300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farge
Han porten
Hun porten
Mulighed for afhentning i københavn
QI opladning
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
Mac-er
Filter
iPhone 14

iPhone 14

Det er 380 produkter.
Design og skjerm iPhone 14 er designet for å se slank og elegant ut med en glatt og glitrende finish på baksiden. Den kommer i ulike farger som passer til alles smak. Skjermen er Super Retina XDR OLED, HDR10, Dolby Vision, hvor du kan nyte en 6,1-tommers OLED-skjerm som gir fantastisk...
les mer
Viser 1 - 54 av 380 produkter
iPhone 14

Design og skjerm

iPhone 14 er designet for å se slank og elegant ut med en glatt og glitrende finish på baksiden. Den kommer i ulike farger som passer til alles smak. Skjermen er Super Retina XDR OLED, HDR10, Dolby Vision, hvor du kan nyte en 6,1-tommers OLED-skjerm som gir fantastisk bildekvalitet og farger.

Ytelse og batteri

iPhone 14 er utstyrt med Apples nyeste A18 Bionic-chip som gir deg den kraftige ytelsen og hastigheten du trenger for å håndtere tunge apper, spill og multitasking. Med det kraftige batteriet kan du bruke iPhone 14 hele dagen uten å bekymre deg for å gå tom for strøm.

Kamera

For de som elsker å ta bilder, har iPhone 14 også fått en oppgradering. Med det 12-megapiksel dual-kamerasystemet får du fantastiske bilder med imponerende detaljer og farger. Frontkameraet er også oppgradert til 12 megapiksler og gir deg muligheten til å ta fantastiske selfies.

Sikkerhet og personvern

Din sikkerhet og personvern er også en prioritet for iPhone 14. Den er utstyrt med en sikker ansiktsgjenkjenningsteknologi som lar deg låse opp telefonen din trygt og raskt uten å måtte bruke en passord. Apple jobber også med å beskytte dataene dine, og med iOS 15 vil du ha mer kontroll over hvordan dataene dine deles med tredjeparter.

iPhone 14-tilbehør

Er du på jakt etter den perfekte laderen eller annet tilbehør til iPhone 14? Da har du kommet til rett sted. Her finner du alt du trenger å vite om ladere og kabler til iPhone 14, inkludert de beste valgene av Apple-sertifiserte kabler.

iPhone 14-ladere

Når det kommer til iPhone 14-ladere, er det flere forskjellige alternativer å velge mellom. Apple tilbyr både kablede og trådløse ladere som kan gi deg den strømmen du trenger når du trenger det. Uansett om du trenger å lade telefonen din i bilen, på kontoret eller hjemme, finnes det en løsning som passer til dine behov.

iPhone 14-kabel

En av de mest populære valgene er iPhone 14-kabelen. Denne kabelen lar deg lade iPhone 14 ved å koble den til en USB-strømkilde. Kabelen er utstyrt med en Lightning-kontakt som er designet for å passe perfekt til iPhone 14, slik at du kan være sikker på at den lader raskt og effektivt.

iPhone 14-trådløse ladere

Et annet populært valg er iPhone 14-trådløse ladere. Denne typen lader fungerer ved å plassere iPhone 14 på laderen, og deretter lades den trådløst. Dette kan være en praktisk løsning for de som ikke ønsker å måtte koble telefonen til en ledning hver gang de skal lade den.

Beste lader for iPhone 14

Hvis du er på jakt etter den beste laderen for iPhone 14, er M7 Adapter for iPhone 14 et av de beste valgene. Denne adapteren lar deg koble iPhone 14 til en USB-C-strømkilde, noe som kan gi deg raskere ladehastighet enn tradisjonelle USB-A-strømkilder. I tillegg er denne adapteren også kompatibel med andre enheter, slik at du kan bruke den til å lade flere forskjellige enheter.

.iaai