Vi sender hver dag, nøjagtigt som vi plejer
+45 60 54 62 25    |    LEVERING PÅ 2-4 HVERDAGER   |    [email protected]

Filtre produkter

Pris

0 kr 4249 kr

Han porten

vis flere mindre

Hun porten

vis flere mindre

Ipad

vis flere mindre

Iphone

vis flere mindre

Mac-er

vis flere mindre

Utstyr

vis flere mindre

MFi sertifikat

vis flere mindre

Oplader effekt

vis flere mindre

SøgOversikt over produkter etter produsent - Sinox437 produkter.

På denne siden ser du våre produkter fra leverandøren Sinox, som er markedsleder innen maskinvare, multimedia og hjem elektronikk. De er spesielt en av de beste selskapene når det gjelder reservedeler fo Mer

  • Vis:
Viser 1 - 54 av 437 produkter

Oversikt over produkter etter produsent - Sinox

På denne siden ser du våre produkter fra leverandøren Sinox, som er markedsleder innen maskinvare, multimedia og hjem elektronikk. De er spesielt en av de beste selskapene når det gjelder reservedeler for iPhone.


Sinox ble grunnlagt tilbake i 1973 og er basert i Aalborg hvor de har levert maskinvare og service av høy kvalitet i mange år. I tillegg har de avdelinger rundt om i Norden, så vel som i Kina, hvor de samarbeider med gode leverandører.


De mange årene på baksiden gjør Sinox Til en av de mest erfarne selskapene i markedet, en opplevelse som er utrolig verdifullt å ha i et marked hvor selskaper åpne og lukke i høy hastighet rundt om i verden.


Med en verdi base basert på ansvar og høy kvalitet, som er fulgt opp med høykvalitets kontroll, er det garantert å få produkter som er top notch. De setter sin standard utrolig høy ved å følge BSCI etiske retningslinjer slik at samvittigheten er i orden.


Dermed er de også en åpenbar leverandør for oss å jobbe med, som vi tror at deres sterke verdi base og deres høye kvalitet i leveranser er akkurat den typen selskap vi ønsker å jobbe med.


Når det gjelder reservedeler for ens iPhone, er det også viktig at kvaliteten er i orden, som er en annen grunn til at det er så viktig å finne en leverandør som Sinox Å jobbe med slik at vi kan levere anstendige produkter til våre kunder.


På siden her kan du få det meste du har mulighet til å erstatte i iPhone, så hvis du vil spare penger på reparasjon, er muligheten her.


I prisvilkår, er det betydelig billigere enn å få det reparert, spesielt hvis du ønsker å gjøre det gjennom de generelle kanaler som Apples egne, eller andre former for Apple-butikker.