300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Han porten
Hun porten
Vanntett
Mulighed for afhentning i københavn
Filter
iPhone 7s plus

iPhone 7s plus

Det er 427 produkter.
Det er vanligvis en god upbeat til når Apple setter et nytt produkt på markedet. Mange kommer med kvalifiserte bud basert på rykter og små forretter som Apple selv har gjort offentlig. Noen av gjetninger antydet både at man skal få kant til kant skjermen, at...
les mer
Viser 1 - 54 av 427 produkter
iPhone 7s plus

Det er vanligvis en god upbeat til når Apple setter et nytt produkt på markedet. Mange kommer med kvalifiserte bud basert på rykter og små forretter som Apple selv har gjort offentlig. Noen av gjetninger antydet både at man skal få kant til kant skjermen, at det ville være mulighet for trådløs lading og at hele telefonen skal være laget i glass.

Etter lang ventetid og mange spekulasjoner, iPhone 8 og iPhone 8 pluss ble endelig lansert. I design, de er nær tidligere generasjoner av iPhones. Derfor er det ingen kant til kant ennå, men den trådløse ladingen har blitt en realitet. Designen som vi kjenner fra den forrige iPhones beholdes. Så du har en aluminiumsramme, med display laget i glass og minimalistisk funksjoner opprettholdes i beste Apple-ånd.  Lightning-kontakten er å holde, er hjem-knappen fortsatt der den wont og du har de kjente knappene på siden av din iPhone 8 pluss.

En iPhone 8 pluss er litt større enn en iPhone 8, men i sin tur kameraet i iPhone pluss har fått en stor oppgradering i forhold til den litt mindre iPhone 8.

Tekniske forbedringer

Der iPhone 8 pluss forskjellig fra den forrige iPhones, i design, er med fronter laget i glass. De som hadde en iPhone 4 der dette designet ble sist sett kan trolig huske hvor lite var nødvendig for skjermen for å plutselig være i 1000 stykker. Dette har Apple skrevet bak øret, og har derfor optimalisert glasset de bruker. Glasset har blitt herdet, så det er mye mer motstandsdyktig enn forgjengeren.

Så med lanseringen av iPhone 8 Plus, har Apple fått den sterkeste glass i en smarttelefon noensinne. Det er å sørge for at du er mot ulykker og at vi er i en situasjon igjen, hvor en knust skjerm er oftere regelen enn unntaket, slik tilfellet var med iPhone 4.

Grunnen til at Apple har valgt å bruke glass foran og tilbake på sin iPhone 8 pluss er slik at du kan bruke den trådløse ladingen. I det siste har denne teknologien ikke Mulig, med mindre du har kjøpt et spesielt deksel til smarttelefonen din. Fordi iPhone 8 pluss gjør bruk av glass, kan du sette telefonen på laderen, og det vil forlate uten å ha en ledning plugget i.

Retina-skjermen har også fått en oppgradering fra iPhone 7. Nå skjermen har et mye bredere farge spektrum og de har gjort bruk av True tone-teknologi, som justerer hvitbalansen på telefonen for å matche dine omgivelser. Så du får en mye bedre og klarere opplevelse på skjermen.

Men det er ikke bare utsiden av iPhone 8 pluss som har fått en oppdatering. Eple har oppdatert deres A10 flis å en A11 Bionic flis, hvilke er 70% sterkere og flere effektiv enn dens forgjenger A10. I iPhone 7, en gjort bruk av A10 og denne brikken var allerede mye sterkere og raskere enn alle Android-telefoner. Så med en forbedring på 70%, er iPhone 8 Plus faktisk like raskt som en MacBook Pro.

For eksempel, din iPhone er sterk nok til å lage programmer og spill hvor Augmented Reality er en del av det. Kombiner det med en virkelig god skjerm, og du kan forvente en helt ny opplevelse når du bruker iPhone 8 pluss.

A11 Bionic-brikken, som brukes i IPhone 8 Plus, støttes av en 6-kjerners GPU. 3 av kjernene sikre god fart og 3 av dem er svært energieffektive. Alt i alt 30% sterkere enn den forrige modellen. Det er derfor du med denne telefonen i hånden, har å gjøre med den raskeste smarttelefonen på tilgjengelig.

En ting som også har vært på Gjett liste over funksjoner, som skal ha en oppdatering, var kameraet. I iPhone 8, har du stakk til 12 MP bakre kamera. Men i iPhone 8 Plus, Apple har innført dual lense. Så du får en kombinasjon av en 12 MP F 1/8 linse og en tele F 2/8 linse. Det skiller seg fra det faktum at med iPhone 8 pluss, får du bilder som er bedre i dårlig opplyst miljøer og at det er også flere funksjoner for å spille med i forhold til standard iPhone 8.

I en test utført av dxomark.com, som gjør den beste og mest omfattende test av Kameraer i verden, score iPhone 8 og iPhone 8 pluss de beste karakterene og derfor ligger nummer 1 og 2 på sin liste over mobile kameraer. Derfor har Apple lært leksjonene når deres iPhone 7 og iPhone 7 pluss endte opp på sjette. og 8. Square i fjor.

Det er imidlertid lite å optimalisere

Mye har blitt oppgradert og telefonen fungerer uten tvil bedre og raskere enn sine forgjengere. Til tross for det, er det fortsatt noen steder hvor du enkelt kan finne løsninger som gjør bruk av iPhone 8 pluss enklere.

.

Et gjentakende problem med Apple som velger å bruke Lightning-kontakten, er at det ikke er alle andre produsenter som bruker. Dette gir deg gjentatte ganger problemer når du kobler ulike enheter til iPhone 8 Plus. For eksempel, dens ' en problem når du nød å bruk din stamgjest hodetelefonene. De har en plugg som ikke kan kobles direkte til telefonen. Heldigvis er problemet lett å løse.

Med den nye tilnærmingen i form av et glass foran og bak, kan man også frykter at det er lett ødelagt. Selv til tross for at Apple har prøvd så langt som mulig å herde glasset, så det er mye mer robust enn det materialet som har vært brukt i fortiden.

Sist men ikke minst, batteriet i en iPhone 8 pluss holder ikke alltid, og derfor er det fortsatt noen problemer i form av å kjøre ut på en dag hvis du bruker telefonen mye. Trådløs lading har gjort det mer praktisk å lade opp telefonen og fjerne risikoen for å falle i ledningen. Så selv om ladingen og batteriet har blitt oppgradert, er vi ikke helt i slutten i forhold til å ha den beste løsningen.

Løsninger for iPhone 8 Plus

Faktisk er det ikke veldig vanskelig å gjøre noe med disse små problemer med iPhone 8 pluss. Her på Mackabler har vi alt utstyret du kan bruke til å gjøre din bruk av iPhone 8 pluss litt enklere. Hos oss vil du finne mange forskjellige deksler, adaptere og powerbanks som bidrar til å gjøre hverdagen din mer sømløs.

CoveRs

Fordi iPhone 8 pluss har en front og tilbake i glass, er det i alle fall en god idé å gi den noen form for beskyttelse. I hverdagen har du det mange ganger, og selv setter den på bordet eller ta den ut av posen bidrar til å skape litt slitasje. Så selv minimal beskyttelse for iPhone bidrar til å sikre at den varer lenger.

Det finnes mange forskjellige løsninger. Avhengig av om du er på en helt minimal løsning der du ikke endrer verken størrelse eller design eller om du vil gå all-in på beskyttelse, har vi på Mackabler definitivt en løsning som passer deg og dine behov.

Hvis du er i en helt minimal beskyttelse som bare beskytter deg mot riper, kan du velge å beskytte iPhone 8 pluss med et beskyttende glass. Dette er tilgjengelig for både foran og bak. På den måten har du en beskyttelse som ikke betyr at iPhone føles større eller mer inhandy. Derfor får du en løsning som er virkelig god til å være mot daglig bruk og dermed se din iPhone nyere for en lengre tid. Du kunne muligens. Supplere med en liten iPhone bag som du kan lagre telefonen i når du ikke bruker den. Det holder støv fra telefonen. En diskret løsning som dette er optimalt hvis du går opp i utformingen av telefonen og ikke har en ukedag der telefonen er svært utsatt.

Det neste trinnet i form av beskyttelse er å kjøpe en tradisjonell cover. Det er en stor variasjon i dekslene, både når det gjelder utseende og funksjon. På markedet er det deksler som er av de mest nødvendige beskyttelse, men det er også deksler som beskytter i tilfelle du bør miste telefonen. I design, er det utvilsomt noe for enhver smak. Da har du et liv, on-the-go og bruke telefonen mange ganger i løpet av en dag, så denne løsningen er riktig for deg..

I den svært tunge enden, er det deksler som gir 100% beskyttelse for iPhone 8 pluss. Meget tett oppslukende, støtsikker og vanntett, har du et deksel somEr telefonen nesten uansett hva du utsette det til helt uten å hindre generell bruk av telefonen. Så selv om du mister den fra et høyt sted den taper i litt vann, og deretter overleve din iPhone. En Heavy Duty dekke holder alt vann og støv ut og er derfor en optimal løsning hvis du jobber som, for eksempel, eller har en hverdag som betyr at du tilbringer mye tid ute eller i et miljø som kan sette iPhone på prøve. For å få denne effektive beskyttelsen, er dekselet åpenbart litt mer enn en tradisjonell løsning, men størrelsen er å leve med i forhold til effektiviteten av beskyttelsen.

Adapter

Siden det ikke er noen tilkoblingsalternativer enn Lightning-kontakten i iPhone 8 Plus, er det nødvendig å få noen adaptere.

Den viktigste adapteren er umiddelbart et lyn til mini Jack adapter. Du kan deretter bruke dine vanlige hodetelefoner for iPhone. Med et lyn til mini Jack adapter, kan du også koble iPhone 8 pluss til alle andre installasjoner. Standard høyttalere og systemer gjør bruk av AUX-innganger, og du vil trenge en mini Jack å spille musikk på den måten gjennom.

Hvis du vil at iPhone 8 Plus skal kobles til andre enheter, er det også en god idé å ha et lyn til micro USB. Denne porten brukes av de fleste andre produsenter, og du vil derfor sannsynligvis trenger det et par ganger. Du kan fortsatt bruke ladekabelen til å koble telefonen til standard USB-kontakter.

Den trådløse oppdateringen av batteriet er utvilsomt en smart og innovativ oppgradering, men det forutsetter at telefonen er på ladeplaten. Det er veldig hendig når du kan lyve telefonen fra deg og ikke trenger det. For eksempel, på nattbordet, slik at iPhone lar deg sove.

Det er imidlertid praktisk hvis du vil være i stand til å bruke den mens den lades. Her må du passere gjennom en kabel. Siden kabelen som følger med telefonen når du kjøper den er ikke veldig lang, så du vil være litt begrenset pDette er poenget. Heldigvis blir kablene produsert i lange kjørefelt, slik at du kan kjøpe en lengre kabel, slik at du får litt mer bevegelsesfrihet til å bruke telefonen samtidig som den lar.

Strøm bank

For å fortsette i sporet av å ha makt på telefonen, en strøm bank er også en reell praktisk oppkjøp. Innenfor Powerbanks er det mye å velge mellom, både når det gjelder design, men også effekten kan variere sterkt. Som regel er det et tap på ca 20%, men jo bedre kvalitet du kjøper, jo mindre er tapet.

Hvis du sørger for at du kjøper en god kvalitet PowerBank, kan du enkelt ha opptil to kostnader i en strøm bank. Dette er helt avgjørende og nødvendig hvis du skal ut på en lang tur hvor du ikke bare komme til en stikkontakt spesielt ofte.

Det kan også være at du bare har en lang dag på farten. Da er det også hendig med en strøm bank. Skulle du da gå tom for strøm i løpet av dagen, har du fortsatt muligheten til å lade opp mens du er ute.

Valgfritt tilbehør til iPhone 8 Plus

Når det er et smart produkt på gata, som en iPhone, er det selvfølgelig også en hel haug med tilbehør, noe som gjør livet litt mer moro eller enklere. Hvis du går inn i ekstra tilbehør eller synes det er morsomt å leke med, er det definitivt mye å gjøre.

Opprettholde

Beskytte telefonen handler ikke bare om å omgi den med et deksel og ta vare for ikke å miste den. Det handler også om å gjøre det rent. Nettopp fordi du bruker den hver dag, er det utsatt for mange bakterier, som det også samler på sin vei og dermed gir den til deg. Heldigvis er det mange kits som gjør det enkelt å holde iPhone 8 pluss gratis fra både fettete fingeravtrykk og bakterier. Disse settene tar ikke opp mye plass og er enkle å oppbevare.

Fotografering

Med et oppdatert kamera, er det en skam å ikke gjøre bruk av den. Hvis du bare tar bilder for å holde Instagram i gang, eller hvis du går opp i fotografering som Disipliner, er det noen forskjellige gadgets som kan hjelpe deg.

Det for det første innretning ettall kunne komme til sinn er det Selfiestangen. Det er gradvis en helt integrert del av bybildet og ferie. Du trenger ikke å gå mange meter i København uten å ha sett minst 8 selfiestins. Og det er ikke helt uten grunn at de blir brukt så flittig. De bare gjør gruppen bilde og Eiffeltårnet det bare bedre og du trenger ikke å stå vanskelig med armen eller be en fremmed for hjelp i å få felles bilde.

En annen løsning er å kjøpe et stativ. Da får du stabile forhold å sette selvutløseren i bevegelse og få noen kule bilder.

Reparasjon

Selv om glasset på en iPhone 8 pluss bør være herdet, kan man fortsatt være uheldig og risikere det bryte. Til tross for hva mange tror, kan det faktisk gjøres for å reparere sin ødelagte skjermen selv. Hos Mackabler selger vi det riktige verktøyet for å kunne utføre en slik reparasjon. Da er det opp til deg å finne den rette guiden og har litt finger slu og deretter få endringen av skjermen gjort uten å måtte betale for det et annet sted.

På farten

Hvis du bruker iPhone som en GPS, så du utvilsomt trenger en skikkelig holder i bilen. For rent sikkerhetsmessige grunner, er det en god idé å ha telefonen fremme og i sikte gjennom hele turen, slik at du ikke trenger å få det hver gang du trenger å slå eller holde et øye på ruten. En riktig holder sikrer også at telefonen ikke faller ut og slutter på bunnen av bilen.

Hvis du flytter mest rundt på sykkel, kan du faktisk også få en holder slik at du kan sette telefonen på sykkelen. Deretter holder du ruten i sikte når du trenger å finne veien rundt en ny by eller på sykkelferie.

Som du vil sannsynligvis se, er det mange forskjellige løsninger og utvidelser for iPhone 8 pluss. Det er bare å se deg rundt og finne ting som gir deg det beste resultatet.