+45 60 54 62 25    |    LEVERING PÅ 2-4 HVERDAGER   |    [email protected]

Filtre produkter

Utstyr

vis flere mindre

Han porten

vis flere mindre

Hun porten

vis flere mindre

Pris

19 kr 4029 kr

Producenter

vis flere mindre

Farge

QI opladning

vis flere mindre

MFi sertifikat

vis flere mindre

Oplader effekt

vis flere mindre

Understøtter: USB-PD

vis flere mindre

Lengde

vis flere mindre

SøgiPhone SE

iPhone SEDet er 499 produkter.

iPhone SE er blitt befridd og her over ' hva den kanne.  iPhone SE er en iPhone 6s i en iPhone 5s's velvære, betyr det at den har samme hastighet, med grafikkort og prosessor fra en den nyeste iPhone 6s, samt mange andre nye funksjoner som den nye 12MP kameraet og lynrask fingeravtrykksleser.  Men iPhone SE har samme design som iPhone 5s, som betyr at alt tilbehør som fungerer med iPhone 5s, også fungerer med iPhone SE. Apple kaller dette "den sterkeste 4" telefonen noensinne ", må det sies å være veldig sant, siden...
les mer
  • Vis:
Viser 1 - 54 av 499 produkter
iPhone SE

iPhone SE er blitt befridd og her over ' hva den kanne. 

iPhone SE er en iPhone 6s i en iPhone 5s's velvære, betyr det at den har samme hastighet, med grafikkort og prosessor fra en den nyeste iPhone 6s, samt mange andre nye funksjoner som den nye 12MP kameraet og lynrask fingeravtrykksleser. 

Men iPhone SE har samme design som iPhone 5s, som betyr at alt tilbehør som fungerer med iPhone 5s, også fungerer med iPhone SE.

Apple kaller dette "den sterkeste 4" telefonen noensinne ", må det sies å være veldig sant, siden Apple er den eneste som gjør kraftige 4" smartphones og iPhone SE er den raskeste av sitt slag. 

iPhone SE tar video i 4k som sin storebror, støtter Live bilder, men koster noe mindre enn sin storebror, i Danmark er det satt til mindre enn 4000KR uten abonnement etc.

iPhone SE kommer med Apple A9 chip, den M9 Motion chip, 12 MP kamera og samme 4 Retina-skjerm som iPhone 5s. iPhone SE er 2x raskere enn iPhone 5s og 3x raskere med grafikk. 

iPhone SE støtter også de nye standardene innen WiFi og 3g LTE (4G), opptil 150 Mbps mobile nettverk og opptil 433 Mbps WiFi med 11,802 AC.

Tilbehøret her er klar for iPhone se, slik at du får mest mulig ut av den nye lille rart.