Vi sender hver dag, nøjagtigt som vi plejer
+45 60 54 62 25    |    LEVERING PÅ 2-4 HVERDAGER   |    [email protected]

Filtre produkter

Utstyr

vis flere mindre

Han porten

vis flere mindre

Hun porten

vis flere mindre

Pris

29 kr 4029 kr

Producenter

vis flere mindre

Farge

QI opladning

vis flere mindre

MFi sertifikat

vis flere mindre

Oplader effekt

vis flere mindre

Understøtter: USB-PD

vis flere mindre

Lengde

vis flere mindre

SøgiPad mini

iPad miniDet er 344 produkter.

Det forandrer seg alltid med å være i-først må det være større, så mindre, større igjen og så videre. Teknologien og trendene utvikler seg hele tiden, og det synes vi er helt OK. iPad mini er designet for å brukes med en hånd, men selv om det er en hel 4, cm mindre i diameter på skjermen i forhold til forrige iPad generasjoner, er det fortsatt en god og brukbar følgesvenn. I tillegg til å være fysisk mindre, skiller den også utseendet til en større skjerm fra hele iPad. Det er...
les mer
  • Vis:
Viser 1 - 54 av 344 produkter
iPad mini

Det forandrer seg alltid med å være i-først må det være større, så mindre, større igjen og så videre. Teknologien og trendene utvikler seg hele tiden, og det synes vi er helt OK. iPad mini er designet for å brukes med en hånd, men selv om det er en hel 4, cm mindre i diameter på skjermen i forhold til forrige iPad generasjoner, er det fortsatt en god og brukbar følgesvenn. I tillegg til å være fysisk mindre, skiller den også utseendet til en større skjerm fra hele iPad. Det er mindre avstand mellom skjermen og kanten, noe som betyr at en iPad mini-skjerm faktisk har samme oppløsning som den første iPad og iPad 2, og er derfor kompatibel med alle eksisterende programmer på App22store. Så du savner ingenting ved å velge en mindre modell iPad. 

 

Det betyr også at det fortsatt er mange gadgets og utstyr du kan bruke med det. Vi har et utvalg til mye brukbare, kan du bare gå og mangler! 

 

Først av alt, har vi den grunnleggende utstyr-lader kabel, kontakter og hodetelefoner. Siden iPad mini har et lynnedslag (8PIN), kan du dra nytte av Mackabler selv produserte MFi Lightning-kabler, som er av god kvalitet og cerficied av Apple selv. Hvis du har en tendens til å ødelegge kablene, eller hvis du bare vil prøve noe nytt, har vi også noen tøffe lyn kabler i lageret som fungerer som de skal, men er laget av et litt annet materiale og kan fås i flere farger.

     Tar du en masse bilder med iPad mini? Så vi anbefaler vår iPhone universelle objektivet som også fungerer for dette. Det er enkelt å sette på, og gjør bildene dine litt smartere enn andre, siden det inneholder tre forskjellige linser i ett: vidvinkel, fisheye og makro. Når du tar bilder, kan du bruke iPad mini veldig mye ute i kaldere vær. Vurder å anskaffe noen touch hansker som lar deg arbeide med iPad uten isete fingre!

 

Ta en titt gjennom siden og se hva du kan bruke!