov. Det er både den vanlige kabelen som tilsvarer Apple-standarden, vi har vårt eget forslag til en god kabel, og så har vi en mengde kabler med ekstra funksjoner, premium kvalitet osv.

I tillegg til å ha orden på ladere og kabler, er det også en god idé å ha orden på adaptere, slik at man har god mulighet til å konvertere formatet på sin iPad Air (2019) til et format som passer bedre til andre enheter, slik at man får mulighet til å koble til alt man vil.

Til det formålet finnes det like mange forskjellige typer adaptere til iPad Air (2019) her i kategorien som det finnes formater nesten. Det kan være at du trenger en måte å lese SD-kort, en mini-jack-adapter, en reiseadapter eller hva det ellers er du mangler.

Hvis du vil sikre deg at du har massevis av strøm å jobbe med, eller bare vil sikre deg at du har nok strøm til ferien, finnes det også en rekke powerbanks som kan hjelpe på det området, da de gir massevis av strøm til å vare så lenge du trenger.

Man kan få store powerbanks til iPad Air (2019) som kan vare i uker og har all den kapasiteten du noensinne kan trenge. Det er selvfølgelig også mulig å få mindre powerbanks til iPad Air (2019) som har et par ekstra oppladninger, og det er også fint for de fleste tilfeller.

Når du sitter hjemme eller generelt bare vil kunne jobbe optimalt på din iPad Air (2019), er det også fint å ha en holder eller stativ å sette den på. Det kan gjøre det enklere å ha den i en god posisjon og kan over tid være bedre for kroppen din også.

Det finnes mange forskjellige typer stativer som tjener forskjellige formål. Det kan for eksempel være et stativ som holder iPaden oppreist slik at man kan jobbe på den, eller det kan være et stativ til iPad Air (2019) som holder den i en stabil posisjon mens den lades.

Vi har selvfølgelig også samlet et bredt utvalg av lydutstyr til iPad Air (2019), slik at du har mulighet til å høre deilig musikk på din iPad. Det kan være både høyttaler til iPad Air (2019) eller headset til iPad Air (2019), avhengig av hvilken situasjon du vil ha lyd til.

Til festen er det jo kult å kunne fyre opp for litt musikk med en deilig høyttaler til iPad Air (2019), og noen av dem kommer i en praktisk størrelse slik at de alltid er lette å ha med seg. Et headset til iPad Air (2019) er også uvurderlig i hverdagen, slik at man kan høre sin musikk eller podcast på veien.

I hele kategorien finnes det en mengde muligheter, og du kan sortere etter hva du trenger. Det kan også anbefales å lese mer på den enkelte produktsiden, da det er enklere å få innsikt i hva deres formål er og hvordan de best kan brukes.

.iaai