300 DAGER RETURRET
2-4 ARBEIDSDAGER
GRATIS FRAKT FRA 699 KR
250.000 DANSKE BRUKERE US

Over 15 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi sertifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Han porten
Hun porten
Vanntett
Mulighed for afhentning i københavn
Filter
iPhone SE

iPhone SE

Det er 457 produkter.
iPhone SE er blitt befridd og her over ' hva den kanne.  iPhone SE er en iPhone 6s i en iPhone 5s's velvære, betyr det at den har samme hastighet, med grafikkort og prosessor fra en den nyeste iPhone 6s, samt mange andre nye funksjoner som den nye 12MP kameraet og lynrask...
les mer
Viser 1 - 54 av 457 produkter
iPhone SE

iPhone SE er blitt befridd og her over ' hva den kanne. 

iPhone SE er en iPhone 6s i en iPhone 5s's velvære, betyr det at den har samme hastighet, med grafikkort og prosessor fra en den nyeste iPhone 6s, samt mange andre nye funksjoner som den nye 12MP kameraet og lynrask fingeravtrykksleser. 

Men iPhone SE har samme design som iPhone 5s, som betyr at alt tilbehør som fungerer med iPhone 5s, også fungerer med iPhone SE.

Apple kaller dette "den sterkeste 4" telefonen noensinne ", må det sies å være veldig sant, siden Apple er den eneste som gjør kraftige 4" smartphones og iPhone SE er den raskeste av sitt slag. 

iPhone SE tar video i 4k som sin storebror, støtter Live bilder, men koster noe mindre enn sin storebror, i Danmark er det satt til mindre enn 4000KR uten abonnement etc.

iPhone SE kommer med Apple A9 chip, den M9 Motion chip, 12 MP kamera og samme 4 Retina-skjerm som iPhone 5s. iPhone SE er 2x raskere enn iPhone 5s og 3x raskere med grafikk. 

iPhone SE støtter også de nye standardene innen WiFi og 3g LTE (4G), opptil 150 Mbps mobile nettverk og opptil 433 Mbps WiFi med 11,802 AC.

Tilbehøret her er klar for iPhone se, slik at du får mest mulig ut av den nye lille rart.