300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farge
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Mulighed for afhentning i københavn
QI opladning
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
Mac-er
Filter
MacBook Pro 13" M2 2022

MacBook Pro 13" M2 2022

Det er 465 produkter.
MacBook Pro med M2MacBook Pro med M2 er en versjon av Apple's MacBook Pro bærbare datamaskin som er utstyrt med Apple M2-brikken som sin hovedprosessor. Apple M2-brikken er en skreddersydd system-on-a-chip (SoC) som inkluderer en sentralprosessor (CPU), grafikkprosessor (GPU) og andre...
les mer
Viser 1 - 54 av 465 produkter
MacBook Pro 13" M2 2022

MacBook Pro med M2

MacBook Pro med M2 er en versjon av Apple's MacBook Pro bærbare datamaskin som er utstyrt med Apple M2-brikken som sin hovedprosessor. Apple M2-brikken er en skreddersydd system-on-a-chip (SoC) som inkluderer en sentralprosessor (CPU), grafikkprosessor (GPU) og andre komponenter. M2-brikken er basert på ARM-arkitektur og er designet for å gi høy ytelse og energieffektivitet. MacBook Pro med M2-brikken er i stand til å kjøre både macOS- og iOS-apper og gir raskere ytelse, lengre batterilevetid og forbedret sikkerhet i forhold til tidligere MacBook Pro-modeller som brukte Intel-prosessorer.

Designet på MacBook Pro M2 ligner de tidligere generasjonene av MacBook Pro, med en slank og elegant aluminiumskropp, med et minimalistisk og rent utseende. Den har også det klassiske Apple-logoet på dekselet og et stilfullt og elegant layout som passer til Apples designfilosofi.

Skjermen på MacBook Pro M2 er en Retina-skjerm med høy oppløsning som gir skarpe og detaljerte bilder og videoer. Skjermen har også bredere fargespekter og høyere kontrast for å gjøre bildet klarere og mer levende.

MacBook Air M2 og MacBook Pro M2 er begge utstyrt med Apple's M2-brikkesett, men de er designet for forskjellige formål og har derfor også noen forskjeller i spesifikasjonene og funksjonene.

En av de største forskjellene er størrelsen og vekten. MacBook Air M2 er en ultraportabel bærbar datamaskin med en tynnere og lettere kropp enn MacBook Pro M2, noe som gjør den enklere å ta med seg på farten.

MacBook Pro M2 har samme prosessor og grafikkprosessor, noe som gjør begge egnet for krevende oppgaver som videoredigering, bildebehandling, spill og programmering. Men MacBook Pro M2 har en vifte som gjør at den kan opprettholde høy ytelse over lengre tid, mens en MacBook Air kan bli varm og deretter bli tregere.

Alt i alt er MacBook Air M2 designet for å være en bærbar datamaskin med god ytelse og bærbarhet, mens MacBook Pro M2 er designet for å være en kraftig arbeidsstasjon med avanserte funksjoner og kapasiteter.

Det er flere tilbehør man kan vurdere å skaffe seg til sin MacBook Pro M2, avhengig av ens bruk og behov. Noen av de mest vanlige tilbehørene inkluderer:

Ekstern harddisk eller ekstern SSD:

For å få ekstra lagringsplass og sikkerhetskopiering av data.

Ekstern skjerm:

For å få ekstra skjermplass og forbedre produktiviteten.

USB-C-adapter eller hub:

For å få flere porter, som for eksempel USB-A, HDMI eller Ethernet, for å koble til eksterne enheter.

Tastatur og mus:

For å forbedre komforten ved bruk av datamaskinen.

Beskyttelsesetui eller sleeve:

For å beskytte datamaskinen mot riper og støt når den transporteres.

Backup-batteri eller strømforsyning:

For å forlenge batteritiden og sikre at du alltid har strøm til datamaskinen.

Hodetelefoner eller høyttalere:

For å forbedre lydkvaliteten og ha muligheten til å lytte til musikk eller se videoer.

.iaai