300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farge
Han porten
Hun porten
Mulighed for afhentning i københavn
QI opladning
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
Mac-er
Filter
iPhone 13 Pro Max 6,7"

iPhone 13 Pro Max 6,7"

Det er 461 produkter.
iPhone 13 Pro Max 6,7" oppfyller alle dine behov og mer I den nye iPhone 13 Pro Max 6,7" får du en smarttelefon som leverer på alle områder. Den er utstyrt med den såkalte A15-brikken, som for øyeblikket er verdens raskeste brikke laget for en smarttelefon. Du får altså en lynrask iPhone som...
les mer
Viser 1 - 54 av 461 produkter
iPhone 13 Pro Max 6,7"

iPhone 13 Pro Max 6,7" oppfyller alle dine behov og mer

I den nye iPhone 13 Pro Max 6,7" får du en smarttelefon som leverer på alle områder. Den er utstyrt med den såkalte A15-brikken, som for øyeblikket er verdens raskeste brikke laget for en smarttelefon. Du får altså en lynrask iPhone som sikrer deg en fantastisk brukeropplevelse på alle områder.

iPhone 13 Pro Max 6,7" er utstyrt med en Super Retina XDR-skjerm med ProMotion-teknologi, slik at du alltid får et knivskarpt og fargerikt bilde på skjermen. Enten du blar gjennom bilder, videoer eller bruker favorittappene dine, får du skarpe bilder med lynrask oppdateringshastighet. Skjermen er en av de viktigste komponentene i en smarttelefon, så det betyr mye for brukeropplevelsen at skjermen leverer et flott bilde. I tillegg har Apple som mål å skape smarttelefoner med skjermer av en ekstraordinær kvalitet. De er designet for å tåle mye, noe som betyr at skjermglasset er ekstremt sterkt. Forsiden av denne iPhone-en har Ceramic Shield, som gir en beskyttelse som er opptil fire ganger bedre enn tidligere iPhones.

Hvorfor bør jeg kjøpe en Pro-modell?

Du lurer sikkert på hvorfor det er behov for å kjøpe en Pro-modell i stedet for den vanlige iPhone 13. Det er flere grunner til det, da du får en mye kraftigere iPhone. Den mest tydelige forskjellen ser man på baksiden, der Pro-modellen har tre kameraobjektiver i stedet for to som den vanlige iPhone 13. Med dette ekstra teleobjektivet får du muligheten til å ta flotte bilder av motiver som er langt unna. Du får derfor en iPhone med mulighet til å fange ethvert øyeblikk i hverdagen din.

Med det ekstra objektivet er det tatt plass fra batteriet, som derfor har blitt mindre. iPhone 13 Pro har et batteri med en kapasitet på 3095 mAh, som er 145 mAh mindre. Hvis du derimot skaffer deg en iPhone 13 Pro Max, får du et batteri med en kapasitet på hele 4352 mAh. Du er dermed utstyrt med nok strøm for en lang dag.

I tillegg har iPhone 13 Pro-modellene en 5-kjerners GPU som leverer opptil 50% raskere grafikk enn tidligere smarttelefonbrikker. I motsetning til Pro-modellen har den vanlige iPhone 13 bare en 4-kjerners GPU.

Til slutt er det også lagt vekt på detaljene i Pro-modellene, da de er laget i rustfritt stål, noe som gir en mer eksklusiv og elegant finish. Dermed er du sikret en god opplevelse med en iPhone 13 Pro-modell som presterer utenom det vanlige.

Hvordan finner jeg riktig lader, adapter eller kabel?

Hos Mackabler.no legger vi stor vekt på å tilby et bredt utvalg av gode produkter til Apple-produktene dine, og iPhone 13 Pro Max 6,7" er intet unntak. Vi har et stort utvalg av ladere, adaptere og kabler som sikter seg inn på å forbedre brukeropplevelsen din. Med andre ord vil du ikke mangle noe hvis du tar en titt på vårt utvalg av tilbehør.

Vi har lynraske ladere, adaptere som utvider tilkoblingsmulighetene dine betydelig, og vi har også vanlige kabler for deg som trenger en ny ladekabel. Alt dette finner du i vår butikk, som har som mål å gjøre bruk av iPhone-en din bedre og utstyre deg med alt du trenger.

Kan jeg kjøpe et deksel til min iPhone 13 Pro Max 6,7"?

Selvfølgelig. Vi tilbyr et bredt utvalg av forskjellige deksler, der det viktigste for oss er å tilby et deksel for enhver smak. Deksel med kortlomme, slik at du alltid vet hvor både iPhone og deksel er, håndverkerdeksler som tåler mer enn vanlige deksler, og til og med nedbrytbare deksler som er det miljøvennlige valget. Det er vår anbefaling at et deksel alltid er en god investering. Det beskytter iPhone-en din mot hverdagens påkjenninger og gjør den mer motstandsdyktig mot eventuelle skader, for eksempel riper og fall på gulvet.

Ønsker du et deksel som bare beskytter baksiden og kantene? Eller ønsker du derimot full beskyttelse som også dekker skjermen? Da kan du finne dekselet som passer perfekt til dine behov i vår butikk.

Vi har laget en guide som hjelper deg med å finne akkurat det dekselet du trenger. Det kan gjøre kjøpet av et iPhone-deksel enklere, slik at du vet hvordan du velger det riktige dekselet til din iPhone.

Beskytt skjermen din ytterligere med et beskyttelsesglass

Ønsker du ekstra beskyttelse til skjermen på din iPhone, slik at den tåler mer? Da bør du skaffe deg et beskyttelsesglass som beskytter skjermen mot riper og andre skader. Siden skjermen på iPhone-en din er en viktig del av brukeropplevelsen, er det viktig at den er i god stand. I vår butikk finner du flere forskjellige beskyttelsesglass som enkelt kan monteres og gjør skjermen på iPhone-en din mer motstandsdyktig.

Det beste beskyttelsesglasset for iPhone 13 Pro Max 6,7" fra selskapet VMax er et produkt vi er veldig glade for her hos Mackabler.no. Du får en utrolig god beskyttelse og enkel montering. Det følger med en ramme som sikrer at monteringen treffer blink på første forsøk. Slik unngår du ujevn fordeling av beskyttelsesglasset, der det kan komme skitt og luftlommer under glasset.

Husk en USB-C-lader når du kjøper en ny iPhone 13 Pro Max 6,7"

Fra Apples side har de bestemt seg for å ikke inkludere en USB-C-lader sammen med de nye iPhone-ene. Årsaken til dette er at de fleste iPhone-brukere allerede har en lader når de kjøper en ny iPhone. Hvis du derimot ikke allerede har en USB-C-lader, tilbyr vi et bredt utvalg av ladere i vår butikk. Det finnes forskjellige typer, hver med sitt formål.

Prisene på de forskjellige laderne varierer mye, da de har ulike formål. Vi har alt fra vanlige enkelte ladere som gir strøm til en enkelt iPhone, til ladere med opptil 6 porter slik at du kan lade flere enheter samtidig. Disse varierer også i watt og andre funksjoner. Det er derfor viktig at du vurderer hva du trenger laderen til før du kjøper den.

Ønsker du trådløs MagSafe-lading til din nye iPhone 13 Pro Max 6,7"?

Hvis du vil prøve Apples smarte trådløse MagSafe-lading, må vi dessverre informere deg om at dette ikke følger med når du kjøper en ny iPhone. Vi har imidlertid ryggen din og selger flere forskjellige trådløse ladere. Enten originale MagSafe-ladere eller tilsvarende fra andre merker. Du finner vårt utvalg av trådløse ladere til iPhone her.

Vil du ha et godt sett med hodetelefoner til din iPhone 13 Pro Max 6,7"?

På samme måte som med laderen følger ikke de populære EarPods eller AirPods med når du kjøper en ny iPhone. Det samme gjelder her, da folk vanligvis allerede har et sett med hodetelefoner. Med den økende interessen for trådløse Bluetooth-hodetelefoner som gir bedre lyd enn tidligere, kan du med fordel skaffe deg et slikt par. Da slipper du unna de gamle hodetelefonene med en ledning som alltid blir sammenfiltret i lommen. Vi tilbyr flere forskjellige typer Bluetooth-hodetelefoner i vår butikk, som gir deg suveren lyd og frihet til å bevege deg uten ledninger.

Hvis du derimot har et sett med hodetelefoner med ledning eller bruker andre lydkilder som krever en tilkoblet ledning, tilbyr vi adaptere i vår butikk slik at du kan koble dem til iPhone-en din. Dette er Lightning til Jackstik-adaptere som konverterer formatet slik at du kan bruke vanlige lydkontakter på iPhone-en din. Du kan også skaffe deg en splittkabel som gjør det mulig for deg å koble til en lydkilde samtidig som du lader iPhone-en din.

Ønsker du en bilholder slik at du trygt kan ha med deg iPhone-en i bilen?

Hvis du er typen som bruker iPhone-en din som GPS når du kjører bil, kan du med fordel skaffe deg en bilholder. Det gir deg bedre oversikt over iPhone-en din under kjøringen, samtidig som du overholder gjeldende lovgivning om bruk av håndholdt telefon under kjøring. I vår butikk selger vi flere forskjellige bilholdere, hver med forskjellige funksjoner. Ønsker du en vanlig holder eller vil du ha trådløs lading, tilbyr vi noe for enhver smak. Du finner vårt utvalg av tilbehør til bilen her.

.iaai