300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farge
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Mulighed for afhentning i københavn
QI opladning
MFi sertifikat
Oplader effekt
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
Mac-er
Filter
iMac 5k med Thunderbolt 3

iMac 5k med Thunderbolt 3

Det er 299 produkter.
IMAC ikke får nok respekt i det hele tatt i den danske hjem, er det stor og fin og kommer med alt du trenger for å få virkelig mye ut av Mac, også det er enda tynn og billig også, det er perfekt. Hva er Thunderbolt 3 for iMac 5k? Et sikkert tegn på at du...
les mer
Viser 1 - 54 av 299 produkter
iMac 5k med Thunderbolt 3

IMAC ikke får nok respekt i det hele tatt i den danske hjem, er det stor og fin og kommer med alt du trenger for å få virkelig mye ut av Mac, også det er enda tynn og billig også, det er perfekt.

Hva er Thunderbolt 3 for iMac 5k?

Et sikkert tegn på at du arbeider med høyeste kvalitet kan bli funnet ved tilgang til Thunderbolt 3-porter. Thunderbolt 3 for iMac 5k gir deg tilgang til lading, dataoverføring og video av høyeste kvalitet. Teknologien bak er den samme som å lage 5k eller 2x4k mulig, noe som også gjør at hver Thunderbolt 3-port for å tillate deg å kjøre en ekstra skjerm i 5k/8K, eller med en adapter, to eller flere ekstra skjermer i 4k. Så hvis du kommer til å ha den villeste gamer oppsett hjemme, eller bare ønsker å holde filmen netter i en skarp kvalitet, så er det gjennom Thunderbolt 3 til iMac 5k du får muligheten. porten er basert på USB-C-standarden, slik at alle kabler med USB-C er kompatible med denne En slags port.

Hvordan kobler jeg enheter til iMac 5k?

For å koble til din iMac 5k, har du flere alternativer. iMac 5k er utstyrt med fire USB 3,0-porter og to Thunderbolt 3 (USB-C-porter), som dekker de fleste behov. Hvis du er inne i en tidligere generasjons skjerm med enten HDMI eller Mini DisplayPort, kan de kobles til ved hjelp av Adaptere som vår USB-C til Mini DisplayPort-adapter eller vår USB-C til HDMI-kabel 2m. I tillegg kan du få en hub som gir deg tilgang til et bredere utvalg av porter hvis du har en stor blanding av enheter for ulike generasjoner. I et arbeid oppsett, er det sjelden for alle maskinene til å komme med alle de nyeste kontaktene, der investere i en kraftig hub som vår Baseus USB type-C bærbare hub adapter kan være en fordel som det gir tilgang til litt av det hele.

Hva tilbehør kan du få for iMac 5k?

Når det gjelder valg av tilbehør til din iMac 5k, er kunsten å skreddersy til situasjonen du sitter i. Hvis du trenger et spilloppsett, trenger du riktig Adapter for eventuelle ekstra skjermer, og du må sørge for at du har nok USB-porter til alt utstyret du bruker. Her kommer valget ofte mellom en dokkingstasjon som gir et mindre antall ekstra porter eller en hub som gir et bredere spekter. En Baseus USB-C allmektig Dock + en USB-C til USB-adapter kan også være en gunstig kombinasjon, da det bare gir litt ekstra USB-porter til å arbeide med. motsatt, en ultimate USB-C hub designet av Hyper gir den ultimate mengden av porter for alle formål.