300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
Pris
kr kr
Han porten
Hun porten
Mulighed for afhentning i københavn
Producenter
vis flere mindre
Iphone
Filter
Amazon Alexa produkter

Amazon Alexa produkter

Det er 83 produkter.
Amazon Alexa produkter Hva kan jeg koble til Alexa Echo? Ettersom Amazon inngår flere avtaler og lanserer flere produkter, blir det stadig mer som kan kobles til Alexa. Med avansert teknologi og muligheten til å koble til nesten hva som helst som er tilkoblet internett, gir Alexa deg en utmerket...
les mer
Viser 1 - 54 av 83 produkter
Amazon Alexa produkter

Amazon Alexa produkter

Hva kan jeg koble til Alexa Echo?

Ettersom Amazon inngår flere avtaler og lanserer flere produkter, blir det stadig mer som kan kobles til Alexa. Med avansert teknologi og muligheten til å koble til nesten hva som helst som er tilkoblet internett, gir Alexa deg en utmerket mulighet til å styre hjemmet ditt. Et økende antall nye produkter har internett-tilgang, og det kan være smart å bruke Alexa som kontrollsenter for alle enhetene du har som kan kobles til. Enten det er å slå av strømmen, regulere temperaturen i kjøleskapet, spille musikk på høyttalerne, slå på sprinkleranlegget eller hva du måtte ønske å koble til, får du muligheten til det på denne måten. Med god styring og tilkobling, samt riktig bruk av Alexa, kan du skape en sømløs samhandling mellom alle enhetene i hjemmet ditt. Du kan skape en flyt som passer naturlig sammen med livsstilen din, og når som helst tilpasse den til nye enheter eller bare hvis du har en annen måte du vil ha det på. Med en større grad av sammenkobling mellom et bredt spekter av produkter, er det faktisk mulig å skape sitt eget økosystem av enheter sentrert rundt bruk av Alexa, noe som er utrolig praktisk for moderne mennesker for å holde styr på hverdagen.

Hvordan styrer jeg strømforbruket mitt best?

All funksjonaliteten som Alexa Echo tilbyr, er selvfølgelig et verdifullt verktøy for å ha kontroll over strømmen i hjemmet. Hvis du kan koble alle stikkontakter og lyspærer til Wi-Fi-en din, får du muligheten til å regulere hvor mye strøm du bruker i hjemmet, når den skal brukes og hvor den skal brukes. På den måten kan du enkelt ha kontroll over strømforbruket og sikre at strømmen alltid blir brukt på en hensiktsmessig måte, enten du er hjemme eller på den andre siden av kloden. Dermed har du alltid muligheten til å slå på en fryser som ved et uhell ble slått av, eller slå av en datamaskin som du glemte å slå av før du dro hjemmefra. Eller du kan sette lysene til å slå seg av og på i intervaller hvis du er på reise, men likevel ønsker litt ekstra sikkerhet mot innbrudd.

Hvilke Alexa produkter er best å ha?

Vi har funnet en rekke produkter som fungerer godt sammen med Alexa og kan hjelpe deg med å styre strømmen i hjemmet ditt. Et opplagt valg er smarte strømuttak som settes i stikkontakten din og deretter fungerer som vanlige stikkontakter, som kan styres enten via app, Alexa eller Google Home. Dette gir deg muligheten til å erstatte viktige strømstyringskontakter i huset med smarte alternativer, slik at du enkelt kan styre dem. For å utvide denne muligheten ytterligere, kan en smart strømuttaksboks sterkt anbefales, da du kan koble til flere strømuttak samtidig som du får muligheten til å koble til USB-enheter. På den måten kan du enkelt organisere strømforbruket ditt i grupper. Ikke glem å vurdere smarte lyspæreholdere, da de gir deg kontroll over lyspærene i huset på en lignende måte.

iaai