300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Vanntett
Mulighed for afhentning i københavn
Filter
12,9 "iPad Pro 2018

12,9 "iPad Pro 2018

Det er 340 produkter.
Hvis du har et hus fullt av forskjellige enheter og apparater som alle bare venter på å bli brukt, så kan du dra nytte av å bruke iPad å få dem i gang. For å gjøre dette, krever det bare at du har de riktige kablene og adaptere slik at de kan snakke best sammen. En USB-C til HDMI-kontakt kan gi...
les mer
Viser 1 - 54 av 340 produkter
12,9 "iPad Pro 2018

Hvis du har et hus fullt av forskjellige enheter og apparater som alle bare venter på å bli brukt, så kan du dra nytte av å bruke iPad å få dem i gang. For å gjøre dette, krever det bare at du har de riktige kablene og adaptere slik at de kan snakke best sammen. En USB-C til HDMI-kontakt kan gi muligheten til å koble til de fleste skjermer, noe som er perfekt for filmkvelder. På samme måte kan du få et hav av adaptere som lar deg koble til andre USB-enheter, høyttalere, datamaskiner, etc. Hvis du skal ha en løsning som dekker flere fronter, er det flere forskjellige dokker som hver tilbyr forskjellige porter for å arbeide På denne måten kan du for eksempel koble til skjermen, høyttaleren og tastaturet. Så du kan ha en flott opplevelse. Du kan også få en hub som har så mye som 10 porter, som skal dekke alle generelle behov for porter, og alle data som kan monteres i et slikt kan nås med iPad. Dette er også en super praktisk løsning om så det er for hjemme eller på jobb som det kan håndtere alle enhetene dine. Men det er en løsning for alle dine behov, så se gjennom her:

her

Minne: 64GB, 256 GB, 512 GB, 1TB

Vekt: 631 gram

Skjermen: 12,9 ", 2732 x 2048 (264PPI), P3-fargeområde, True tone, antirefleks belegg, bare 1,8% Genskins, 600 nit lysstyrke

A12X Bionic chip med M12 hjelpe prosessor

batteritid på 10 timer.

For å få best mulig betalt for iPad Pro, krever det at du har den beste laderen. Vi har noen ganske gode forslag på dette. Det handler om å velge hva som passer best til dine behov, da du kan få løsninger som dekker både smale og brede. Hvis du bare trenger en god lader for iPad Pro så har vi noen som begge har høy sikkerhet og høy effektivitet. Men hvis du vil ha en lader som kan dekke flere behov, for eksempel Lader for iPad, lader for iPhone og lader for MAC, så en multi laderen er sannsynligvis akkurat det du leter etter Etter. Her kan du også få noen med en så høy effekt at de kan lade flere enheter i full fart samtidig.

Plus, er det flere praktiske alternativer, som Power bank for iPad som holder ekstra kostnader for deg, eller dokker, slik at du kan lagre og lade flere enheter på samme tid.

Vi kan anbefale å bruke litt tid på å finne den løsningen som passer best for deg, som en god lader kan gjøre en stor forskjell.

her

Tilbehøret må selvfølgelig også være i orden for iPad Pro, og for dette har vi samlet en fin kategori her med litt av hver. Et headset kan gi en betydelig bedre lydopplevelse, og de er tilgjengelige i flere forskjellige varianter, avhengig av om de trenger spesielle funksjoner eller bare har den mest delikate lyden. På samme måte kan en høyttaler brukes til å sparke i partiet eller den romantiske middagen med litt deilig musikk. I tillegg kan du få en veldig kul spillopplevelse på iPad Pro hvis du legger til en mus og et tastatur. Se forskjellige ting her:

her