300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farge
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Mulighed for afhentning i københavn
QI opladning
Oplader effekt
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
Mac-er
Filter
Macbook pro 13

Macbook pro 13

Det er 224 produkter.
DEN PROFESJONELLE BÆRBAREN Vi har adaptere og utstyr som støtter alle MacBook Pro-modellene. Denne modellen av MacBook Pro er fortsatt populær, og selv om den ikke har en innebygd Retina-skjerm, kan den fortsatt kjøpes fra Apples offisielle nettside. Alle MacBook Pro 13" modeller har enten Mini...
les mer
Viser 1 - 54 av 224 produkter
Macbook pro 13

DEN PROFESJONELLE BÆRBAREN

Vi har adaptere og utstyr som støtter alle MacBook Pro-modellene. Denne modellen av MacBook Pro er fortsatt populær, og selv om den ikke har en innebygd Retina-skjerm, kan den fortsatt kjøpes fra Apples offisielle nettside. Alle MacBook Pro 13" modeller har enten Mini DisplayPort eller Thunderbolt-port. Dette gjør det veldig enkelt å velge kabel og adapter, da Thunderbolt og Mini DisplayPort er like og bruker samme videoadaptere. Din MacBook Pro 13" kommer bare med en enkelt Thunderbolt/Mini DisplayPort-kontakt, og du kan se hvordan den ser ut i vår Video Port Guide her.

Mackabler har også mye annet tilbehør til MacBook Pro 13" - inkludert MagSafe-ladere, SD-kortlesere slik at du kan få 64GB mer plass, SSD-holdere for å bytte ut DVD-stasjonen med en ekstra harddisk, slik at du kan få mer plass og en raskere MacBook Pro. Vi har selvfølgelig også alle adapterne du kan trenge i daglig bruk av MacBook Pro 13".

Merk at MacBook Pro fra 2009 ikke støtter lyd og video gjennom Mini DisplayPorten. Resten av MacBook Pro 13" modellene støtter både lyd og bilde gjennom samme kontakt, både Thunderbolt og Mini DisplayPort-portene. Vi har hørt flere ganger at Mini DisplayPort-adaptere og kabler ikke støtter lyd - dette er ikke korrekt. Faktisk er det litt misvisende, for det finnes faktisk ingen Thunderbolt-videoadaptere; hele poenget med Thunderbolt er at det kun skal brukes til dataforbindelser, og den innebygde Mini DisplayPort-forbindelsen skal brukes til video og lyd.

Tittel på denne kategorien er 'MacBook Pro 13" Unibody DVD-stasjon'

.iaai