300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Han porten
Hun porten
Vanntett
Mulighed for afhentning i københavn
Filter
iPhone 12 Max 6,1"

iPhone 12 Max 6,1"

Det er 473 produkter.
iPhone 12 design og skjerm iPhone 12 er designet med en flat kant som gir den et mer elegant og stilfullt utseende. Den har også et keramisk skjermglass foran og bak, som gjør den mer holdbar enn tidligere modeller. iPhone 12 kommer i fem farger: svart, hvit, rød, grønn og blå.Skjerm Skjermen...
les mer
Viser 1 - 54 av 473 produkter
iPhone 12 Max 6,1"

iPhone 12 design og skjerm

iPhone 12 er designet med en flat kant som gir den et mer elegant og stilfullt utseende. Den har også et keramisk skjermglass foran og bak, som gjør den mer holdbar enn tidligere modeller. iPhone 12 kommer i fem farger: svart, hvit, rød, grønn og blå.

Skjerm

Skjermen er 6,1 tommer og har en oppløsning på 2532 x 1170 piksler. Dette betyr at bildene og videoene ser klare og skarpe ut på skjermen. iPhone 12 har også HDR, som gjør fargene mer levende og realistiske.

Kamera

Kameraet på iPhone 12 er oppgradert og har nå to linser på baksiden: en 12 MP vidvinkel og en 12 MP ultravidvinkel. Den forbedrede nattmodusen gjør det mulig å ta fantastiske bilder selv i mørke omgivelser. Videoopptak er også forbedret med HDR-opptak og Dolby Vision.

Ytelse og batteritid

iPhone 12 er utstyrt med Apples nyeste chip, A14 Bionic, som gir den bedre ytelse enn tidligere modeller. Den har også 5G-teknologi, som gir raskere internettforbindelse. Batteritiden er også forbedret, og den kan nå vare i opptil 17 timer ved avspilling av video. iPhone 12 har også trådløs lading og kan lades med en Qi og Magsafe-lader.

USB-C til Lightning-kabel

Et USB-C til Lightning-kabel er en viktig del av tilbehøret til iPhone 12. Det hjelper deg med å lade iPhone raskere og mer effektivt, og det er også praktisk når du skal overføre data mellom iPhone og datamaskinen din. Vårt USB-C til Lightning-kabel er av høy kvalitet og er kompatibelt med alle iPhone-enheter med Lightning-port. MFi USB-C til Lightning gjør det også mulig å lade fra 0-50% på rundt 30 minutter.

iPhone 20W lader med USB-C PD

20W lader med USB-C PD er den raskeste og mest effektive måten å lade iPhone 12 på. Med en utgangseffekt på 20W kan du lade iPhone 12 på kort tid. Laderen er også kompatibel med andre enheter som støtter USB-C PD-lading. Det er mulig å lade fra 0-50% på rundt 30 minutter.

Qi trådløs lader til iPhone

Qi trådløs lader til iPhone er den perfekte måten å lade iPhone 12 på uten å måtte koble til en kabel. Laderen er også kompatibel med andre enheter som støtter trådløs lading. Den er enkel å bruke, og du kan ha den på skrivebordet, nattbordet eller i stuen.

iPhone 12 silikon-deksler i flere farger

Det er viktig å beskytte iPhone med et deksel - det perfekte tilbehøret for å beskytte iPhone mot riper og fallskader. Det er viktig å velge et deksel av høy kvalitet - for eksempel silikon, som gir god beskyttelse mot støt og fall. Vi har flere farger og modeller tilgjengelig, slik at du kan velge det som passer best til din stil.

Powerbank

Powerbank er det perfekte tilbehøret når du er på farten og trenger ekstra strøm til iPhone 12. En powerbank er liten og lett å bære med seg, og de fleste har stor kapasitet til å lade iPhone flere ganger. Våre powerbanks er av høy kvalitet og er kompatible med alle iPhone-enheter.

Beskyttelsesglass

Vårt beskyttelsesglass er det beste tilbehøret når du vil beskytte skjermen på iPhone 12 mot riper og brudd. Vårt glass er av høy kvalitet og har en hardhet på 9H, noe som betyr at det kan tåle slag og riper. Det er også enkelt å installere og har høy gjennomsiktighet, slik at du kan fortsette å nyte skjermen på iPhone uten å bekymre deg for skader.

.iaai