300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Han porten
Hun porten
Vanntett
Mulighed for afhentning i københavn
Filter
iPhone 7s

iPhone 7s

Det er 506 produkter.
iPhone 8, en teknisk oppdatering Som alltid, når Apple er i ferd med å lansere et nytt produkt, er det mye spekulasjoner om hvordan dette produktet blir. Men denne gangen var det litt mer spesielt når iPhone 8 fikk på gaten samme år, som iPhones hadde 10 års jubileum. Noen av ryktene gikk på en...
les mer
Viser 1 - 54 av 506 produkter
iPhone 7s

iPhone 8, en teknisk oppdatering

Som alltid, når Apple er i ferd med å lansere et nytt produkt, er det mye spekulasjoner om hvordan dette produktet blir. Men denne gangen var det litt mer spesielt når iPhone 8 fikk på gaten samme år, som iPhones hadde 10 års jubileum. Noen av ryktene gikk på en kant-til-kant skjerm, trådløs lading og at det skal være laget i glass.

Når iPhone 8 ble lansert vi fikk svar på alle ryktene. Edge-to-Edge var ikke en realitet, glass design var delvis en realitet, men trådløs lading ble realisert. Så vi endte opp med en iPhone 8, som er design-sammenlignbare med tidligere generasjoner. Det er en aluminiumsramme og minimalistisk funksjoner vi kjenner fra Apples produkter holdes av høyre. Så vi har en annen strømlinjeformet telefon der fokuset er på design. Lightning-kontakten er den eneste porten, hjem-knappen, som også fungerer som fingeravtrykksleser, sitter der den wont, er det volumknapper på siden, ring/mute-knappen og på motsatt side er siden knappen.

Teknisk forbikjøring

Det har blitt gitt en oppgradering i forhold til å være laget i glass. Og kanskje du bare umiddelbart tror at glass er ikke den optimale løsningen, sammenlignet med de fleste som hadde en iPhone 4, som, som du vet, ble også gjort i glass, hadde også en helt knust skjerm. Selvfølgelig, dette er noe Apple har tatt hensyn til og har derfor optimalisert glasset de bruker.

Med den nye iPhone 8 lanserer Apple også den sterkeste glass bruken i en smarttelefon noensinne. Dette gjør det mer spenstig enn den lillesøsteren iPhone 4, slik at du ikke ender opp med en knust skjerm, bare du tenker på å miste den på gulvet.

Fordelen med å ha glass på forsiden og baksiden er at du deretter kan bruke trådløs lading. En helt ny teknologi som ikke har vært mulig tidligere. Din iPhone 8 kan nå lade uten å ha en ledning plugget i. Rett og slett bare sette den over en spesiell plate, som så sørger for å la iPhone opp.Med farene ved å falle inn i en wire.

Fra den eldre modellen, iPhone 7, Apple har også oppdatert er deres Retina-skjerm. Med et bredere farge spektrum og deres True tone-funksjon, gjør de opplevelsen på skjermen mye bedre. True tone-funksjonen går inn og justerer hvitbalansen på skjermen slik at den passer til omgivelsene.

I den nye iPhone 8, sitter også en A11 Bionic chip som er 70% sterkere enn forgjengeren A10. Allerede med A10 chip i iPhone 7, telefonen var raskere og sterkere enn noen andre Android-telefoner. Så med en økning på ekstra 70%, er iPhone 8 godt Avansert i feltet. A11-brikken er faktisk like rask som en MacBook Pro. Dette betyr at iPhone er sterk nok til å kjøre programmer og spill som gjør bruk av Augmented Reality. Dette kombineres med en Super sterk skjerm, slik at du får en helt ny opplevelse når du begynner å bruke telefonen.

A11 Bionic-brikken er også godt støttet av en nyutviklet 6-kjerne GPU, som er 30% sterkere enn forgjengeren. 3 av kjernene er raske og 3 av dem er energieffektive. Denne kombinasjonen, derfor, gir en oppgradering til telefonen, noe som gjør det nå den raskeste modellen på markedet.

Det har også vært mye diskusjon om hvorvidt kameraet ville få en oppdatering. Og i tillegg svarte Apple med en skikkelig forbedring til deres nåværende kameraer. Med sine 12 MP kameraer de allerede er sterke, men har nå blitt enda bedre på å ta bilder i miljøer der det ikke er veldig mye belysning. Objektivet består av seks elementer og safir krystall er lagt over linsen.

Dxomark.com som er en av de beste og største til å teste kameraet i verden, noe som gir iPhone 8 og iPhone 8 pluss topp karakter, de er plassert nummer 1 og 2 på sin mobil kategori over verdens beste mobil kamera akkurat nå, i fjor iPhone 7 og 7 pluss på 6 & 8 seter , så Apple har gjort mye for å komme videre igjen.

... Men det er lite mangler

Selv om det har vært mange nye tekniske ting på den nye iPhone og at DEn uten tvil er en smarttelefon som er litt smartere enn de andre, så det er fortsatt noen steder hvor du kan bruke noen litt mer optimale løsninger.

Et problem som fortsetter siden Apple valgte å kjøre eksklusivt med Lightning-tilkobling, er at mange enheter ikke kan kobles til. Og ikke i det hele tatt på samme tid. Du kan for eksempel ikke la iPhone være på samme tid som du lytter til musikk. Hvis du kan koble til hodetelefonene i det hele tatt, som hodetelefoner har vanligvis en mini Jack og derfor ikke er kompatible med iPhones lenger. Heldigvis er det lett å finne tilbehør for å korrigere det.

Et annet problem man kunne forestille seg å få med sin iPhone 8 er at tross alt, den har en cover i glass. Selv om det er herdet og gjort tøff, er det nå et materiale som er i fare for å bryte opp ved å miste den.

En tredje ting, som kan være et irritasjonsmoment for iPhone-brukere, er at batteriet ikke alltid vare for den tiden du trenger. Det skjer at du ikke kan komme gjennom en hel dag med å bruke iPhone som en integrert del av dagen, uten å måtte lade opp i løpet av dagen eller først når du kommer hjem. Trådløs lading har gjort det mer praktisk og har eliminert risikoen for å falle i ledningen. Så mye har skjedd med batteriet, men det er fortsatt en liten vei å gå før vi har en helt optimal løsning.

Hvordan kan du løse det

Selv om det synes å være vanskeligere, er det mange gode måter å få disse problemene til liv. Her på Mackabler, har vi det du trenger for å gjøre bruk av iPhone 8 smertefri. Vi har mange løsninger i deksler, adaptere og powerbanks.

Dekker

Med en telefon der overflatene er laget utelukkende av glass, så er det nødvendig å ha beskyttelse i en eller annen form. Mange ting kan skje med ens iPhone i dagliglivet. Noe så grunnleggende som å ta telefonen ut av lommen bidrar til å skape små riper. Så selv om glasset er ekstremt hardføreRT, er det en god idé å ta vare på dine reservasjoner.

Avhengig av om du er i minimalistiske løsninger, hvor du har lov til å beholde størrelsen og designen på iPhone, eller hvis du går all-in og beskytter mot tungt arbeid, har vi en løsning som dekker dine behov.

I den lysere enden, der det er behov for minimal beskyttelse, har vi på Mackabler en løsning i form av ekstra beskyttende glass, som kan settes på både forsiden og baksiden av iPhone 8. Så du ikke føler at du har en cover. En slik løsning er praktisk fordi den beskytter mot det som kalles daglig bruk. Den holder liten skrapte og skraping fra din telefon, og lager den komme splitter ny i lang tid. Denne løsningen er riktig for deg hvis du ikke bruker iPhone konstant i hverdagen, eller hvis du er veldig mye i utformingen av telefonen. Et godt tillegg til denne løsningen kan være en liten pose som du kan sette din iPhone i når du ikke bruker den. Diskret og deilig løsning som ikke involverer et tradisjonelt deksel og etterlater ikke telefonen konstant eksponert.

En litt mer tradisjonell løsning er den der du kjøper en oppslukende cover som du bare klikker på. Avhengig av materialet du leter etter, kan du få en løsning som beskytter mot små støt og helt opp til løsninger som effektivt kan beskytte telefonen i tilfelle du mister den. Løsningen er egnet for livet på farten, der telefonen brukes mange ganger i løpet av en dag.

Hvis du har en jobb eller en ukedag der iPhone er svært utsatt, er det også kraftige løsninger for iPhone 8 deksler. Det er deksler som helt pakke din iPhone 8 og motstår alt! Så bør du være så uheldig å miste det fra et høyt sted, så er det mest irriterende bare at du må komme ned og laste det ned igjen, for en Heavy Duty dekke vil trolig holde iPhone 8 intakt. Støv og vann er også effektivt holdt ut av et slikt deksel. Du kan derfor trygt ta telefonen på stranden eller jobbeDe i regnet. En slik løsning er ideell hvis du er en håndverker eller generelt har en jobb der du er veldig ute og veldig aktiv. Selvfølgelig, fyller denne løsningen litt mer enn den tradisjonelle deksler, men du er også (og mer) beskyttet dersom ulykken skulle være ute.

Adapter for iPhone 8

Fordi Apple bare kjører med Lightning-port i sine iPhones, må man ha en god samling av adaptere.

Umiddelbart, adapteren som er viktigst er alternativet som lar deg koble mini Jack til telefonen. Med en slik adapter ved din side, kan du koble til hodetelefonene du allerede eier. Men et lyn til mini Jack adapter, kan du også enkelt koble iPhone 8 til alle slags andre installasjoner. Alle installasjoner og høyttalere bruker AUX-innganger og dermed mini-Jack-porter, for når en enhet skal kobles fra hvilken musikk som spilles.

En annen type adapter som er nyttig å ha i sitt arsenal, er det et lyn til mikro USB. Med den kan du koble iPhone 8 til nyere datamaskiner som har gått fra å bruke standard USB-kontakter som er litt større og ta opp litt mer i design. Du kan fortsatt bruke ladekabelen til å koble iPhone 8 til med standard USB-porter.

Selv om trådløs lading er en super-innovativ måte å la iPhone 8 på, er det fortsatt betinget av at telefonen er på selve platen som kan la iPhone 8 opp. super hendig å ha på, for eksempel nattbordet, slik at iPhone kan forlate mens du sover.

Det er ikke så hendig hvis du ønsker å forlate telefonen og bruke den på samme tid. Og ledningen som følger med når du kjøper telefonen er ikke i seg selv helt vill og begrenser en når det gjelder bevegelsesfrihet og bruk av telefonen. Et problem som lett kan løses ved å skaffe en wire som er lengre enn standard ledningene. Ved å kjøpe en lengre wire, trenger du ikke å ligge i vanskelige posisjoner når du blar gjennom Instagram på kvelden før du skal sove, på SamMeg tid som du ønsker å forlate telefonen.

Strøm bank

Nå som vi er i ferd med å ha makt på telefonen, en PowerBank er også et flott verktøy for å ha lett tilgjengelig. Det er mange mennesker på markedet og det er noen ting du bør være klar over. Først av alt, det er en stor forskjell mellom effekten de har. Noen skriver at de har opptil 5000 mAh, men i realiteten effekten er mye mindre.

Dette problemet er lett å unngå hvis du sørge for at du kjøper noe som er i anstendig kvalitet. Da kan det være opptil to fulle belastninger på din makt bank. Noe som er helt uunnværlig hvis du skal på en lengre tur, der du kanskje ikke bare komme forbi en stikkontakt med en gang.

Eller hvis du bare har en lang dag utenfor hjemmet, kan det også være nyttig med en strøm bank i posen. Da trenger du ikke å frykte å gå tom for strøm i løpet av dagen og kan dra på farten.

Ekstra innretning det er stor å ha

For et smart produkt, er det selvfølgelig også en stot utvalg av gadgets som er nyttige i hverdagen. Avhengig av dine behov og hvor mye du går opp i ting og ekstra tilbehør, det er noe å komme etter.

Opprettholde

Det er mye du kan gjøre for å holde telefonen på rett. Et godt sted å begynne er renhold. For de fleste, fettete fingeravtrykk er en ganske irriterende onde ved å ha en smarttelefon. Heldigvis finnes det mange forskjellige kits som inneholder både klut og skjerm rengjøring for telefonen. De er små og praktiske og er enkle å bruke på farten. En super enkel og vakker løsning i forhold til å ha en feit gratis iPhone.

Fotograf

Nå som kameraet har fått en oppdatering, må den også brukes. Så, enten du er en rekreasjons-fotograf eller selfie Master, er det også mange forskjellige gadgets som gjør det litt mer moro.

På et tidspunkt har vi kommet over en haug med folk som smiler opp mot en selfie Rod. I begynnelsen så det ut ganske rart når folk brukte en, men de er nå en integrert del av Bybildet. Du kan si og tenke hva du vil, men du er faktisk ganske praktisk. Ikke bare kan alle bli med i gruppebildet, det er også mulig å få mye mer av et miljø når du tar en selfie på ferie.

Du kan også kjøpe et stativ for iPhone, slik at du kan stå for den ultimate ferie bilder. Bli en selv-timer mester og få noen helt fantastiske bilder på turen.

Reparasjon

Skulle ulykken være ute og du får ødelagt skjermen på din iPhone 8, så er det faktisk mulig t endre skjermen selv. Med riktig verktøy og en kunnskapsrik guide fra en YouTube-video, er du ikke langt fra å kunne endre skjermen selv. Hos Mackabler selger vi også sett som inneholder det du trenger. Det er ikke bare de rette skrutrekkere, men det er også veldig hendig med en holder, så du er sikker på at skjermen sitter i riktig vinkel når du får telefonen åpnet og må sette alt sammen igjen. Her er det en holder som fungerer som en hjelpende hånd i denne prosessen.

På farten

Hvis du er den typen som bruker telefonen som en GPS, trenger du en skikkelig stativ for iPhone 8. Først av sikkerhetsmessige grunner, som det er svært forstyrrende å stadig finne telefonen når du trenger å holde et øye med ruten. Men også fordi det får du tak i en ikke så stabil holder, risikerer du at det bare mister telefonen underveis. Tydeligvis er det ikke det mest trygt å ha for å holde et øye med veien og rotet rundt etter hans telefon på bunnen av bilen.

Hvis du ikke eier en bil, men menst beveger deg rundt på sykkel, så er det faktisk løsninger for dette også. Da er det også mulig for deg å finne veien rundt en ny by, eller på sykkelferie når du bruker telefonen som en GPS.

Det er mange super gode løsninger på dette problemet, og det er bare å velge de som fungerer best for deg.