300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
Pris
kr kr
Farge
Han porten
Mulighed for afhentning i københavn
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
Mac-er
Filter
iPhone reparasjon utstyr

iPhone reparasjon utstyr

Det er 307 produkter.
En gang, en mobiltelefon koster en eneste krone, og du bare måtte kjøpe en ganske billig abonnement naboen, og i et hjerteslag du stod der med den nye Nokia. Det er ikke sånn lenger. Smartphones er svært kostbart, og hvis de må byttes ut regelmessig, kan det være mye penger i et år. Derfor er det...
les mer
Viser 1 - 54 av 307 produkter
iPhone reparasjon utstyr

En gang, en mobiltelefon koster en eneste krone, og du bare måtte kjøpe en ganske billig abonnement naboen, og i et hjerteslag du stod der med den nye Nokia. Det er ikke sånn lenger. Smartphones er svært kostbart, og hvis de må byttes ut regelmessig, kan det være mye penger i et år. Derfor er det fornuftig at du selv prøver å fikse skadene som er mest vanlig.

Det er deilig og hyggelig å ha en iPhone. Og de fleste mennesker bruker iPhonen flere ganger daglig for forskjellige ting. Det betyr også at det er en gadget som du har med deg uansett hvor du står og går. Dette er praktisk, men dessverre betyr det også at du stadig utsette iPhone til en mengde knubs. IPhone og iPad er både dyre enheter, noe som er grunnen til at det er fornuftig hvis du bruker et lite verktøy for å forlenge levetiden og på den måten også spare mye penger.

Skulle uheldig skje at du mister din iPhone, slik at den bryter ned eller du ellers finner ut at iPhone ikke fungerer som den skal; For eksempel kan det svært raskt miste strøm og derfor trenger et nytt batteri, slik at du ikke trenger å ta det til en kostbar reparasjon. Med en liten finger utspekulert, litt tålmodighet og et korn av mekanisk arbeid, kan det faktisk gjøres for å utføre reparasjonen selv. Så du ikke lenger trenger å tvile på dine egne evner-selvfølgelig kan du reparere din iPhone eller iPad selv.

I det følgende vil vi se på hvilke alternativer vi tilbyr deg hvis du har fått mot til å gjøre enkle reparasjoner selv. Det er ikke fullt så komplisert som det kan være i første omgang, selv om du må selvfølgelig ha mot til å bruke litt annet verktøy, og så absolutt ikke gjøre noe hvis du har et minimum av teknisk innsikt.

Demonter iPhone med et vaske sett 

Hvis du ønsker å komme i gang med noen eller alle iPhone eller iPad reparasjon, må du få et spesielt verktøy, som du trenger dette for enT kunne demontere iPhone. Og ikke minst å være i stand til å montere den igjen.

Hvis vi først ser på en ganske billig A, får du her en liten samling av ulike verktøy som du trenger hvis og når du trenger å demontere iPhone. Den inneholder 3 skrutrekkere alle med forskjellige hoder pluss annet materiale du trenger for å reparere din iPhone. Det er ikke en kostbar sett, og du bør ikke forvente å kunne bruke den om og om igjen. Selvfølgelig bør det også nevnes at du sjelden trenger å gjøre mer enn én reparasjon av iPhone.

Vi holder også en litt større skrutrekkersett som du kan bruke på litt større oppgaver, eller hvis du har virkelig fått blod på tannen og finne ut at det faktisk er mulig å spare mye penger ved å gjøre egne reparasjoner til Apple-produkter. Det kan også være at du har en gammel enhet som ligger nede at du er interessert i å se på. Det kan være spennende å rote med presisjon mekanikk.

Husk at det er en god idé å kjøpe riktig verktøy. Ikke bare vil det lette dine oppgaver, men du vil også få et bedre resultat, noe som øker sjansen for å få en funksjonell iPhone eller iPad betraktelig. 

Trenger du et nytt batteri?

Hvis du har hatt din iPhone i lang tid, kan det skje at du plutselig finner ut at telefonen ikke lenger kan holde så godt på strømmen. Det kan også være vanskelig å lade opp, selv om du prøver med forskjellige ladere, som alle er funksjonelle. I motsetning til de gamle mobiltelefoner fra Nokia, for eksempel, kan du ikke bare ta baksiden av iPhone og endre batteriet. I et slikt tilfelle, kan det lett være at iPhone-batteriet er rett og slett ikke så bra lenger. Heldigvis er dette et tips for deg, som du kan endre batteriet selv. På YouTube, er det mange fine videoer som svært nøyaktig vise deg hva du skal gjøre.

For eksempel har vi Dette batteriet for en iPhone 6. Spesifikasjonene er likM, finner du i et originalt batteri, slik at du kan være sikker på at det kommer til å vare. Du bør være oppmerksom på at dette batteriet kan bare brukes til en iPhone 6, og under ingen omstendigheter bør du bruke den med en annen modell.

IPhone 6 Plus er en svært populær telefon, men gleden ved å bruke den synker Hvis batteriet blir for gammelt og slutter å fungere optimalt. Derfor, her på Mackabler.no kan du også Kjøp et batteri for den modellen. Batteriet er spesielt utviklet for iPhone 6 Plus og, som før, det er sant at du ikke trenger det i andre modeller. 

Det er ikke veldig vanskelig å erstatte batteriet på en iPhone, men selvfølgelig må du være klar over hva du gjør. Heldigvis er det mange flotte guider på nettet som, ved hjelp av både tegninger, video og skriftlige instruksjoner, klart og konsist forklare deg hvordan du skal iverksette tiltak. vi anbefaler på det sterkeste at du søker råd og veiledning om hvordan du skifter batteri i en iPhone hvis du ikke har prøvd det før.

Er skjermen på iPhone brutt?

Dessverre skjer det ofte at skjermen på en iPhone pauser. Dette kan skje, for eksempel hvis du tilfeldigvis mister telefonen, og det kan være vanskelig å unngå når de fleste av oss er stadig å komme seg rundt med vår iPhone i hendene eller lommen. Mange ganger din iPhone kan takle en slik tur på gulvet, men hvis ulykken er ute og skjermen pauser, må du vurdere hva du skal gjøre.

Heldigvis er det flere ting du kan gjøre. Først kan du søke hjelp fra en av de mange verksteder som finnes i landet. Imidlertid kan det raskt vise seg å være en kostbar løsning. Har du lyst og mot til å gjøre skjermen endres selv, og hvis du tror at hendene er skrudd, slik at du kan håndtere den saken selv, har vi de materialene du trenger.

For iPhone 5 har vi Denne skjermen, som inneholder alle delene du trenger til oppgaven. Dermed inneholder pakken også SKruetrowers som er nødvendig for å sette den nye skjermen på telefonen. En av de deilige ting om denne skjermen er at du både kan få det i svart og hvitt. Du trenger ikke å kjøpe den samme fargen du allerede hadde. På den måten er det en flott mulighet til å fornye iPhones utseende uten å betale for en splitter ny telefon.

Skjermen er en så viktig del av iPhone at det er veldig irriterende hvis det ikke fungerer optimalt. Og når du har kastet en masse penger på samme tid etter en telefon, som på alle måter er designet og laget for å også skape estetisk nytelse, er det en god idé at du sørge for at du holder den fin og i god stand. 

Suge kopp og wire stripper

Det er svært viktig at du er klar over å få riktig verktøy hvis du har tenkt å gjøre-det-selv i form av å reparere en iPhone eller en iPad. Som med alle reparasjoner du vil gjøre i ditt daglige liv, gjør det oppgaven lettere hvis du bare ser at du er nøye vurderer hvordan du nærmer deg oppgaven. Hvis du ikke har den omfattende opplevelsen av, for eksempel erstatte en skjerm på en iPhone , anbefaler vi at du søker råd og veiledning på Internett eller eventuelt, med jevnaldrende som har den nødvendige kompetansen. Du må rote med noen delikate mekanikere, og etter reparasjon, enheten skal fungere feilfritt.

Hvis du trenger å ta isolasjon av en wire, kan det spare deg for mye tid og litt hassle hvis du har en såkalt wire stripper. Med det kan du enkelt fjerne laget av plast som sitter rundt makt trådene i ledningen. Du har kanskje prøvd i fortiden for å få isolasjonen av med et par saks eller en liten kniv, og det første som skjer er at du får for mye av ledningen av. Det skjer ikke med en wire stripper.

For eksempel har vi Denne modellen, det er en meget bruker-vennlig og ikke minst lang-varer rettssak. Med kabelhull fra 0,6 til 2,6 mm, er det en del av verktøy som du kan Bruk hvis du ønsker å feste ledningen på laderen eller sette en helt ny kontakt på. Når du bruker denne modellen, er du ganske sikker på ikke å skade ledningen selv, og du kan ikke plutselig lene seg tilbake med en svært kort wire, fordi du tilfeldigvis har kuttet feil antall ganger.

Kanskje du spør deg selv hva du trenger å bruke en sugekopp for. Men det har ganske naturlig forklaring og er knyttet til måten skjermen er fast. Det er en liten magnet i iPhone som holder skjermen på plass, og med en sugekopp kan du like stille løfte skjermen av. Sugekopp Fungerer for iPhone 5, 6 og 7, samt for iPad.

Reparer strømkontakten for Macen selv

Når MagSafe ble publisert i januar 2006, var det en ganske stor oppfinnelse som har bidratt til å sørge for at flere Macintosh-maskiner ikke har avsluttet sine dager ved å bli knust mot gulvet. Du vet at du har koblet MacBook til makten i hjørnet, og deretter ledningen er på gulvet. Plutselig det ringer på døren, og du stå opp for å åpne. I Rush, du glemmer at laderen sitter i Mac og du tilfeldigvis snuble over pluggen. Normalt ville datamaskinen velte eller falle på gulvet, men siden MagSafe er så flink at det er bare stakk med litt magnetisme, vil det falle ut uten uhell, og både du og datamaskinen kommer uskadd fra kollisjonen.

Men selv om vi har en veldig smart enhet, er det ingen måte å hindre noen slitasje på kabelen som kjører mellom laderen og Mac selv. En MAC-datamaskin er kjent for å være i stand til å vare i mange år, men det betyr at du sannsynligvis vil oppleve slitasje på strømledningen.

Når ulykken har skjedd, har du to alternativer. Du kan enten kjøpe en helt ny lader, som kan bli en dyr nytelse, men siden vi er alle interessert i å spare penger, kan du også gi deg rett til å reparere din MagSafe selv. Her på Mackabler.Vi er glade for å hjelpe deg med gjør-det-selv-løsninger, og det er derfor vi faktisk tilbyr en MagSafe 2 strømkabel For denne spesielle reparasjonen.

Med dette settet, kan du bare slå den gamle wire ut og erstatte den med en ny. Husk at du alltid kan søke hjelp og inspirasjon på nettet når du trenger å begynne å gjøre denne typen reparasjoner. 

Tips for å gjøre-det-selv eller kvinnen

Det kan være vanskelig å finne nøyaktig hvor du skal begynne og hvor du skal koble til når du leter etter verktøy og materialer for å reparere din iPhone, iPad eller lader til MacBook. Men hvis du antar at du må endre skjermen på iPhone, så er det en god idé at du sørge for å kjøpe noen materialer av en anstendig kvalitet. Dette betyr selvfølgelig at du må slippe litt mer penger, men i forhold til den prisen du skal betale hos en forhandler, er det fortsatt peanøtter. 

Når du har fått de tingene du trenger, må du planlegge arbeidet ditt. Ikke komme i gang en kveld når du er sliten, og for Guds skyld, være sikker på at du kan fikse det en søndag morgen nettopp kommet tilbake fra en omvisning i byen. Det går sjelden bra. Bedre bruke tid på å lese noen gode guider, og søke all informasjon på nettet. Det er mange videoer på YouTube som viser deg nøyaktig hvordan du gjør det. 

Når du har klargjort deg godt, kan du begynne å reparere enheten. Husk at selv om dette kan være litt vanskelig, vil du spare mye penger som du kan bruke på andre gode ting. I alle fall ønsker vi deg lykke til i å reparere skaden iPhone eller iPad har dessverre blitt utsatt for.

Kan du reparere iPhone selv? Selvfølgelig kan du, du trenger bare en skrudd rad, en suge kopp og en ny skjerm, batteri eller hva er galt med iPhone. 

Med dette tilbehøret kan du raskt og enkelt lage din iPhone selv, kan du kjøpe skjermer, batterier og med alle enhetene følger alt Utstyret du trenger for å demontere og viktigst montere iPhone igjen. 

Du kan også kjøpe bedre utstyr for å montere og demontere iPhone annonsen hvis du ønsker å være helt trygt.

Når du endrer skjermen på iPhone selv, trenger du ikke å ta hensyn til støv fordi hele skjermen er allerede i ett stykke når du pakke den, derfor bør du ikke å bekymre deg for å få støv under skjermen.

Har iPhone vært dårlig til å holde på strømmen? Da har du kanskje et nytt batteri på den, kan det enkelt gjøres selv, spesielt hvis du er en liten finger renem. 

Har du knust skjermen på iPhone? Og så på prisen for hva det koster å få det gjort? Det kan være veldig dyrt, men hvis du gjør det selv, er det noe billigere også du er også sikker på at det blir gjort riktig.

Vi selger bare uoriginale enheter, men det er det samme som de fleste butikker ringe for originalt utstyr, vår leverandør også kaller det for originale deler. 

Alt dette krever at du er litt god til å få elektroniske gadgets til å arbeide og at du har liten mekanisk sympati, men hvis du har hendene skrudd riktig på, er det lett å få iPhone gjort noe billigere enn hva alle andre betaler.