+45 60 54 62 25    |    LEVERING PÅ 2-4 HVERDAGER   |    [email protected]

Filtre produkter

Utstyr

vis flere mindre

Han porten

vis flere mindre

Hun porten

vis flere mindre

Pris

5 kr 4029 kr

Producenter

vis flere mindre

Farge

QI opladning

vis flere mindre

MFi sertifikat

vis flere mindre

Oplader effekt

vis flere mindre

Understøtter: USB-PD

vis flere mindre

Lengde

vis flere mindre

SøgiPad 2

iPad 2Det er 267 produkter.

iPad 2-tilbehør Apples iPad 2 er den mest brukte iPad og derfor også den mest brukte tabletten i verden, iPad 2 er spesielt utbredt på grunn av sin store skjermen, lang salgs tid med Apple og billig pris. Det er et enormt marked for iPad 2 tilbehør, det er klart. Uten tilbehør vil du ikke kunne nyte den optimale ytelsen til iPad 2, som også er grunnen til at markedet for tilbehør til iPads er så stort. Den mest brukte tilbehøret for iPad 2 er lading kabler og ladere, Apple iPad 2 bruker den gamle 30pin kabelen, som...
les mer
  • Vis:
Viser 1 - 54 av 267 produkter
iPad 2

iPad 2-tilbehør

Apples iPad 2 er den mest brukte iPad og derfor også den mest brukte tabletten i verden, iPad 2 er spesielt utbredt på grunn av sin store skjermen, lang salgs tid med Apple og billig pris. Det er et enormt marked for iPad 2 tilbehør, det er klart. Uten tilbehør vil du ikke kunne nyte den optimale ytelsen til iPad 2, som også er grunnen til at markedet for tilbehør til iPads er så stort.

Den mest brukte tilbehøret for iPad 2 er lading kabler og ladere, Apple iPad 2 bruker den gamle 30pin kabelen, som godt kan være skjør. Her på siden kan du finne nye kabler og ladere i flere prisklasser og kvalitetsnivåer.

Du kan kjøpe både beskyttende covere og beskyttende filmer for iPad 2 på flere andre steder, men vi er ikke å gjøre med dette, som vi ikke kjøper i stor nok, kan det være mye bedre å handle med en av de andre shop22s som omhandler disse varene. 

I tillegg til beskyttelse og kabler og ladere, er det også et hav av annet tilbehør til iPad 2. Det er blant annet bil tilbehør som gjør det enkelt å lade iPad i bilen. Billaderen kan utgjøre en stor forskjell på bil ferien.