+45 60 54 62 25    |    LEVERING PÅ 2-4 HVERDAGER   |    [email protected]

Filtre produkter

Utstyr

vis flere mindre

Han porten

vis flere mindre

Hun porten

vis flere mindre

Pris

69 kr 269 kr

Producenter

vis flere mindre

Farge

Lengde

vis flere mindre

SøgDisplayport

DisplayportDet er 16 produkter.

Displayport DisplayPort er hva alle 4k-skjermer kommer til å kjøre med, så i fremtiden kommer alle skjermer med DisplayPort, på Mackabler er vi klare-med alle adaptere du trenger til din Mac bok, iMac eller Mac Minier.MAC-en har ikke en DisplayPort, men en Mini DisplayPort, de to kontaktene er nesten identiske, Mini DisplayPort er bare mindre.Vi i Mackabler tilbyr tre forskjellige Mini DisplayPort til DisplayPort. En for adapter, en for kabel og en DisplayPort med flere utganger....
les mer
  • Vis:
Viser 1 - 16 av 16 produkter
Displayport

Displayport

DisplayPort er hva alle 4k-skjermer kommer til å kjøre med, så i fremtiden kommer alle skjermer med DisplayPort, på Mackabler er vi klare-med alle adaptere du trenger til din Mac bok, iMac eller Mac Minier.
MAC-en har ikke en DisplayPort, men en Mini DisplayPort, de to kontaktene er nesten identiske, Mini DisplayPort er bare mindre.
Vi i Mackabler tilbyr tre forskjellige Mini DisplayPort til DisplayPort. En for adapter, en for kabel og en DisplayPort med flere utganger.

Mini DisplayPort-til-DisplayPort-adapter og Mini DisplayPort til DisplayPort-kabel – med vår Mini DisplayPort-til-DisplayPort-adapter og-kabel kan du sette den eksterne skjermen til MAC-datamaskinen.
Mini DisplayPort for 3-i-1-adapteren har en Mini DisplayPort han-port som går inn i Mac-datamaskinen.
Derfra har det 3 hun porter som kan brukes, er en en HDMI-kontakt som støtter lyd, deretter en DVi-kontakt, også det er en helt normal DisplayPort-kontakt.
Da har du alltid stå og mangler en DisplayPort på enten arbeid, eller hjemme i TV-rommet så må du ta en titt på noen av de gode produktene du ser ovenfor.