MUNDBIND 😷
3-lag Type IIR CE godkendt
😷 MUNDBIND
+45 60 54 62 25    |    LEVERING PÅ 2-4 HVERDAGER   |    [email protected]

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Pris
112 kr 651 kr
Producenter
vis flere mindre
Lengde
vis flere mindre
Produktgaranti
vis flere mindre
Lyd
vis flere mindre
Video
vis flere mindre
Mulighed for afhentning i københavn
vis flere mindre
Filter
Displayport

DisplayportDet er 16 produkter.

Displayport DisplayPort er hva alle 4k-skjermer kommer til å kjøre med, så i fremtiden kommer alle skjermer med DisplayPort, på Mackabler er vi klare-med alle adaptere du trenger til din Mac bok, iMac eller Mac Minier.MAC-en har ikke en DisplayPort, men en Mini DisplayPort, de to kontaktene er nesten identiske, Mini DisplayPort er bare mindre.Vi i Mackabler tilbyr tre forskjellige Mini DisplayPort til DisplayPort. En for adapter, en for kabel og en DisplayPort med flere utganger....
les mer
Viser 1 - 16 av 16 produkter
Displayport

Displayport

DisplayPort er hva alle 4k-skjermer kommer til å kjøre med, så i fremtiden kommer alle skjermer med DisplayPort, på Mackabler er vi klare-med alle adaptere du trenger til din Mac bok, iMac eller Mac Minier.
MAC-en har ikke en DisplayPort, men en Mini DisplayPort, de to kontaktene er nesten identiske, Mini DisplayPort er bare mindre.
Vi i Mackabler tilbyr tre forskjellige Mini DisplayPort til DisplayPort. En for adapter, en for kabel og en DisplayPort med flere utganger.

Mini DisplayPort-til-DisplayPort-adapter og Mini DisplayPort til DisplayPort-kabel – med vår Mini DisplayPort-til-DisplayPort-adapter og-kabel kan du sette den eksterne skjermen til MAC-datamaskinen.
Mini DisplayPort for 3-i-1-adapteren har en Mini DisplayPort han-port som går inn i Mac-datamaskinen.
Derfra har det 3 hun porter som kan brukes, er en en HDMI-kontakt som støtter lyd, deretter en DVi-kontakt, også det er en helt normal DisplayPort-kontakt.
Da har du alltid stå og mangler en DisplayPort på enten arbeid, eller hjemme i TV-rommet så må du ta en titt på noen av de gode produktene du ser ovenfor.