300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
Pris
kr kr
Han porten
Hun porten
Mulighed for afhentning i københavn
QI opladning
Oplader effekt
Producenter
vis flere mindre
Ipad
Iphone
Mac-er
Filter
iPhone og andre smarttelefon Docks

iPhone og andre smarttelefon Docks

Det er 20 produkter.
iPhones må også bruke Dock fordi de er pene og gjøre det mye smartere å lade iPhone mens du sitter på FX Mac, her er alle de vi har. Hva er en iPhone Dock? En Dock for iPhone gir deg et naturlig sted å parkere iPhone når du sitter på kontoret...
les mer
Viser 1 - 20 av 20 produkter
iPhone og andre smarttelefon Docks

iPhones må også bruke Dock fordi de er pene og gjøre det mye smartere å lade iPhone mens du sitter på FX Mac, her er alle de vi har.

Hva er en iPhone Dock?

En Dock for iPhone gir deg et naturlig sted å parkere iPhone når du sitter på kontoret eller hjemme i stua. De er tilgjengelige med mange forskjellige funksjoner, avhengig av om du trenger å bruke bare ett sted å sette din iPhone eller om du også trenger en dokk med lading. Den gode ting om å ha en Dock er nettopp å ha et fast sted hvor du kan plassere din iPhone, slik at du alltid vet hvor den er plassert, og hvis du velger en med lading, så kan du også alltid stole på din iPhone for å være fulladet når du trenger å få det med deg.

Hvordan bruker jeg en Dock?

En dokkingstasjon brukes forskjellig avhengig av hvilken enhet den skal brukes til. En iPhone Dock fungerer ganske enkelt ved å sette din iPhone på med lading input ned, hvor det vil bli plugget inn og lading der du har full synlighet. iPad Docks opererer i henhold til samme prinsipp, men i større størrelse. Men hvis du leter etter en for MacBook, er de for det meste i stand form, der Hovedformålet er å endre plasseringen av MacBook til bedre passform med høyde eller vippe.

Hvilken Dock er den beste?

Det finnes flere gode alternativer for alle enheter. Hvis du for eksempel har Må ha en deilig Dock med god funksjonalitet, så ta en titt på våre Avantree Lightning charge Dock Rose Gold, som er opprettet for å ha din iPhone plassert da. Med muligheten til å lade og med sklisikre overflater, det beste alternativet er på stammen. En noe mer beskjeden versjon er vår iPhone Dock, som svært diskret holder iPhone oppreist og fungerer som en lader på samme tid. For iPaden din har vi en iPad-dokk med Lightning-kontakt vertikalt som passer perfekt til iPaden din. Og for din MacBook er det flere muligheter for stands, hvor de av tre er de mest elegante, samtidig som du får mer funksjonalitet ut av dem designet av alu. Hvis stedet du heller vil ha en SAMEnkel løsning for alle enhetene dine, ikke bekymre deg. Avantree har sørget for at du kan få akkurat dette med sine Avantree powerplant 100W m. 10x plug USB, USB-PD, USB-C som dekker alle tenkelige kombinasjoner i en Dock. Alternativt, Avantree og en Avantree kraftsenter Plus, som har litt mindre funksjonalitet, men kan også være litt mer håndterlig å forholde seg til.