300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
Han porten
Hun porten
Lengde
Mulighed for afhentning i københavn
Producenter
vis flere mindre
Pris
kr kr
Lyd
Video
Filter
Displayport

Displayport

Det er 17 produkter.
Displayport DisplayPort er hva alle 4k-skjermer kommer til å kjøre med, så i fremtiden kommer alle skjermer med DisplayPort, på Mackabler er vi klare-med alle adaptere du trenger til din Mac bok, iMac eller Mac Minier.MAC-en har ikke en DisplayPort, men en Mini...
les mer
Viser 1 - 17 av 17 produkter
Displayport

Displayport

DisplayPort er hva alle 4k-skjermer kommer til å kjøre med, så i fremtiden kommer alle skjermer med DisplayPort, på Mackabler er vi klare-med alle adaptere du trenger til din Mac bok, iMac eller Mac Minier.
MAC-en har ikke en DisplayPort, men en Mini DisplayPort, de to kontaktene er nesten identiske, Mini DisplayPort er bare mindre.
Vi i Mackabler tilbyr tre forskjellige Mini DisplayPort til DisplayPort. En for adapter, en for kabel og en DisplayPort med flere utganger.

Mini DisplayPort-til-DisplayPort-adapter og Mini DisplayPort til DisplayPort-kabel – med vår Mini DisplayPort-til-DisplayPort-adapter og-kabel kan du sette den eksterne skjermen til MAC-datamaskinen.
Mini DisplayPort for 3-i-1-adapteren har en Mini DisplayPort han-port som går inn i Mac-datamaskinen.
Derfra har det 3 hun porter som kan brukes, er en en HDMI-kontakt som støtter lyd, deretter en DVi-kontakt, også det er en helt normal DisplayPort-kontakt.
Da har du alltid stå og mangler en DisplayPort på enten arbeid, eller hjemme i TV-rommet så må du ta en titt på noen av de gode produktene du ser ovenfor.