300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 549 KR
200.000 DANSKER BRUKER OSS

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farge
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Mulighed for afhentning i københavn
QI opladning
Oplader effekt
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
Mac-er
Filter
Macbook Air 13

Macbook Air 13

Det er 252 produkter.
Lett å ta med - sørg for å ha det nødvendige MacBook Air 13" MacBook Air 13" er ikke bare en av de vakreste designene Apple har levert, men den er også markedets letteste og tynneste datamaskin. Med denne stilige datamaskinen skulle man tro at det tynne designet gir begrensninger, men det er ikke...
les mer
Viser 1 - 54 av 252 produkter
Macbook Air 13

Lett å ta med - sørg for å ha det nødvendige

MacBook Air 13"

MacBook Air 13" er ikke bare en av de vakreste designene Apple har levert, men den er også markedets letteste og tynneste datamaskin. Med denne stilige datamaskinen skulle man tro at det tynne designet gir begrensninger, men det er ikke tilfelle. MacBook Air blir generelt valgt på grunn av sin lette vekt. Den er derfor enkel å ta med seg til presentasjoner og forelesninger. Det krever imidlertid riktige adaptere for å dele skjermbilder med andre enheter.

Hva kan min MacBook Air kobles til?

En MacBook Air leveres som standard med 2x USB 3.0, en Thunderbolt 2, en hodetelefonkontakt og en SDXC-kortspor. Dette betyr at alt som har disse kontaktene kan kobles til MacBook Air, som for eksempel headset, earpods, høyttalere, mus og tastatur. Men hvis du har en skjerm med HDMI, for eksempel, trenger du en adapter som kan konvertere til Thunderbolt 2, som bruker mini DisplayPort. Det samme gjelder hvis du vil koble til den nyere Thunderbolt 3, som bruker USB-C. Det finnes mange muligheter for å koble MacBook Air til nesten alt, inkludert adaptere, dokker og huber.

Hva slags tilbehør kan jeg få til MacBook Air?

Vi har et bredt utvalg av tilbehør til MacBook Air, både praktiske produkter som adaptere som gjør det enklere å koble til enhetene dine, og utstyr som gjør opplevelsen med MacBook Air mer behagelig. Et must er et sleeve til MacBook Air, da et sleeve gir ekstra beskyttelse og gjør transporten mer sømløs. Vi har flere forskjellige typer, og den stilen du foretrekker er avgjørende for hvilken som er best. Ta for eksempel Cartinoe luksus sleeve, med et stilfullt design som passer til MacBook Air, eller et mykt sleeve med glidelås som fokuserer på det praktiske. I samme kategori finnes det flere typer laptop-stativ som gir bedre ergonomi og stilling. Et smart aluminiumsstativ til MacBook Air gir god fleksibilitet og kan absolutt anbefales hvis du trenger kontinuerlig justering.

Hvordan får jeg det beste utstyret til min MacBook Air?

Det er viktig å vite hva du trenger å koble til MacBook Air. Som nevnt tidligere, er et sleeve til MacBook Air et must. Et fantastisk headset til MacBook Air vil definitivt kunne anbefales for den beste musikkopplevelsen, og her er Xiaomi piston trådløse nakke-in-ear-headset i toppklassen. For å koble MacBook Air til en stor skjerm når du vil se sport eller film, vil du mest sannsynlig trenge en adapter, og Mini DisplayPort til HDMI (4k) Sandberg er en sikker vinner. Hvis du vil ha enda bedre kvalitet, bør du ta en titt på Adam Elements M2 Thunderbolt/HDMI, da Adam Elements er kjent for å levere en suveren kvalitet. Da er du i alle fall godt på vei.

Adaptere gir deg mange flere muligheter med MacBook Air 13". For å utnytte dens fulle potensial, er det viktig å kunne koble den til de enhetene du bruker i hverdagen. Det kan være en projektor på skolen eller TVen hjemme i stuen når du vil streame Netflix på en stor skjerm. MacBook Air 13" har to Thunderbolt-porter og to USB3-porter, så du må ha en adapter for å koble til. Hos MacKabler kan du få adaptere som gjør det mulig å koble til ekstra skjermer, TV-er og projektorer, slik at du kan utnytte alle mulighetene MacBook Air gir deg. Vi selger en Mini DisplayPort til HDMI-adapter, Mini DisplayPort til VGA og mange flere som du kan få bruk for. Så ikke få panikk - bla gjennom siden her og finn det som kan redde dagen din. MacBook Air er så langt fremme i stil og design at datamaskinen er utelukkende designet for trådløs nettbruk. Med en smart liten gadget, en USB 3.0 Gigabit Ethernet-adapter, kan du få internett med kabel til MacBook Air 13". Vi har alt du trenger! MacKablers adaptere er designet slik at de passer til MacBook Air 13" sitt design, og samtidig er kablene kvalitetstestet og oppfyller EUs krav til sikkerhet. Finn dine i dag, slik at du kan bruke dem allerede i morgen!

.iaai