300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Han porten
Hun porten
Vanntett
Mulighed for afhentning i københavn
Filter
iPad Pro

iPad Pro

Det er 317 produkter.
Til slutt, det er flere nyheter i iPad verden! Apples tilbyr en luksuriøs tablett i form av iPad Pro, som excates i markedet med sine sterke spesifikasjoner. Men hva er en super tablett uten ekstra fint utstyr? Hvis du skrånende ' by Epler ' funksjonær tastatur for iPad Pro, dont ' utleie den...
les mer
Viser 1 - 54 av 317 produkter
iPad Pro

Til slutt, det er flere nyheter i iPad verden! Apples tilbyr en luksuriøs tablett i form av iPad Pro, som excates i markedet med sine sterke spesifikasjoner. Men hva er en super tablett uten ekstra fint utstyr?

Hvis du skrånende ' by Epler ' funksjonær tastatur for iPad Pro, dont ' utleie den ut! På Mackabler.no, har vi et smart og trådløst tastatur med touch pad som kan kobles til iPad Pro så enkelt som Bluetooth. Så hvis du vil bruke den deilige, 33cm Retina-skjermen til noe arbeid, er dette et perfekt, stort tastatur å bruke, så alt blir gjort litt mer effektivt!

Den vakre skjermen er flott å se på og Wild pixel tettheten gjør alt klart og skarpt. Det er derfor det er en naturlig enhet for å se Netflix på, så hvorfor ikke kjøpe et fint sett med hodetelefoner? Da vil du ikke forstyrre de rundt bilen eller trene når du sitter og se den nyeste serien, eller lytte til den nyeste musikken på Apple Music. Du kan alltid bruke et godt sett med hodetelefoner!

Hvis du er en av de heldige som har til å pendle noen timer å jobbe hver dag, så en av våre Premium Power Bank kan brukes for deg! XL-modellen med 10000 MAh er den største vi har på lager, og den har en perfekt størrelse for posen, så du vil alltid kunne ha den med deg og sørge for at iPad Pro er alltid funksjonell med nok strøm.

Enten du kjøper en strøm bank eller ikke, det er minst én ting de er gode til å ha en ekstra av-en lader plugg! Vi anbefaler våre egne MFi Lightning-kabler – de er sertifisert av Apple og er derfor noe av det beste du kan få for prisen! Det er en standard utgave i hvitt som fysisk ligner den opprinnelige Lightning-kabelen fra Apple, og en mer robust gull kabel som tåler den må for en mye lengre tid.

 

Generelt kan alt utstyr for iPhone og den andre iPad brukes til den nye iPad Pro, på denne siden har vi nettopp samlet de tingene vi evaluerer er hensiktsmessig når du eier den nye vakre Apple-enhet!