MUNDBIND 😷
3-lag Type IIR CE godkendt
😷 MUNDBIND
+45 60 54 62 25    |    LEVERING PÅ 2-4 HVERDAGER   |    [email protected]

Filtre produkter

Utstyr
vis flere mindre
Pris
0 kr 3730 kr
Producenter
Iphone
vis flere mindre
MFi sertifikat
vis flere mindre
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
vis flere mindre
Produktgaranti
vis flere mindre
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Vanntett
vis flere mindre
Mulighed for afhentning i københavn
vis flere mindre
vis flere mindre
Filter
iPhone SE

iPhone SEDet er 582 produkter.

iPhone SE er blitt befridd og her over ' hva den kanne.  iPhone SE er en iPhone 6s i en iPhone 5s's velvære, betyr det at den har samme hastighet, med grafikkort og prosessor fra en den nyeste iPhone 6s, samt mange andre nye funksjoner som den nye 12MP kameraet og lynrask fingeravtrykksleser.  Men iPhone SE har samme design som iPhone 5s, som betyr at alt tilbehør som fungerer med iPhone 5s, også fungerer med iPhone SE. Apple kaller dette "den sterkeste 4" telefonen noensinne ", må det sies å være veldig sant, siden...
les mer
Viser 1 - 54 av 582 produkter
iPhone SE

iPhone SE er blitt befridd og her over ' hva den kanne. 

iPhone SE er en iPhone 6s i en iPhone 5s's velvære, betyr det at den har samme hastighet, med grafikkort og prosessor fra en den nyeste iPhone 6s, samt mange andre nye funksjoner som den nye 12MP kameraet og lynrask fingeravtrykksleser. 

Men iPhone SE har samme design som iPhone 5s, som betyr at alt tilbehør som fungerer med iPhone 5s, også fungerer med iPhone SE.

Apple kaller dette "den sterkeste 4" telefonen noensinne ", må det sies å være veldig sant, siden Apple er den eneste som gjør kraftige 4" smartphones og iPhone SE er den raskeste av sitt slag. 

iPhone SE tar video i 4k som sin storebror, støtter Live bilder, men koster noe mindre enn sin storebror, i Danmark er det satt til mindre enn 4000KR uten abonnement etc.

iPhone SE kommer med Apple A9 chip, den M9 Motion chip, 12 MP kamera og samme 4 Retina-skjerm som iPhone 5s. iPhone SE er 2x raskere enn iPhone 5s og 3x raskere med grafikk. 

iPhone SE støtter også de nye standardene innen WiFi og 3g LTE (4G), opptil 150 Mbps mobile nettverk og opptil 433 Mbps WiFi med 11,802 AC.

Tilbehøret her er klar for iPhone se, slik at du får mest mulig ut av den nye lille rart.